Това се стовари от ОББ, въпроса е промените около заводските топлоцентрали или друго
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНе е на Свилоза!
По данни на Капитал, май хора около Христосков, те с него свързват и Видахим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениеа бе тоя ТЕЦ Свилоза АД на кой е собственост?
По данни на Капитал, май хора около Христосков, те с него свързват и Видахим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение3 на някои носи късмет на някои не.
Но на 3 късмета е на свършване
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеА собственикът ще лети в Космоса .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнениеДа изглежда ми много евтина спрямо печлбите си!
..Компанията сама си прави еленергия, служителите се движат със служебни велосипеди, а в предприятието отглеждат пчели по програма
...
БРАВОHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТърговията се активизира. На някой не му се чака консолидиран отчет.
Коментар
-
„Свилоза” храни свищовлии, дава 1000 лв. средна заплата и изнася продукция за почти целия свят
http://www.borbabg.com/?action=news&news=40321
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнениеПуф-Паф, а инфо дали са работили от 01.01.2015 до 12.01.2015 имаш ли? Защото аз доколкото разбрах май е имало престой в този период но може пък моето инфо да не е съвсем точно. Питам съвсем добронамерено, а и използвам възможността да се присъединя към групата на ценителите на тази акция.
другият месец пак съм на посещение ,
ще разпитам по -подробно .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеДа споделя малко инфо -
За разлика от Декември когато поради липса на суровина не се работеше ,
сега от началото на Януари дървесина вече има и се работи отново ДЕНОНОЩНО.....
Коментар
Коментар