IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има още неясноти за бъдещето
    Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Подобни мисли имам и аз за номерата на Сашо Апашо
      Сашо апашо = ЛУПИ !
      Венсеремос !

Упорито се опъва позицията за под кота 2 кинта ми прави впечатление, но е време мисля и макар и малък дивидентец да дадат за 2013 финансова, няма да е зле и тогава мисля акцията ще отлепи за космоса за 3 тата кота

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• Подобни мисли имам и аз за номерата на Сашо Апашо

Коментар

Е ще си намери ново за точене- нали и през Кремиковци мина, преди Апашото
          Сашо-Апашо така здраво ще засмучи свеж капитал с ипо-то на цска, че пак може да си останат с отрицателен собствен капитал по някое време.
          Просто ще събере парите на хората, които и идея си нямат от ситуацията, а са верни като фенове и имат огромната надежда, че така спасяват отбора. Според мен, ако го оставят да фалира ще направят по-добре.
          Ще се намери човек, който да го купи на безценица и да го изгради от нула. Пример крейзи форест, ботев, който беше финансово сринат но започна от в-група начисто., и т.н.
          Никакви пари не тр,. да се дават на Сашо-апашо, но си мисля, че любовта към отбора ще засенчи разума на хората и ще му харижат много кеш. Тарикатите, които изчакат една година поне да мине, ще ги купуват със самосвала за стинки предполагам. Пример зхбг.
          (само мои размисли. без препоръка, не са за тази тема, но като сте решили да си говорите за всякакви мажовци без връзка със свилоза се подлъгах да се включа, както каза и фискалиста, как може да сме с такива студени сърца към такива хора, като чичо вальо - цветния металург, който май сам си окраде среброто...)
          Не е препоръка

Коментар

• Е ще си намери ново за точене- нали и през Кремиковци мина, преди Апашото

Коментар

Да не е починал- или за фирмата говориш..
              за оцекото миличкото
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Да не е починал- или за фирмата говориш..

Коментар

• Нямате сърце така да говорите за чичо вальо, бог да прости.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Нямаше по- добри отчети отчети от тези на Божков в ХДПАТ, ама за акционерите...супичка

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                      Е може ли така да кажеш за чичо вальо!
                      Вземам си думите назад, Спрямо споменатите, Чичо вальо успя да го издокара до най-излъскания имидж, щом стигна до софикс, и цена на акция от над 120 кинта. Никой не можеше да предположи само 2-3 години след това какво фиаско е подготвил Е разбира се из форума тук там се пишеше, че след 120 чакахме 15 а после 5 и т.н., защото с времето нещата лъсваха все повече Падките също бяха мисля в индекса в един момент. Но каква би могла да е аналогията на краси с банев, бедо, божков (трите "б" на бфб) или дори чичо вальо!?!??? Само бедо се държи още но на загуба, все още си развява байряците из бфб, а другите изброени си ги сгънаха вече Краси е достойния космонавт спрямо тях, нормално би трябвало вече да е на светлинни години от тях, ако гледаме резултатите на Свилоза. Много други (да не казваме прехвалени) мажовци, само могат да завиждат сега за постигнатото в Свилоза
                      Last edited by Балониада; 13.03.2014, 16:17.

Коментар

А къде са космическите дивиденти за акционерите от този Космонавт.., защо поне един не даде.
                        АКо даде див. тази година, къде ще е цената?
                        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• А къде са космическите дивиденти за акционерите от този Космонавт.., защо поне един не даде.То и Кремиковци на Апашо беше стигнало 22 лева и все инвестираше, а накрая.А ОЦК колко инвестираше

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
                            Само че тънките лафове и аналогиите с тия измекяри и оня от мангал на оцк прибира.
                            Е може ли така да кажеш за чичо вальо!
                            Custodite sortem vestram

Коментар

Банев пък има Маибах и Самолет, а Божков какво имаше..- все са готини
                              Само че тънките лафове и аналогиите с тия измекяри и оня от мангал на оцк имат огромна разлика с бай ти Краси.
                              Разликата е, че дружествата на изброените от теб игралци вече са в небитието, където не изключвам вероятността да ги последва и елтос, поне по техния път се движи, а дружеството на бай ти Краси върви напред, инвестира и все по-големи печалби прибира.

Коментар

• Само не знам Бедо и Сашо Апашо- новия мажоритар на БФБ какво имат

Коментар

Working...
                                X