If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз затуй кротувам тука - що да се включвам в увеличението на капиталът на 2.4 щом после ще мога да си купя на около 2.18 кинта?
И защо смяташ ,че ще си купиш на 2,18 след увеличението?
Спомням си увеличението преди 2 години - изкупиха всички акции до 3 лв и после няколко месеца нямаше търговия по позицията.
Акцията е ниско ликвидна и лесно се манипулира.Просто О.Д.е решил всички вътрешни сделки да ги прави през офиц.пазар и има доста обем , а и може би акцията ще влезе в БГ рейт.
Да, минават по малко обеми на ниска цена. Няма оборот и който е взел за бърза спекула не може да чака За мен си остава подценена акция. Не е препоръка!
Май всички акции са подценени за вас (които ги стискате), кажете поне някоя неподценена ))))
Да, минават по малко обеми на ниска цена. Няма оборот и който е взел за бърза спекула не може да чака За мен си остава подценена акция. Не е препоръка!
Ней си , хладна бира да има , другото пак ще мине ако се задържим край брега на реката..... след кота 2,70 останаха 2кила и кусур на минусова цена .....следва търпение по китайски !
ФОРТИС , ти не беше ли онзи дето публично поблагодари за съдействието и натовари доста м/у 1,90 до 2,18 ли бе ;- само по памет ....не ти отиват чупките на девойка
айде сега пък чупки, как ти дойде в главата това????
не съм, друг беше, но не го помня
не съм купувал в този диапазон
а и не сте ми продавали вие, че да благодаря
който купил, купил, който продал, продал
бизнесът да върви!!!
ФОРТИС , ти не беше ли онзи дето публично поблагодари за съдействието и натовари доста м/у 1,90 до 2,18 ли бе ;- само по памет ....не ти отиват чупките на девойка
Коментар