IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    При мен не са заредени -
    Заредиха ги току що.
    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodimit Разгледай мнение
      Емисията акции от увеличението на капитала на Софарма имоти АДСИЦ ще бъде въведена за търговия от понеделник (9 февруари 2015 г.). Дружеството увеличи капитала си от 15.71 млн. лв. на 16.938 млн. лв., като размерът на увеличението е 1.228 млн. акции, които бяха записани по емисионна цена от 2.87 лв. за брой. Софарма имоти АДСИЦ обяви неконсолидирана печалба от 5.228 млн. лв. за 2014 г. спрямо 3.66 млн. лв. положителен финансов резултат за 2014 г. Основни акционери в дружеството преди увеличението са Венцислав Стоев и Огнян Донев с по 24.74 и 23.85% от капитала, както и Телекомплект инвест с 20.50%. Донев Инвестмънтс Холдинг притежава 9.17% от компанията. От началото на 2015 г. книжата на Софарма имоти поскъпват със 7.74% до 3.69 лв.

http://profit.bg/news/Novite-aktsii-...id-134510.html

При мен не са заредени -

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
        +1
        тука си много прав...с малки стъпки,но редовно...
        въпроса е дали съответното изказано предположение за развитие от твоя страна и бизнес реалността от друга-ще си стиснат ръцете в конкретния случай
        нали затова съм там, да решавам

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          При всички положения аз купувам добра компания и разчитам на дивидента - това ми стига. През годините с натрупване на добри резултати и развитието на компанията цената се повишава и обикновено става така, че е доста повече от останалите.
          +1
          тука си много прав...с малки стъпки,но редовно...
          въпроса е дали съответното изказано предположение за развитие от твоя страна и бизнес реалността от друга-ще си стиснат ръцете в конкретния случай

Коментар

тука мислих да допълвам,но на тези цени....доходност над 60% за последната година като за АДСИЦ..та бил и той на чичо Оги
            http://www.bse-sofia.bg/?page=Quotes...num=85&type=S&
            При всички положения аз купувам добра компания и разчитам на дивидента - това ми стига. През годините с натрупване на добри резултати и развитието на компанията цената се повишава и обикновено става така, че е доста повече от останалите.

Коментар

тука мислих да допълвам,но на тези цени....доходност над 60% за последната година като за АДСИЦ..та бил и той на чичо Оги

СЛАДКО , КИСЕЛО, ЧИЛИ

Коментар

Коментар

• тука мислих да допълвам,но на тези цени....доходност над 60% за последната година като за АДСИЦ..та бил и той на чичо Оги

Коментар

• Емисията акции от увеличението на капитала на Софарма имоти АДСИЦ ще бъде въведена за търговия от понеделник (9 февруари 2015 г.). Дружеството увеличи капитала си от 15.71 млн. лв. на 16.938 млн. лв., като размерът на увеличението е 1.228 млн. акции, които бяха записани по емисионна цена от 2.87 лв. за брой. Софарма имоти АДСИЦ обяви неконсолидирана печалба от 5.228 млн. лв. за 2014 г. спрямо 3.66 млн. лв. положителен финансов резултат за 2014 г. Основни акционери в дружеството преди увеличението са Венцислав Стоев и Огнян Донев с по 24.74 и 23.85% от капитала, както и Телекомплект инвест с 20.50%. Донев Инвестмънтс Холдинг притежава 9.17% от компанията. От началото на 2015 г. книжата на Софарма имоти поскъпват със 7.74% до 3.69 лв.

http://profit.bg/news/Novite-aktsii-...id-134510.html
                    Last edited by mirodimit; 07.02.2015, 12:49.
                    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                      3,70 докъде ще стигне
                      До 2 кинта след поне двойно разводняване на капитала разбира се и след принудителното ви вкарване на дивидента в съответната галимация
                      Last edited by Балониада; 07.02.2015, 04:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        По-скоро така беше - да - щото помня: говорех си ту с нея, ту с Иван.
                        Вярно - тогава: бамването на КТБ.

Апропо - разбрахте ли тогава защо на кредитните институции им казвам: "баМки"?
                        Защото:
                        А/ Там са набамкани ного мангизи;
                        Б/ Защото отвреме-навреме някоя казва: БАМ - и - няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                          МЕЖДУ МЕН И ТЕБ -плюскащия салати микс и пици ! - не -не момиченце - според мен щеше и да те носи ако се беше поопил , добре че беше сгъстена от ОС-ия програмата, а и КТБето ни подпали чергата и сделки -сделки - побърквациия !
                          По-скоро така беше - да - щото помня: говорех си ту с нея, ту с Иван.
                          Вярно - тогава: бамването на КТБ.

Апропо - разбрахте ли тогава защо на кредитните институции им казвам: "баМки"?
                          Защото:
                          А/ Там са набамкани ного мангизи;
                          Б/ Защото отвреме-навреме някоя казва: БАМ - и - няма.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            ПОИ са добра пенсионна компанийка - минусът им е само, че са ного мънинки, микроскопически един вид - това им е плюсът по отношение на доходността, защото мънинко парици лесно се управляват, ние имаме обратният проблем. Ами че те, милите имат ОБЩО в ДПФ толкова пари, колкото само ние: екипът от нашата кантора сме вкарали в портфейлът на ДПФ Алианц за два месеца !!!
                            Нали на сборищата на Софармовата банда се запознахме с едно момиченце, дето им управлява парите - помниш ли - на обядът седеше между мене и между Иван Донев? - Или аз седях и плюсках между тях - не помня вече как беше.

МЕЖДУ МЕН И ТЕБ -плюскащия салати микс и пици ! - не -не момиченце - според мен щеше и да те носи ако се беше поопил , добре че беше сгъстена от ОС-ия програмата, а и КТБето ни подпали чергата и сделки -сделки - побърквациия !

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              ПОИ изкараха интересен портфейл!
                              ПОИ са добра пенсионна компанийка - минусът им е само, че са ного мънинки, микроскопически един вид - това им е плюсът по отношение на доходността, защото мънинко парици лесно се управляват, ние имаме обратният проблем. Ами че те, милите имат ОБЩО в ДПФ толкова пари, колкото само ние: екипът от нашата кантора сме вкарали в портфейлът на ДПФ Алианц за два месеца !!!
                              Нали на сборищата на Софармовата банда се запознахме с едно момиченце, дето им управлява парите - помниш ли - на обядът седеше между мене и между Иван Донев? - Или аз седях и плюсках между тях - не помня вече как беше.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                ПОИ изкараха интересен портфейл!
                                Абсолютно, даже се замислям да се прехвърлим там. Малко бъркам темата, но кой седи зад този фонд, знае ли някой?
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X