IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнение
    Цените на акциите хвръкнаха, не знам да се радвам от това или не, защото мислих да купя още преди ОСА. Според вас, колко ще е средната цена преди ОСА?
    За сега до 4.85 лв мога да купя още, ама не знам дали ще е изгодно.
    колега,ХВРЪКНАХА се употребява обикновено при ръст на цената при 4-5 % и нагоре при ръст под 2 % по правилно е да се каже повишиха
    иначе за покупката сам трябва да си прецениш дали да пазаруваш или не

П.С. Докато съм писал поста още купувачи са се появили....което е добре за имащите тук

Не е Препоръка!!!
    Last edited by absd; 01.04.2016, 12:51.
    "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Цените на акциите хвръкнаха, не знам да се радвам от това или не, защото мислих да купя още преди ОСА. Според вас, колко ще е средната цена преди ОСА?
      За сега до 4.85 лв мога да купя още, ама не знам дали ще е изгодно.

Коментар

• Много ми е гот!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          нали чакахте 4.8лв - готово
          ти ли купуваш?
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Булсонов - имам чувството, че си нямаш или сухичко, или кураж да инвестираш и затуй - само ревеш
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• нали чакахте 4.8лв - готово

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Не тонкосвай Бате ти Тони, че сигурно съм 2пъти по-голям от теб!
                Колкото продължи тренда толкова - аз съм доволен, нека не забравяме че всяка година си получавам хубав дивидент, така че си прибирам и сухичко - не ме мисли как ще ме прекарат.
                Аз сега съм се заредил със СОФАРМА на 37% от порфейла да и чакам скоро и там приятно движение, нне ме мисли.
                Хайде жив и здрав - явно не си ходил в казарма, ама да ти кажа - "Не гледай в канчето на другия"
                много го надигна този
                актива му е само писането тук - толкова

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                  Тонка много ли ти е радостно, "че се возиш", внимавай, че нали знаеш, над 98% от тези на този тренд ще бъдат "извовени накрая" щото то това няма да продължи вечно
                  Отделно радваш ли се как "те возят" и по Софарма, Евроинса и на БФБ въобще, и там ли ти е радостно, въобще доста неадекватно се държиш, особено коментара ти за тази графика.
                  Най-яко ще бъдат извозени тези дето сравняват високорисков актив - акция на БФБ с нискорисков - депозит, както и тези дето не смятат огромните задължения към банки (не свързани лица) на СФИ.
                  Не тонкосвай Бате ти Тони, че сигурно съм 2пъти по-голям от теб!
                  Колкото продължи тренда толкова - аз съм доволен, нека не забравяме че всяка година си получавам хубав дивидент, така че си прибирам и сухичко - не ме мисли как ще ме прекарат.
                  Аз сега съм се заредил със СОФАРМА на 37% от порфейла да и чакам скоро и там приятно движение, нне ме мисли.
                  Хайде жив и здрав - явно не си ходил в казарма, ама да ти кажа - "Не гледай в канчето на другия"

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                    Най-яко ще бъдат извозени тези дето сравняват високорисков актив - акция на БФБ с нискорисков - депозит, както и тези дето не смятат огромните задължения към банки (не свързани лица) на СФИ.
                    зад тези акции стоят клас А офис сгради на ключово място в София, а зад нискорисковите депозити в КТБ какво стоеше? една пирамида

пп. още чакам да покажеш портфейла, но почвам да подозирам, че нямаш и една акция на бфб
                    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      радвам се че се возя на този тренд!!!

Тонка много ли ти е радостно, "че се возиш", внимавай, че нали знаеш, над 98% от тези на този тренд ще бъдат "извовени накрая" щото то това няма да продължи вечно
                      Отделно радваш ли се как "те возят" и по Софарма, Евроинса и на БФБ въобще, и там ли ти е радостно, въобще доста неадекватно се държиш, особено коментара ти за тази графика.
                      Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                        Някой ще се престраши ли да опита да прескочи 8ст?
                        ще видим, вече има и оферта за 4.80

Коментар

• Някой ще се престраши ли да опита да прескочи 8ст?

Коментар

• По-скоро около 6.40, но...през април 2022, ако са изпълнени няколко условия

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                              чак толкова дребни сметки не правя
                              като вървят нещата добре, и смятам, че има резерв за поскъпване - значи всичко е наред
                              +1
                              по принцип и аз съм така но ако падне някой лев отгоре и акцията го закара до към 7-мака до края на годината няма да се разсърдя на никой
                              "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• чак толкова дребни сметки не правя
                                като вървят нещата добре, и смятам, че има резерв за поскъпване - значи всичко е наред

Коментар

Working...
                                X