IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
    Участие в Международната селскостопанска изложба АГРА 2016
    2016-01-27

За първа година Свилоцел ЕАД ще вземе участие в Международната селскостопанска изложба в Пловдив - “АГРА 2016”, като нейното 25-о издание ще се проведе от 24 до 28 февруари 2016 година. В палата номер 2, сектор B, щанд 6 ще имаме удоволствие да представим на Вашето внимание нашия продукт ПН-98 (калциев карбонат 100%) – почвен подобрител за неутрализиране на кисели почви. От представителите на Свилоцел ЕАД ще можете да получите информация за предлагания продукт, правилното му приложение и предимствата му при употреба в земеделието.

http://www.svilosa.bg/bg/news/read/u...jba_agra_2016/

Работят си хората...
    Наближава време за отчета за 4-то тримесечие, трябва да почнем да се ориентираме към 4-ката според моето виждане

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      http://ec.europa.eu/bulgaria/press_c...4-space_bg.htm

Европейското космическо изложение

Кога се очаква Краси да лети в Космоса
      Той си е вечно там

Коментар

• http://ec.europa.eu/bulgaria/press_c...4-space_bg.htm

Европейското космическо изложение

Кога се очаква Краси да лети в Космоса

Коментар

• Участие в Международната селскостопанска изложба АГРА 2016
          2016-01-27

За първа година Свилоцел ЕАД ще вземе участие в Международната селскостопанска изложба в Пловдив - “АГРА 2016”, като нейното 25-о издание ще се проведе от 24 до 28 февруари 2016 година. В палата номер 2, сектор B, щанд 6 ще имаме удоволствие да представим на Вашето внимание нашия продукт ПН-98 (калциев карбонат 100%) – почвен подобрител за неутрализиране на кисели почви. От представителите на Свилоцел ЕАД ще можете да получите информация за предлагания продукт, правилното му приложение и предимствата му при употреба в земеделието.

http://www.svilosa.bg/bg/news/read/u...jba_agra_2016/

Работят си хората...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Не си го слагай - при тия спредове какво да прави човек като му трябва кеш...
            Ти само стой та гледай аз пък как ще окъкам бфбту ако паднат маркетите още 15% на едно друго място и ми свършат сланинките там...
            Кеш си имам. Тук днес бях от страната на купувачите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
              Тука не се разбра много какво искаш да кажеш, щото РМД-то е купувало Q4, а не продавало. Мога да се пиша "пишман спекулант" днес обаче по тая позиция ако това те удовлетворява.
              Абе общо взето изказването ти заприлича на онези изказвания навремето за "дрилърите".
              Не си го слагай - при тия спредове какво да прави човек като му трябва кеш...
              Ти само стой та гледай аз пък как ще окъкам бфбту ако паднат маркетите още 15% на едно друго място и ми свършат сланинките там...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Кой пак къкал тук...рмд диванетата ли или пишман спекулантчетата..
                Тука не се разбра много какво искаш да кажеш, щото РМД-то е купувало Q4, а не продавало. Мога да се пиша "пишман спекулант" днес обаче по тая позиция ако това те удовлетворява.
                Абе общо взето изказването ти заприлича на онези изказвания навремето за "дрилърите".

Коментар

• Кой пак къкал тук...рмд диванетата ли или пишман спекулантчетата..

И кво сега - на над 30М ебитда 70 кап ли да е...ми заповядайте по близко до 2 кинта тогази...бите...

Коментар

• Странен пазар сме. При инсайдърски покупки в САЩ обикновено акциите стартират с ръст, при нас със спад.

Коментар

• баси с тези прогнози, пак ще ми ревидирате нагоре определената ми пределна стойност за продажба. Народа май се притесни от тези други разходи...
                      Last edited by pepe1234; 20.01.2016, 11:48.

Коментар

• По делата им ще ги познаете...
                        ...
                        Предстои в "Свилоза" да направим инвестиция за над 300 млн. лв. в ново оборудване за производство на целулоза. С него намаляване себестойността на продукцията, подобряваме екологичната обстановка, намаляваме и енергоемкостта. По всички параграфи стягаме коланите максимално. Тази инвестиция ще бъде двуетапна - първият етап ще е за 150 млн. лв. и след пускането в експлоатация, когато започне възвръщаемостта, ще стартираме и втората фаза.
                        ...

Интервюто с Дачев-

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=242550

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                          инта, нека понаправят и хората по некой лев де ей. Поохарчили са се дали са по некой лев повече на пресонала за празниците, няма лошо... ми и те да си докарат малко парица. Кво на депозит ли да си ги сложат?
                          Много често почна да се навърташ из темата да не си станал и ти акционер при нас и да си трайкаш?

- Не от банккраша нямам ;- Sviloza --"-- 26,06,2014r. + 2900
                          от пакет 5кила само това измъкнах , но си ми служиха по добре от колкото , ако ги поддържах

Коментар

• инта, нека понаправят и хората по некой лев де ей. Поохарчили са се дали са по некой лев повече на пресонала за празниците, няма лошо... ми и те да си докарат малко парица. Кво на депозит ли да си ги сложат?
                            Много често почна да се навърташ из темата да не си станал и ти акционер при нас и да си трайкаш?
                            Last edited by pepe1234; 19.01.2016, 23:34.

Коментар

• 1. А.Р.У.С. ХОЛДИНГ АД*** 25 615 674*** 80.67 %
                              2. KBD************************ 4 000 000 ****12.60 %
                              3,СВИЛОЗА 2000 АД ******** 605 074 ******1.90 %

Направо си е -да влезеш и да чакаш търгово

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
                                Е, не съвсем Мажо, а РМД-то...
                                Но сигналът наистина си е мнооооого лош
                                abc доколко има разлика между това което казвам и това което ти казваш? Свилоза 2000 е член на Съвета на директорите на Свилоза и се представлява от изпълнителния директор на Свилоза. Аз поне не го възприемам за различно от Мажо

Иначе излиза че от изтъргувани близо 27хил акции за тримесечието те са купили 6284 акции или 23% от изтъргуваните. Хубаво е да се следят инсайдерите какво правят.

Чакам консолидирания с интерес!

Коментар

Working...
                                X