Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodimit Разгледай мнениеЕмисията акции от увеличението на капитала на Софарма имоти АДСИЦ ще бъде въведена за търговия от понеделник (9 февруари 2015 г.). Дружеството увеличи капитала си от 15.71 млн. лв. на 16.938 млн. лв., като размерът на увеличението е 1.228 млн. акции, които бяха записани по емисионна цена от 2.87 лв. за брой. Софарма имоти АДСИЦ обяви неконсолидирана печалба от 5.228 млн. лв. за 2014 г. спрямо 3.66 млн. лв. положителен финансов резултат за 2014 г. Основни акционери в дружеството преди увеличението са Венцислав Стоев и Огнян Донев с по 24.74 и 23.85% от капитала, както и Телекомплект инвест с 20.50%. Донев Инвестмънтс Холдинг притежава 9.17% от компанията. От началото на 2015 г. книжата на Софарма имоти поскъпват със 7.74% до 3.69 лв.
http://profit.bg/news/Novite-aktsii-...id-134510.html
При мен не са заредени -
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение+1
тука си много прав...с малки стъпки,но редовно...
въпроса е дали съответното изказано предположение за развитие от твоя страна и бизнес реалността от друга-ще си стиснат ръцете в конкретния случай
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеПри всички положения аз купувам добра компания и разчитам на дивидента - това ми стига. През годините с натрупване на добри резултати и развитието на компанията цената се повишава и обикновено става така, че е доста повече от останалите.
тука си много прав...с малки стъпки,но редовно...
въпроса е дали съответното изказано предположение за развитие от твоя страна и бизнес реалността от друга-ще си стиснат ръцете в конкретния случай
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениетука мислих да допълвам,но на тези цени....доходност над 60% за последната година като за АДСИЦ..та бил и той на чичо Оги
http://www.bse-sofia.bg/?page=Quotes...num=85&type=S&
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениетука мислих да допълвам,но на тези цени....доходност над 60% за последната година като за АДСИЦ..та бил и той на чичо Оги
СЛАДКО , КИСЕЛО, ЧИЛИ
Коментар
-
Коментар
-
тука мислих да допълвам,но на тези цени....доходност над 60% за последната година като за АДСИЦ..та бил и той на чичо Оги
Коментар
-
Емисията акции от увеличението на капитала на Софарма имоти АДСИЦ ще бъде въведена за търговия от понеделник (9 февруари 2015 г.). Дружеството увеличи капитала си от 15.71 млн. лв. на 16.938 млн. лв., като размерът на увеличението е 1.228 млн. акции, които бяха записани по емисионна цена от 2.87 лв. за брой. Софарма имоти АДСИЦ обяви неконсолидирана печалба от 5.228 млн. лв. за 2014 г. спрямо 3.66 млн. лв. положителен финансов резултат за 2014 г. Основни акционери в дружеството преди увеличението са Венцислав Стоев и Огнян Донев с по 24.74 и 23.85% от капитала, както и Телекомплект инвест с 20.50%. Донев Инвестмънтс Холдинг притежава 9.17% от компанията. От началото на 2015 г. книжата на Софарма имоти поскъпват със 7.74% до 3.69 лв.
http://profit.bg/news/Novite-aktsii-...id-134510.htmlLast edited by mirodimit; 07.02.2015, 12:49.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение3,70 докъде ще стигнеLast edited by Балониада; 07.02.2015, 04:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПо-скоро така беше - да - щото помня: говорех си ту с нея, ту с Иван.
Вярно - тогава: бамването на КТБ.
Апропо - разбрахте ли тогава защо на кредитните институции им казвам: "баМки"?
Защото:
А/ Там са набамкани ного мангизи;
Б/ Защото отвреме-навреме някоя казва: БАМ - и - няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМЕЖДУ МЕН И ТЕБ -плюскащия салати микс и пици ! - не -не момиченце - според мен щеше и да те носи ако се беше поопил , добре че беше сгъстена от ОС-ия програмата, а и КТБето ни подпали чергата и сделки -сделки - побърквациия !
Вярно - тогава: бамването на КТБ.
Апропо - разбрахте ли тогава защо на кредитните институции им казвам: "баМки"?
Защото:
А/ Там са набамкани ного мангизи;
Б/ Защото отвреме-навреме някоя казва: БАМ - и - няма.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПОИ са добра пенсионна компанийка - минусът им е само, че са ного мънинки, микроскопически един вид - това им е плюсът по отношение на доходността, защото мънинко парици лесно се управляват, ние имаме обратният проблем. Ами че те, милите имат ОБЩО в ДПФ толкова пари, колкото само ние: екипът от нашата кантора сме вкарали в портфейлът на ДПФ Алианц за два месеца !!!
Нали на сборищата на Софармовата банда се запознахме с едно момиченце, дето им управлява парите - помниш ли - на обядът седеше между мене и между Иван Донев? - Или аз седях и плюсках между тях - не помня вече как беше.
МЕЖДУ МЕН И ТЕБ -плюскащия салати микс и пици ! - не -не момиченце - според мен щеше и да те носи ако се беше поопил , добре че беше сгъстена от ОС-ия програмата, а и КТБето ни подпали чергата и сделки -сделки - побърквациия !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПОИ изкараха интересен портфейл!
Нали на сборищата на Софармовата банда се запознахме с едно момиченце, дето им управлява парите - помниш ли - на обядът седеше между мене и между Иван Донев? - Или аз седях и плюсках между тях - не помня вече как беше.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПОИ изкараха интересен портфейл!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар