IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Мисля че ..... това е сред най коректните така че няма място за недоволство. Знаеш много добре къде беше цената и че ако е искал да прецака малките можеше да го направи на много по ниска цена през последните няколко години. ...

глупости на търкалета. Сори, но тук не си в час. Та той беше пуснал работниците да не ходят на работа в един момент от кризата след 2008... после заем от ебвр, после правеше увеличение на капитала на 5 лв, .... ти знаеш ли го това изобщо ? И кво ся - да върне 5 кинта взети от акционера преди 7-8 г. с лихвата ама наобратно - на 4,70 Като почнете да ги приказвате едни ... поне се запознайте малко с историята на дружеството, как го напусна и г-н Зарев и т.н - Коректно било.. като нямате акции поне не приказвайте небивалици
    http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      Едно трябва да му се признае на Дачев. Свършил е много добра работа по управлението на компанията. Спомням си преди 4-5 години какво недоверие имаше към финансовото състояние на Свилоза в този форум. Сега баланса свети като слънце. В общи линии може да изкажем благодарност на Дачев за добре свършената работа. Да направим всичко възможно да си вземем справедливата цена за нашият дял на миноритари и после да се разделим с добро. По света има и много други добри възможности. Не се съмнявам, че хората успели да видят възможността в Свилоза ще се справят и след това. Според мен много малко от миноритарите са късметлии, повечето знаеха защо са тук. Та в общи линии дано изхода за нас да е на максимално близка до справедливата стойност. После ние и Дачев да си продължим щастливи по широкия свят, явно пътищата ни се разделят.
      Мисля че на фона на всички търгови предложения които съм виждал на БФБ това е сред най коректните така че няма място за недоволство. Знаеш много добре къде беше цената и че ако е искал да прецака малките можеше да го направи на много по ниска цена през последните няколко години. Според мен е добре да се надявате в момента да мине през КФН ако не сте взели вече мерки

Коментар

Едно трябва да му се признае на Дачев. Свършил е много добра работа по управлението на компанията. Спомням си преди 4-5 години какво недоверие имаше към финансовото състояние на Свилоза в този форум. Сега баланса свети като слънце. В общи линии може да изкажем благодарност на Дачев за добре свършената работа. Да направим всичко възможно да си вземем справедливата цена за нашият дял на миноритари и после да се разделим с добро. По света има и много други добри възможности. Не се съмнявам, че хората успели да видят възможността в Свилоза ще се справят и след това. Според мен много малко от миноритарите са късметлии, повечето знаеха защо са тук. Та в общи линии дано изхода за нас да е на максимално близка до справедливата стойност. После ние и Дачев да си продължим щастливи по широкия свят, явно пътищата ни се разделят.
        Каквото е правил, губи смисъл на края, финтирайки малките и уповавайки се на евентуална липса на капацитет из институциите. Ако мине номерът. Какво ме грее, че се е справил, ако накрая ще иска да ни ограби чрез суперобезценени акции.
        търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Бид-а и Аск-а да не са Баткови тук?

Коментар

• Ами реално готовата продукция също би следвало да влезе в оценката на предприятието при ново търгово, само че вероятно по себестойност. Някъде 20-25 процента им беше маржа на печалба ако не ме лъже паметта. Иначе съм съгласен с 4д, но по делата до тук излежда дачев не мисли така...
            Last edited by pepe1234; 30.11.2018, 16:29.

Коментар

+1

Коментар

• Едно трябва да му се признае на Дачев. Свършил е много добра работа по управлението на компанията. Спомням си преди 4-5 години какво недоверие имаше към финансовото състояние на Свилоза в този форум. Сега баланса свети като слънце. В общи линии може да изкажем благодарност на Дачев за добре свършената работа. Да направим всичко възможно да си вземем справедливата цена за нашият дял на миноритари и после да се разделим с добро. По света има и много други добри възможности. Не се съмнявам, че хората успели да видят възможността в Свилоза ще се справят и след това. Според мен много малко от миноритарите са късметлии, повечето знаеха защо са тук. Та в общи линии дано изхода за нас да е на максимално близка до справедливата стойност. После ние и Дачев да си продължим щастливи по широкия свят, явно пътищата ни се разделят.

Коментар

• Разбира се че е разбираемо. Аз даже очаквах отчета да се появи след решението на 06.12.2018

Коментар

• Първоначално изпратено от Kire Разгледай мнение

Очаквах по добре, но имат 3400т. по-малко продажби..
                    Задържали са продажбата на близо 5000 т., с което са намалили приходите с близо 7 млн. Разбираемо..
                    Last edited by abc; 30.11.2018, 12:19.

Коментар

• Напротив аз очаквах точно 30 милиона печалба :-))) Съвсем малко надолу не е проблем :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                        Нетна печалба 29675 хил. лв.

Добре ми се струва
                        Очаквах по добре, но имат 3400т. по-малко продажби..

Коментар

• Нетна печалба 29675 хил. лв.

Добре ми се струва

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Със сигурност има умисъл
                            Мдаа,
                            Със сигурност има какво да не искат да споделят навреме за да ни поставят в цайтнот.
                            5 дни остават за размисъл на КФН.

Коментар

• боклуци, Космосът се пълни с боклуци и отпадаци, продукти от човешка дейност

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                                Да, защо ли закъсняват Едва ли има умисъл
                                Със сигурност има умисъл

Коментар

Working...
                                X