IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
    ОК, BullsonBSE
    ОК, Kiro,
    може би сте прави, кажете си прогнозите 3 лева, 2 лева, 1 лев, колко го чакаме и да спираме дебата
    Не се занимавайте с неликвидни шитове просто
    Bulls on BSE

Коментар

• ОК, BullsonBSE
      ОК, Kiro,
      може би сте прави, кажете си прогнозите 3 лева, 2 лева, 1 лев, колко го чакаме и да спираме дебата

Коментар

• Това дружество исторически и последните години е толкова неликвидно, че въобще не си струва, човек да го поглежда. Не знали е въбще в БГ40
        Bulls on BSE

Коментар

• Ха-хаа. Пак запонаха мантрите за шитовете, че не бил важен дивидента, ама дружеството било супер.Ами кажете, че и маджото не е важен, а са важни алхимичните баланси, на които само Вие си вярвате и Вие купувате...Като е толкова голяма печалбата как си обеснявате , че сте на сухо и нямате дивидент..Или печалбата е куха или Вас изобщо не Ви броят в мача

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Само ако скочи над 20-25% от днешното ниво.

Има голяма вероятност да стане , забелязал съм че там където нямате с булсона и се надъхвате взаимно - винаги расте.
            А където имате - обратно
            Получават временната титла до завръщането на Форекса

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              То добре , че го сравнявате с БТХ и ЧЕЗ, ама напишете на Краси писмо - молба да ви пусне малко дивидентец, като в сравняваните компании
              Наизскачахте всичките
              Аз лично нямам проблем с това да не дава дивидент. Готвят доста сериозни инестции за увеличение на капацитета, така че едва ли сега ще се юрнат дивиденти да почват да дават. Имам си други позиции в портфйела от които чакам дивидент, тук съм за капиталовата печалба

Коментар

• То добре , че го сравнявате с БТХ и ЧЕЗ, ама напишете на Краси писмо - молба да ви пусне малко дивидентец, като в сравняваните компании

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                  След П/Е, почнаха да се надлъгват по П/Ебитда :-)
                  Много са ми смешни от времената още на ОТЦК където бяха същите мантри, не можаха да разберат че печалба в счетоводен отчет еднократно не значи почти нищо
                  Къде в Оловно-цинков комплекс видя Т?

Коментар

• Какви печалби изкарват дружествата е един вид политика на БФБ - въобще да не им се вярва, защото всеки може да си изкара напрактика каквото иска - така и става!
                    Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      Защо така се надъхваме преди отчета, да не би да сте решили да се кеширате, като излезе новината !?
                      След П/Е, почнаха да се надлъгват по П/Ебитда :-)
                      Много са ми смешни от времената още на ОТЦК където бяха същите мантри, не можаха да разберат че печалба в счетоводен отчет еднократно не значи почти нищо
                      Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        Защо така се надъхваме преди отчета, да не би да сте решили да се кеширате, като излезе новината !?
                        Само ако скочи над 20-25% от днешното ниво.

Има голяма вероятност да стане , забелязал съм че там където нямате с булсона и се надъхвате взаимно - винаги расте.
                        А където имате - обратно

Коментар

• Защо така се надъхваме преди отчета, да не би да сте решили да се кеширате, като излезе новината !?
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Дааа добра гледна точка си измислил
                            Само че към Булгартабак, Софарма и Монбат ще дабавя и Чез Разпределение. Това са 4те компании дето мисля че имат по-високо ЕБИТДА от Свилоза, иначе капитализациите им са на нива над 250млн лв, Свилката и 100млн няма
                            В една такава класация 5-то място е повече от престижно.
                            Чета коментарите Ви с удоволствие.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                              Така е. Като се замисля на цялата борса има само три компании, които имат по-високо ЕБИТДА. Това са Булгартабак, Софарма и Монбат, но пък капитализацията им е съвсем различна но и това ще се оправи. Българският инвеститор е муден и се движи след събитията. Това не е толкова лошо защото създава добри възможности.
                              Лека и доходна.
                              Дааа добра гледна точка си измислил
                              Само че към Булгартабак, Софарма и Монбат ще дабавя и Чез Разпределение. Това са 4те компании дето мисля че имат по-високо ЕБИТДА от Свилоза, иначе капитализациите им са на нива над 250млн лв, Свилката и 100млн няма
                              В една такава класация 5-то място е повече от престижно.

Коментар

Наближава време за отчета за 4-то тримесечие, трябва да почнем да се ориентираме към 4-ката според моето виждане
                                Така е. Като се замисля на цялата борса има само три компании, които имат по-високо ЕБИТДА. Това са Булгартабак, Софарма и Монбат, но пък капитализацията им е съвсем различна но и това ще се оправи. Българският инвеститор е муден и се движи след събитията. Това не е толкова лошо защото създава добри възможности.
                                Лека и доходна.

Коментар

Working...
                                X