IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Че вие нямате кантора в - отде да излизам? И нима туканка не увеличих делът си с 50%? - Увеличих го.
    Да - в Трейдингът не турям повече - защото там имам една ного хубава, кръгла цифра, която не искам да си развалям.

Мите , я карай направо с бройките , че те тия проценти са комай по големи от твоите броеве!

Коментар

И аз съм Български патриотин - но не ми харесва, че злочестата ни държава е управлявана от животни като бойкоборисов и горанов - затова: малко навън ще.

Апропо - като дивидентаджийска доходност в момента Имотаджийското стои по-добре от Allianz (6.45 срещу 4.84%) но Allianz има ного по-голям потенциал за могъщо поскъпване на акцията в скоро време. 25-30 еврокинта на акция е лесно да си докараш, стига само пазарът да възстанови до мартенските си нива.
      Какви са им параметрите на тези алианци, Импов, че чак могъщо поскъпване да очакваш при тях !?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        стига с това чуждопоклонничество Импе, ти нали беше национал?
        Аз реших че съм българче и това е борсата на която ще инвестирам - нашата борса, която всички ние трябва да оправим и на която да помогнем. Колкото до покупката по-добре СФАРМ, знаеш
        И аз съм Български патриотин - но не ми харесва, че злочестата ни държава е управлявана от животни като бойкоборисов и горанов - затова: малко навън ще.

Апропо - като дивидентаджийска доходност в момента Имотаджийското стои по-добре от Allianz (6.45 срещу 4.84%) но Allianz има ного по-голям потенциал за могъщо поскъпване на акцията в скоро време. 25-30 еврокинта на акция е лесно да си докараш, стига само пазарът да възстанови до мартенските си нива.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          +1
          Импе, излизаш от групата ни. Вече и офиса ни няма да ползваш май май !!
          Че вие нямате кантора в - отде да излизам? И нима туканка не увеличих делът си с 50%? - Увеличих го.
          Да - в Трейдингът не турям повече - защото там имам една ного хубава, кръгла цифра, която не искам да си развалям.

Коментар

Аферим на жена ти - щом подкрепя един вид - подари и за рожденият ден една акция на Allianz - това ще бъде оригинално.
            Да бе това е даже по-добър подарък от нова печка или тиган
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
              +1

Коментар

Аз реших че съм българче и това е борсата на която ще инвестирам - нашата борса, която всички ние трябва да оправим и на която да помогнем. Колкото до покупката по-добре СФАРМ, знаеш
                +1

Коментар

Аферим на жена ти - щом подкрепя един вид - подари и за рожденият ден една акция на Allianz - това ще бъде оригинално.

Коментар

Не е ли по-добре на Софарма имоти?

Коментар

ей не се закачайте с бате Ви Тони.
                      Пълна подкрепа имам от жената , ама сухо нямам!

Коментар

• ей не се закачайте с бате Ви Тони.
                        Пълна подкрепа имам от жената , ама сухо нямам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                          Не купуваше ли на жената от адванс по едно време?
                          и фарми и купуваше.

дано да не го е била много с метлата по главата

Коментар

жената каза да ги реинвестирам - слушам и утре иизпълнявам!
                            Не купуваше ли на жената от адванс по едно време?
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

жената каза да ги реинвестирам - слушам и утре иизпълнявам!
                              кое и къде?

Коментар

• жената каза да ги реинвестирам - слушам и утре иизпълнявам!

Коментар

Working...
                                X