IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
    без да коментирам двете дружества - свилоза и елтос, не виждам как единият мажоритар е по-лош от другия. дори за лошотията на този на елтос имаме преки доказателства, докато за Краси Дачев, колкото и антипатичен да ми е иначе, на бфб не ми се е доказал като лош мажоритар
    Точно това имах предвид. Като мениджър на дръжеството, Космонавта не прави поразии, дори не освободи и хора през първата година на кризата, когато конкурентите из други държави направо си затвориха заводите. А продължи и с инвестициите в ефективност, нормално е, вече да му се отплащат. Направило ми е и впечатление, че когато се е появавал за разговор из телевизиите е давал доста адекватни коментари, т.е. грижи се за развитието на дружеството доволно добре, има представата за реалния бизнес, не е някакъв парашутист от типа Гергов например, който само от имоти да има някаква си представа и как да заграбва панаира или общинксите имоти когато на власт са съответните партийни другари. Краси си върши работата за развитие на дружеството добре
    Last edited by Балониада; 13.03.2014, 17:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Банев пък има Маибах и Самолет, а Божков какво имаше..- все са готини
      самолети.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Не знам кой добър кой лош , ама преди няколко дни имаше мераци с 3к. хартийки да я свалят на жълти стотинки - не изглежда да са познали анализиращите. За мен Свилоза в момента е несправедливо подценена. Дано разбира се не бъркам.
        Не е препоръка - имам си доста бройчици тука

Коментар

• Орлин Павлов ще го изпревари за космоса !
          Краси само говори от 10 години даже от повече и нищо не прави

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=3558943

Коментар

• Банев пък има Маибах и Самолет, а Божков какво имаше..- все са готини

Коментар

• че кво му антипатичното на бат краси. кара си ролса и го боли фара.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• без да коментирам двете дружества - свилоза и елтос, не виждам как единият мажоритар е по-лош от другия. дори за лошотията на този на елтос имаме преки доказателства, докато за Краси Дачев, колкото и антипатичен да ми е иначе, на бфб не ми се е доказал като лош мажоритар

Коментар

Така е Краси космонавта- космически раздува отчетите, а за акционерите газ от ракетите накрая
                  Не става само с писане, кредитът му към Европейската банка е на доволно нисък процент, няма да си рискува положението като глупак, ще не ще тр. да показва и реалността. Ти виж в елтос за каква декапитализация става дума, остай го космонавта да се оправя ебвр с него

Коментар

• Така е Краси космонавта- космически раздува отчетите, а за акционерите газ от ракетите накрая
                    Last edited by Kiro; 13.03.2014, 15:57.

Коментар

• Елтоса е с много машини, но в баланса му прави впечатление, че 211 декара земя са заведени за 29,65 милиона лева (половината от счетоводната стойност!), докато при свилоза 1720 декара (над 8 пъти повече) са заведени за 1,67 милки. Тоест 140.52 лв на кв.м при елтос срещу 0.97 лв/м2 при свилоза, струва ми се. А и германската марка спарки привлича чужденците.
                      Last edited by Кисимов; 13.03.2014, 15:56.

Коментар

Стига сте продавали- нали Краси ще ви води в Космоса
                        Времето се мени, ситуацията също, не знам дали си поглеждал скоро отчет тук ноооо... продължаващия да се декапитализира с години елтос е уникален балон спрямо това. За 3 години в елтос са ви стопили в собствения капитал с 20 мил.. Тук само последната година е 9 мил печалба. А там говорят за 2 лв за хартия - смях в залата.
                        Ако там е два лв, при тази неспиращо мощна декапитализация, въпроса е тук под 2 ли тр. да е, пък без значение, какъв е мажото Там мажото с какво е по-добър, с това че ще ви декапитализира напълно ли, след 10 год, както е тръгнало
                        Last edited by Балониада; 13.03.2014, 15:04.

Коментар

• Стига сте продавали- нали Краси ще ви води в Космоса

Коментар

• Първоначално изпратено от Auto Разгледай мнение
                            Орлин Павлов: Смятам да летя в Космоса!

Краси докато се кани да лети ще го изпреварят.

Коментар

• Орлин Павлов: Смятам да летя в Космоса!

Краси докато се кани да лети ще го изпреварят.

Коментар

• Браво на астронавта. Той нека да добави още 10 мил печалба в свилоза, а за другото да не се напъва чак толкова, само и само за да опровергае некой си
                                Обаче ми се струва ми се, че му потръгнаха нещата. Дано не се самозабрави ... и ако ще лети, да лети и да се връща... докато е по-евтино )))

Коментар

Working...
                                X