Има още неясноти за бъдещето
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПодобни мисли имам и аз за номерата на Сашо Апашо
Венсеремос !
Упорито се опъва позицията за под кота 2 кинта ми прави впечатление, но е време мисля и макар и малък дивидентец да дадат за 2013 финансова, няма да е зле и тогава мисля акцията ще отлепи за космоса за 3 тата кота
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕ ще си намери ново за точене- нали и през Кремиковци мина, преди Апашото
Просто ще събере парите на хората, които и идея си нямат от ситуацията, а са верни като фенове и имат огромната надежда, че така спасяват отбора. Според мен, ако го оставят да фалира ще направят по-добре.
Ще се намери човек, който да го купи на безценица и да го изгради от нула. Пример крейзи форест, ботев, който беше финансово сринат но започна от в-група начисто., и т.н.
Никакви пари не тр,. да се дават на Сашо-апашо, но си мисля, че любовта към отбора ще засенчи разума на хората и ще му харижат много кеш. Тарикатите, които изчакат една година поне да мине, ще ги купуват със самосвала за стинки предполагам. Пример зхбг.
(само мои размисли. без препоръка, не са за тази тема, но като сте решили да си говорите за всякакви мажовци без връзка със свилоза се подлъгах да се включа, както каза и фискалиста, как може да сме с такива студени сърца към такива хора, като чичо вальо - цветния металург, който май сам си окраде среброто...)Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа не е починал- или за фирмата говориш..
Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЕ може ли така да кажеш за чичо вальо!Спрямо споменатите, Чичо вальо успя да го издокара до най-излъскания имидж, щом стигна до софикс, и цена на акция от над 120 кинта. Никой не можеше да предположи само 2-3 години след това какво фиаско е подготвил
Е разбира се из форума тук там се пишеше, че след 120 чакахме 15 а после 5 и т.н., защото с времето нещата лъсваха все повече
Падките също бяха мисля в индекса в един момент. Но каква би могла да е аналогията на краси с банев, бедо, божков (трите "б" на бфб) или дори чичо вальо!?!??? Само бедо се държи още но на загуба, все още си развява байряците из бфб, а другите изброени си ги сгънаха вече
Краси е достойния космонавт спрямо тях, нормално би трябвало вече да е на светлинни години от тях, ако гледаме резултатите на Свилоза. Много други (да не казваме прехвалени) мажовци, само могат да завиждат сега за постигнатото в Свилоза
Last edited by Балониада; 13.03.2014, 16:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеА къде са космическите дивиденти за акционерите от този Космонавт.., защо поне един не даде
.
Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеСамо че тънките лафове и аналогиите с тия измекяри и оня от мангал на оцк прибира.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБанев пък има Маибах и Самолет, а Божков какво имаше
..- все са готини
Разликата е, че дружествата на изброените от теб игралци вече са в небитието, където не изключвам вероятността да ги последва и елтос, поне по техния път се движи,а дружеството на бай ти Краси върви напред, инвестира и все по-големи печалби прибира.
Коментар
Коментар