Някой да го е гледал, аз сега го гледам. Виждам 400 изплатен заем. И под други разходи вкарана една сума...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениетук има ли рмд !? С какъв % е в капитала ?
1.9%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеЕ, не съвсем Мажо, а РМД-то...http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеИ какво сега мажо си купувал акции последното тримесечие много лош сигнал
Но сигналът наистина си е мнооооого лош
Коментар
-
а дреме ти, то с тези движения на хим групата по- добре, че си кютаме тук. Отчетче и пак напред, иначе софикса трябваше вече да дърпа, ма китайчетата развалиха празненството. Като се има предвид, че предно тримесечие не се отрази кой знае колко на цената очакавам сега с годишния да прави нов връх Гледам съпротива на 3,9 се е оформила, мисля 3,5 ще отиде в небитието, колегата панда коментираше за 4 лв до нова година и мисля че 3,9 ще е реалност скоро. Е верно, че съм пристрастен де, та писанията ми да се вземат с пожелателен характер...Last edited by pepe1234; 19.01.2016, 12:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеА мечо отказа ли се или ще трябва пак да го бия/за един преател питам/?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеХа дано, чи рилоуднах в пъти повече от предната спекулка, пък и по евтинко от продажната и.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение.. и ще видиш юруш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЩо става тука бе...пак ли закъсаха за дръвца...
Дедо Коледа не дойде, тъй кат гледам и дедо Мраз не ще....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеизглежда добре
http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=us
Тъй като е възможно през зимния период компанията отново да срещне проблем с недостига на дървесина, предварително са сключени договори за доставката на суровината от държавните горски предприятия, уточняват от свищовската компания. Но към края на септември тя не е получила общо 42 хил. т от договореното количество. До края на годината "Свилоцел" очаква да получи от тях още 114 хил. т дървесина. За попълване на складовите наличности свищовската компания предприема мерки и за закупуването на нужната суровина от други търговци.
Коментар
Коментар