IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кеф че пада или кеф че купи

Коментар

• Баси кефа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Преци, дивидента в космическа валута ли ще е
        В рубли

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          Основните моменти в новите текстове ще разтоварят НЕК от задължението да изкупува нискоефективното производство на топлофикациите и заводските централи, което ще спести на държавната компания около 100 млн. лв. годишно. Потърпевши от новата мярка ще бъдат няколко топлофикации – в Сливен, Русе и Перник, собственост на Христо Ковачки, както и няколко заводски централи на "Видахим" и "Свилоза", свързани с търговеца на електроенергия "Енерджи маркет".

ТЕЦ Свилоза отдавна няма нищо общо със Свилоза АД.

Коментар

• Преци, дивидента в космическа валута ли ще е

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              Основните моменти в новите текстове ще разтоварят НЕК от задължението да изкупува нискоефективното производство на топлофикациите и заводските централи, което ще спести на държавната компания около 100 млн. лв. годишно. Потърпевши от новата мярка ще бъдат няколко топлофикации – в Сливен, Русе и Перник, собственост на Христо Ковачки, както и няколко заводски централи на "Видахим" и "Свилоза", свързани с търговеца на електроенергия "Енерджи маркет".
              E, все пак еко-транспорта (вело-то) ще компенсира някой друг процент ))
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Основните моменти в новите текстове ще разтоварят НЕК от задължението да изкупува нискоефективното производство на топлофикациите и заводските централи, което ще спести на държавната компания около 100 млн. лв. годишно. Потърпевши от новата мярка ще бъдат няколко топлофикации – в Сливен, Русе и Перник, собственост на Христо Ковачки, както и няколко заводски централи на "Видахим" и "Свилоза", свързани с търговеца на електроенергия "Енерджи маркет".

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Стига де..Краси ще им донесе от космоса космически прах..
                  И копчета за ръкави ще донесе ) Толкова му се канеха (предварително) за високо-орбиталните траектории, a сега темата в забвение.
                  Oстава ни да четем заглавието на помпозно наименованата статия на Мариян - http://www.investor.bg/novini-i-anal...e-tiho-186283/
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Стига де..Краси ще им донесе от космоса космически прах..

Коментар

• Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнение
                      Толкова косми, толкова нафта
                      има в музея на космонавта!
                      Хиподил
                      И толкова потенциал имаше при космонавта..., а започнаха ...да го кешират Милите батювски изпълнения ...
                      Толкова косми и толкова нафта... Откъде му ги ражда главата на кандидат-президента Виткoв
                      Last edited by precakanoto; 27.02.2015, 15:52.
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Толкова косми, толкова нафта
                        има в музея на космонавта!
                        Хиподил
                        "Купуването и продаването на гласове е престъпление"

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                          Не съм аз. Не бях пред компютъра, иначе щях да си купа още малко.
                          Ти да не си решил да се връщаш от Марс ,пак на Земята.....
                          С Краси сте си лика и прилика....
                          КосмонаФти......

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Да не би 4д да е решил да преструктурира, след силните очаквания за полета на п/е-то от вида "а ла биовет" ...!?
                            Не съм аз. Не бях пред компютъра, иначе щях да си купа още малко.

Коментар

• Е и аз не очаквах този проблем с дървесината, но тези дъждове цялата година явно са дали своето отражение, земята не попива нищо вече и всеки дъжд прави езера. Да се надяваме да се приключва с това време и всичко ще си дойде на местата, да видим и с тези идеи за ограничаване на износа и за дългосрочни договори с преработвателите как ще изглеждат нещата.

Alhimik, явно ме хвана в грешка - като си повторих няколко пъти двете имена и вече съвсем не знам кой кой беше

Коментар

• Първоначално изпратено от psa Разгледай мнение
                                Това се стовари от ОББ, въпроса е промените около заводските топлоцентрали или друго

Да не би 4д да е решил да преструктурира, след силните очаквания за полета на п/е-то от вида "а ла биовет" ...!?
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X