Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 9 Харесвания
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЕдно трябва да му се признае на Дачев. Свършил е много добра работа по управлението на компанията. Спомням си преди 4-5 години какво недоверие имаше към финансовото състояние на Свилоза в този форум. Сега баланса свети като слънце. В общи линии може да изкажем благодарност на Дачев за добре свършената работа. Да направим всичко възможно да си вземем справедливата цена за нашият дял на миноритари и после да се разделим с добро. По света има и много други добри възможности. Не се съмнявам, че хората успели да видят възможността в Свилоза ще се справят и след това. Според мен много малко от миноритарите са късметлии, повечето знаеха защо са тук. Та в общи линии дано изхода за нас да е на максимално близка до справедливата стойност. После ние и Дачев да си продължим щастливи по широкия свят, явно пътищата ни се разделят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЕдно трябва да му се признае на Дачев. Свършил е много добра работа по управлението на компанията. Спомням си преди 4-5 години какво недоверие имаше към финансовото състояние на Свилоза в този форум. Сега баланса свети като слънце. В общи линии може да изкажем благодарност на Дачев за добре свършената работа. Да направим всичко възможно да си вземем справедливата цена за нашият дял на миноритари и после да се разделим с добро. По света има и много други добри възможности. Не се съмнявам, че хората успели да видят възможността в Свилоза ще се справят и след това. Според мен много малко от миноритарите са късметлии, повечето знаеха защо са тук. Та в общи линии дано изхода за нас да е на максимално близка до справедливата стойност. После ние и Дачев да си продължим щастливи по широкия свят, явно пътищата ни се разделят.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 8 Харесвания
Коментар
-
Ами реално готовата продукция също би следвало да влезе в оценката на предприятието при ново търгово, само че вероятно по себестойност. Някъде 20-25 процента им беше маржа на печалба ако не ме лъже паметта. Иначе съм съгласен с 4д, но по делата до тук излежда дачев не мисли така...Last edited by pepe1234; 30.11.2018, 16:29.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЕдно трябва да му се признае на Дачев. Свършил е много добра работа по управлението на компанията. Спомням си преди 4-5 години какво недоверие имаше към финансовото състояние на Свилоза в този форум. Сега баланса свети като слънце. В общи линии може да изкажем благодарност на Дачев за добре свършената работа. Да направим всичко възможно да си вземем справедливата цена за нашият дял на миноритари и после да се разделим с добро. По света има и много други добри възможности. Не се съмнявам, че хората успели да видят възможността в Свилоза ще се справят и след това. Според мен много малко от миноритарите са късметлии, повечето знаеха защо са тук. Та в общи линии дано изхода за нас да е на максимално близка до справедливата стойност. После ние и Дачев да си продължим щастливи по широкия свят, явно пътищата ни се разделят.
Коментар
-
Едно трябва да му се признае на Дачев. Свършил е много добра работа по управлението на компанията. Спомням си преди 4-5 години какво недоверие имаше към финансовото състояние на Свилоза в този форум. Сега баланса свети като слънце. В общи линии може да изкажем благодарност на Дачев за добре свършената работа. Да направим всичко възможно да си вземем справедливата цена за нашият дял на миноритари и после да се разделим с добро. По света има и много други добри възможности. Не се съмнявам, че хората успели да видят възможността в Свилоза ще се справят и след това. Според мен много малко от миноритарите са късметлии, повечето знаеха защо са тук. Та в общи линии дано изхода за нас да е на максимално близка до справедливата стойност. После ние и Дачев да си продължим щастливи по широкия свят, явно пътищата ни се разделят.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kire Разгледай мнение
Очаквах по добре, но имат 3400т. по-малко продажби..Last edited by abc; 30.11.2018, 12:19.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНетна печалба 29675 хил. лв.
Добре ми се струва
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Със сигурност има умисъл
Със сигурност има какво да не искат да споделят навреме за да ни поставят в цайтнот.
5 дни остават за размисъл на КФН.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеДа, защо ли закъсняват Едва ли има умисъл
Коментар
Коментар