Кеф че пада или кеф че купи
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПреци, дивидента в космическа валута ли ще е
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеОсновните моменти в новите текстове ще разтоварят НЕК от задължението да изкупува нискоефективното производство на топлофикациите и заводските централи, което ще спести на държавната компания около 100 млн. лв. годишно. Потърпевши от новата мярка ще бъдат няколко топлофикации – в Сливен, Русе и Перник, собственост на Христо Ковачки, както и няколко заводски централи на "Видахим" и "Свилоза", свързани с търговеца на електроенергия "Енерджи маркет".
ТЕЦ Свилоза отдавна няма нищо общо със Свилоза АД.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеОсновните моменти в новите текстове ще разтоварят НЕК от задължението да изкупува нискоефективното производство на топлофикациите и заводските централи, което ще спести на държавната компания около 100 млн. лв. годишно. Потърпевши от новата мярка ще бъдат няколко топлофикации – в Сливен, Русе и Перник, собственост на Христо Ковачки, както и няколко заводски централи на "Видахим" и "Свилоза", свързани с търговеца на електроенергия "Енерджи маркет".Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Основните моменти в новите текстове ще разтоварят НЕК от задължението да изкупува нискоефективното производство на топлофикациите и заводските централи, което ще спести на държавната компания около 100 млн. лв. годишно. Потърпевши от новата мярка ще бъдат няколко топлофикации – в Сливен, Русе и Перник, собственост на Христо Ковачки, както и няколко заводски централи на "Видахим" и "Свилоза", свързани с търговеца на електроенергия "Енерджи маркет".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСтига де..Краси ще им донесе от космоса космически прах..
Oстава ни да четем заглавието на помпозно наименованата статия на Мариян - http://www.investor.bg/novini-i-anal...e-tiho-186283/
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнениеТолкова косми, толкова нафта
има в музея на космонавта!
Хиподил
Толкова косми и толкова нафта... Откъде му ги ражда главата на кандидат-президента ВиткoвLast edited by precakanoto; 27.02.2015, 15:52.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНе съм аз. Не бях пред компютъра, иначе щях да си купа още малко.
С Краси сте си лика и прилика....
КосмонаФти......
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДа не би 4д да е решил да преструктурира, след силните очаквания за полета на п/е-то от вида "а ла биовет" ...!?
Коментар
-
Е и аз не очаквах този проблем с дървесината, но тези дъждове цялата година явно са дали своето отражение, земята не попива нищо вече и всеки дъжд прави езера. Да се надяваме да се приключва с това време и всичко ще си дойде на местата, да видим и с тези идеи за ограничаване на износа и за дългосрочни договори с преработвателите как ще изглеждат нещата.
Alhimik, явно ме хвана в грешка - като си повторих няколко пъти двете имена и вече съвсем не знам кой кой беше
Коментар
-
Първоначално изпратено от psa Разгледай мнениеТова се стовари от ОББ, въпроса е промените около заводските топлоцентрали или друго
Да не би 4д да е решил да преструктурира, след силните очаквания за полета на п/е-то от вида "а ла биовет" ...!?Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар