If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
АДСИЦ нямат данък печалба - за сега Но пък не съм слагал амортизации - то разбрах че те си ги водят като инвестиционен имот и съответно не начисляват амортизации, само правят преоценки
Няма данък печалба, но не е начислен никакъв данък по дейността. Данък смет няма ли и т.н.
АДСИЦ нямат данък печалба - за сега Но пък не съм слагал амортизации - то разбрах че те си ги водят като инвестиционен имот и съответно не начисляват амортизации, само правят преоценки
Не искам да ви чупя спекулантския ентусиазъм, точно сега когато може да спихнат пазарчетата на запад от нас, но според мен в числото за чистия профит не е отразен данък печалба, т.е мисля, че още първото число за разпределяне е необосновано и няма да е такова, каквото го слагате в сметките с прогнозите. Може би, че ще трябва да се съобразявате най-малко с половин милион за данъци, които трябва да се извади от посочената сума, това си отива към едни 10% разлика...още в базовото число...
не е препоръка
над 4 кинта трябва се надъхваме вече трябва се хвана и за бреф такава табличка да си спретна
Не искам да ви чупя спекулантския ентусиазъм, точно сега когато може да спихнат пазарчетата на запад от нас, но според мен в числото за чистия профит не е отразен данък печалба, т.е мисля, че още първото число за разпределяне е необосновано и няма да е такова, каквото го слагате в сметките с прогнозите. Може би, че ще трябва да се съобразявате най-малко с половин милион за данъци, които трябва да се извади от посочената сума, това си отива към едни 10% разлика...още в базовото число...
не е препоръка
Мите , я карай направо с бройките , че те тия проценти са комай по големи от твоите броеве!
Шт, не го бъзикай бе....той сега човека огън му гори на главата че му се струва евтино навън, ма има лимити и се чуди как аджеба да си вземе по 1 акция алианц или бмв че ще си мине лимита...ко имаше начин по половинка...
Коментар