If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хм срок за внасяне на парите по увеличението е средата на август. Ха дано този път получим по-рано дивидента(за разлика от миналата година), че има интересни неща за покупки!
Така след увеличението акциите тук стават 18,1млн. Да предположим, че печалбата поспадне 2H и общо за 2015 стане 6млн.- 10%=5,4млн. Този резултат ако се раздели между 18,1млн акции, т.е. дивидент около 0,298лв.
30стинки са 5% от 6лева - ей така само си вмъквам!
ехххххх
пак акциите надвиха........
ламарината остана за по-нататък
-ГОЛЯМА ЖЕГА !
До сега се разхождах из поляните, ама никакъв шанс за прохлада, но ходенето пеша на поне 6км. или с колело 16км. не трябва да се пропуска!
Ти не гледай мен с моите 62 лазарника, че си прескачам мечтите! Ако от сега не си уважиш желанието, докато си в силните 40+, е то кога ? Яхай си мечтата и се кефи до де е младост ....!
Що така ??? Приятелите нали са за това !
Не вярвам приятел - Донев или Д. Димитров да са ти отказали !!!
Ще произведеш новина !!!
Ще предизвикаш блъсканица !
Ще взема пуканки и ще гледам филма между 13:15 и 13:45
- Така е ! И аз ще съм на балкона , свършил съм си увеличенията за 4ри/5 год. напред. Спънал съм магарето за 527бр. , но ще изчакам - до 11,08, и се прехвърлям на "батута" от там ще стрелям !
Елана - поздравления!!! Е стажувал си и за мен значи - как така БЕЗ ПАРИ?!?!
Благодаря за Инфото - винаги е нужно на нас от прованса!
ами така е стажовете или са неплатени или на нещо от сорта 200-300 лева поне ми е интересно - за пари винаги мога да отида в кол център сега завърших УНСС и събирам впечатления
Коментар