If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Емисията акции от увеличението на капитала на Софарма имоти АДСИЦ ще бъде въведена за търговия от понеделник (9 февруари 2015 г.). Дружеството увеличи капитала си от 15.71 млн. лв. на 16.938 млн. лв., като размерът на увеличението е 1.228 млн. акции, които бяха записани по емисионна цена от 2.87 лв. за брой. Софарма имоти АДСИЦ обяви неконсолидирана печалба от 5.228 млн. лв. за 2014 г. спрямо 3.66 млн. лв. положителен финансов резултат за 2014 г. Основни акционери в дружеството преди увеличението са Венцислав Стоев и Огнян Донев с по 24.74 и 23.85% от капитала, както и Телекомплект инвест с 20.50%. Донев Инвестмънтс Холдинг притежава 9.17% от компанията. От началото на 2015 г. книжата на Софарма имоти поскъпват със 7.74% до 3.69 лв.
По-скоро така беше - да - щото помня: говорех си ту с нея, ту с Иван.
Вярно - тогава: бамването на КТБ.
Апропо - разбрахте ли тогава защо на кредитните институции им казвам: "баМки"?
Защото:
А/ Там са набамкани ного мангизи;
Б/ Защото отвреме-навреме някоя казва: БАМ - и - няма.
МЕЖДУ МЕН И ТЕБ -плюскащия салати микс и пици ! - не -не момиченце - според мен щеше и да те носи ако се беше поопил , добре че беше сгъстена от ОС-ия програмата, а и КТБето ни подпали чергата и сделки -сделки - побърквациия !
По-скоро така беше - да - щото помня: говорех си ту с нея, ту с Иван.
Вярно - тогава: бамването на КТБ.
Апропо - разбрахте ли тогава защо на кредитните институции им казвам: "баМки"?
Защото:
А/ Там са набамкани ного мангизи;
Б/ Защото отвреме-навреме някоя казва: БАМ - и - няма.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
ПОИ са добра пенсионна компанийка - минусът им е само, че са ного мънинки, микроскопически един вид - това им е плюсът по отношение на доходността, защото мънинко парици лесно се управляват, ние имаме обратният проблем. Ами че те, милите имат ОБЩО в ДПФ толкова пари, колкото само ние: екипът от нашата кантора сме вкарали в портфейлът на ДПФ Алианц за два месеца !!!
Нали на сборищата на Софармовата банда се запознахме с едно момиченце, дето им управлява парите - помниш ли - на обядът седеше между мене и между Иван Донев? - Или аз седях и плюсках между тях - не помня вече как беше.
МЕЖДУ МЕН И ТЕБ -плюскащия салати микс и пици ! - не -не момиченце - според мен щеше и да те носи ако се беше поопил , добре че беше сгъстена от ОС-ия програмата, а и КТБето ни подпали чергата и сделки -сделки - побърквациия !
ПОИ са добра пенсионна компанийка - минусът им е само, че са ного мънинки, микроскопически един вид - това им е плюсът по отношение на доходността, защото мънинко парици лесно се управляват, ние имаме обратният проблем. Ами че те, милите имат ОБЩО в ДПФ толкова пари, колкото само ние: екипът от нашата кантора сме вкарали в портфейлът на ДПФ Алианц за два месеца !!!
Нали на сборищата на Софармовата банда се запознахме с едно момиченце, дето им управлява парите - помниш ли - на обядът седеше между мене и между Иван Донев? - Или аз седях и плюсках между тях - не помня вече как беше.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
като гледах днес имаше май около 6 оферти "продава", последната на 4,5лв.... и след тях нищо!!!
Мисля че ще стигнем дo 4-ка, а по нататък и 5-ца, ама кога...... така и с по-малко акции ще се увеличава капитала
Коментар