If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Може би смята увеличението на капитала, пропорционално на цената в което има логика. Т.е. акциите ще се увеличат като брой с примерно 15%, съответно цената трябва да падне с толкова.
Ха-ха-ха-ха - стига гадали, бе.
Казах 2.18 напримерно. Защо да е 2.10 или 2.20, а не 2.18?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Е защо около 2.18? това да не дъното за последните 3 години
Просто примерно цифра.
Вале - няма логика след увеличаване на капиталът да поскъпва, напротив, защото това е дивидентаджийска акция. И да се манипулира, няма да е за дълго: аз умее чака, чер човек - търпение ного.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Е защо около 2.18? това да не дъното за последните 3 години
Може би смята увеличението на капитала, пропорционално на цената в което има логика. Т.е. акциите ще се увеличат като брой с примерно 15%, съответно цената трябва да падне с толкова.
Аз затуй кротувам тука - що да се включвам в увеличението на капиталът на 2.4 щом после ще мога да си купя на около 2.18 кинта?
И защо смяташ ,че ще си купиш на 2,18 след увеличението?
Спомням си увеличението преди 2 години - изкупиха всички акции до 3 лв и после няколко месеца нямаше търговия по позицията.
Акцията е ниско ликвидна и лесно се манипулира.Просто О.Д.е решил всички вътрешни сделки да ги прави през офиц.пазар и има доста обем , а и може би акцията ще влезе в БГ рейт.
Да, минават по малко обеми на ниска цена. Няма оборот и който е взел за бърза спекула не може да чака За мен си остава подценена акция. Не е препоръка!
Май всички акции са подценени за вас (които ги стискате), кажете поне някоя неподценена ))))
Да, минават по малко обеми на ниска цена. Няма оборот и който е взел за бърза спекула не може да чака За мен си остава подценена акция. Не е препоръка!
Ней си , хладна бира да има , другото пак ще мине ако се задържим край брега на реката..... след кота 2,70 останаха 2кила и кусур на минусова цена .....следва търпение по китайски !
Коментар