If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля че ..... това е сред най коректните така че няма място за недоволство. Знаеш много добре къде беше цената и че ако е искал да прецака малките можеше да го направи на много по ниска цена през последните няколко години. ...
глупости на търкалета. Сори, но тук не си в час. Та той беше пуснал работниците да не ходят на работа в един момент от кризата след 2008... после заем от ебвр, после правеше увеличение на капитала на 5 лв, .... ти знаеш ли го това изобщо ? И кво ся - да върне 5 кинта взети от акционера преди 7-8 г. с лихвата ама наобратно - на 4,70 Като почнете да ги приказвате едни ... поне се запознайте малко с историята на дружеството, как го напусна и г-н Зарев и т.н - Коректно било.. като нямате акции поне не приказвайте небивалици
Едно трябва да му се признае на Дачев. Свършил е много добра работа по управлението на компанията. Спомням си преди 4-5 години какво недоверие имаше към финансовото състояние на Свилоза в този форум. Сега баланса свети като слънце. В общи линии може да изкажем благодарност на Дачев за добре свършената работа. Да направим всичко възможно да си вземем справедливата цена за нашият дял на миноритари и после да се разделим с добро. По света има и много други добри възможности. Не се съмнявам, че хората успели да видят възможността в Свилоза ще се справят и след това. Според мен много малко от миноритарите са късметлии, повечето знаеха защо са тук. Та в общи линии дано изхода за нас да е на максимално близка до справедливата стойност. После ние и Дачев да си продължим щастливи по широкия свят, явно пътищата ни се разделят.
Мисля че на фона на всички търгови предложения които съм виждал на БФБ това е сред най коректните така че няма място за недоволство. Знаеш много добре къде беше цената и че ако е искал да прецака малките можеше да го направи на много по ниска цена през последните няколко години. Според мен е добре да се надявате в момента да мине през КФН ако не сте взели вече мерки
Едно трябва да му се признае на Дачев. Свършил е много добра работа по управлението на компанията. Спомням си преди 4-5 години какво недоверие имаше към финансовото състояние на Свилоза в този форум. Сега баланса свети като слънце. В общи линии може да изкажем благодарност на Дачев за добре свършената работа. Да направим всичко възможно да си вземем справедливата цена за нашият дял на миноритари и после да се разделим с добро. По света има и много други добри възможности. Не се съмнявам, че хората успели да видят възможността в Свилоза ще се справят и след това. Според мен много малко от миноритарите са късметлии, повечето знаеха защо са тук. Та в общи линии дано изхода за нас да е на максимално близка до справедливата стойност. После ние и Дачев да си продължим щастливи по широкия свят, явно пътищата ни се разделят.
Каквото е правил, губи смисъл на края, финтирайки малките и уповавайки се на евентуална липса на капацитет из институциите. Ако мине номерът. Какво ме грее, че се е справил, ако накрая ще иска да ни ограби чрез суперобезценени акции.
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Ами реално готовата продукция също би следвало да влезе в оценката на предприятието при ново търгово, само че вероятно по себестойност. Някъде 20-25 процента им беше маржа на печалба ако не ме лъже паметта. Иначе съм съгласен с 4д, но по делата до тук излежда дачев не мисли така...
Коментар