IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    на ОС???
    през последните 20 дена съм сменил:
    1.Лява предна биалетка.
    2.Задния тампон на предния ляв носач.
    3.Двата предни амортисьора - с Каяба.
    4.Днес напълних фреон - дано не изпуска.
    Остава да измия колата - съм на линия!!!!
    За мен ще е удоволствие да се видя с мениджмънта и с Вас колеги !!!!

Това ще ми е девета поредна година с присъствие на ОС на групата Софарма.
    Защо сам си причиняваш болка бе, Фортис?!
    Па вземи и ти си купи някоя готина кола!

Коментар

на ОС???
      1.Лява предна биалетка.

Ето още къде си бил акционер

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
        аз просто ще взема метрото
        лесен си
        аз пътувам 660км в двете посоки

Коментар

на ОС???
          1.Лява предна биалетка.

аз просто ще взема метрото
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• на ОС???
            1.Лява предна биалетка.

Коментар

• човекът е писател, не читател - да си хаби очичките
              иначе щеше да знае, че размерът на кредита не е страшен, ако е на добра лихва (в случая под 3%), а год.приходи са 10 млн.
              и банката не е свързана с мажо, та да подозираме занижени оценки на риска.
              по лихвите ще ги познаете... читавите компании

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                като бадавим и многото банкови кредити - Пандата да каже, колко бяха - 40 или 50 милиона лв. - плашеща сума.
                еее вземи прочети отчета най-после аз ли постоянно да върша цялата работа

към края на 2015 са 35.2 млн, спрямо 42.8 млн през 2014

само с едни 15 милиона си в грешка
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                  ще видим - миналата година поканата за оса е от 24.04, цената на увеличението (3.90) беше ясна на 27.04

цена на увеличението 3.90, 27 стотинки бруто дивидент

на 24 април цената затвори на 3.83, на 27 април пак толкова. 28 април 3.92

поне 2015 не беше калкулирано в цената дори след като се разбра за 3.90

денят на оса беше 4.08, първият ден (10.06) без право на дивидент 3.82

т.е. забележи уникалното в случая - цената в деня на инфото за цената на увеличение и цената в първия ден без право на дивидент се различаваха само с 1 стотинка почти 26 стотинки нетен дивидент все едно си ги прибираш само за месец и половина

да живее пазара, който "изконсумира" всички новини
                  Разбира се, че и това е възможен вариант, но ако го знаехме какво точно ще се случи то нямаше да е борса, не че нашето е в пълен смисъл такова де ама... Аз гледах графиките, които беше пуснал преди месец някъде и да тогава дивидента идва чист само след месец. Няма да се сърдим да стане и сега така, всъщност на това се и надявам

Коментар

• Голяма надъхвация, и то по време на чума
                    Как ви се струва, и то за дружество, което знаеме, че като че ли всичко идва от това, че показва субсидирана печалба и дивидент понеже текат всяка година увеличения, доста съмнително всичко, като бадавим и многото банкови кредити - Пандата да каже, колко бяха - 40 или 50 милиона лв. - плашеща сума.
                    Пир по време на чума, не е на добре Много трябва да се внимава с това возене, дато Тонката така му харесва, кога ще спре и тогава ще има паднали
                    Bulls on BSE

Коментар

• продавах малко,че ме изкушават локалните екстремуми на подобен ценови канал
                      все още ми е 14 % от портфейла и считам, че има потенциал за средногодишна доходност, див.+ капиталова, от около 10% при определени условия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                        За 50те акции за които говориш, когато и да ги купиш все тая, но реално ако ги купиш преди ОСА новината за дивидента ще е изконсумирана вече, тоест тогава е много вероятно да сме на връх преди дивидента и след Рекърд дейта (14 дни след ОСА) ще можеш да си купиш на -29ст но без правото на дивидент.
                        ще видим - миналата година поканата за оса е от 24.04, цената на увеличението (3.90) беше ясна на 27.04

цена на увеличението 3.90, 27 стотинки бруто дивидент

на 24 април цената затвори на 3.83, на 27 април пак толкова. 28 април 3.92

поне 2015 не беше калкулирано в цената дори след като се разбра за 3.90

денят на оса беше 4.08, първият ден (10.06) без право на дивидент 3.82

т.е. забележи уникалното в случая - цената в деня на инфото за цената на увеличение и цената в първия ден без право на дивидент се различаваха само с 1 стотинка почти 26 стотинки нетен дивидент все едно си ги прибираш само за месец и половина

да живее пазара, който "изконсумира" всички новини

Коментар

• купува 500 бр. 4.87лв продава 250 бр. 4.878 лв.............на това му се вика спред
                          "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнение
                            Цените на акциите хвръкнаха, не знам да се радвам от това или не, защото мислих да купя още преди ОСА. Според вас, колко ще е средната цена преди ОСА?
                            За сега до 4.85 лв мога да купя още, ама не знам дали ще е изгодно.
                            За 50те акции за които говориш, когато и да ги купиш все тая, но реално ако ги купиш преди ОСА новината за дивидента ще е изконсумирана вече, тоест тогава е много вероятно да сме на връх преди дивидента и след Рекърд дейта (14 дни след ОСА) ще можеш да си купиш на -29ст но без правото на дивидент.

Коментар

• чичо Оги ли е хапнал по-рано или някойй друг премята СФИ и Лавена?

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                                колега,ХВРЪКНАХА се употребява обикновено при ръст на цената при 4-5 % и нагоре при ръст под 2 % по правилно е да се каже повишиха
                                иначе за покупката сам трябва да си прецениш дали да пазаруваш или не
                                Преди месец купих за 4.72 лв, сега са 4.88, за мен са хвръкнали.
                                Ако имах пари още щях да купя. Сега до седмица две очаквам един бонус и мисля още 200 лв да отделя за покупка на акции на СФИ.

Коментар

Working...
                                X