IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много хвалите! Искате да поскъпне преди да купя ли?

Коментар

• хм срок за внасяне на парите по увеличението е средата на август. Ха дано този път получим по-рано дивидента(за разлика от миналата година), че има интересни неща за покупки!
      Така след увеличението акциите тук стават 18,1млн. Да предположим, че печалбата поспадне 2H и общо за 2015 стане 6млн.- 10%=5,4млн. Този резултат ако се раздели между 18,1млн акции, т.е. дивидент около 0,298лв.

30стинки са 5% от 6лева - ей така само си вмъквам!
      Last edited by tony1975; 30.07.2015, 06:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        ехххххх
        пак акциите надвиха........
        ламарината остана за по-нататък

-ГОЛЯМА ЖЕГА !
        До сега се разхождах из поляните, ама никакъв шанс за прохлада, но ходенето пеша на поне 6км. или с колело 16км. не трябва да се пропуска!
        Ти не гледай мен с моите 62 лазарника, че си прескачам мечтите! Ако от сега не си уважиш желанието, докато си в силните 40+, е то кога ? Яхай си мечтата и се кефи до де е младост ....!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Защо толкова?
          а колко?

Коментар

трябва да намеря от кого да купя 11 500 бр
            Защо толкова?
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ехххххх
              пак акциите надвиха........
              ламарината остана за по-нататък

Коментар

Що така ??? Приятелите нали са за това !
                Не вярвам приятел - Донев или Д. Димитров да са ти отказали !!!
                Ще произведеш новина !!!
                Ще предизвикаш блъсканица !

Коментар

Коментар

• трябва да намеря от кого да купя 11 500 бр

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                      Предлагат на търг акции* от Софарма имоти АДСИЦ за 190 хил. лв.*

http://www.investor.bg/novini-i-anal...hil-lv-199604/

Ще взема пуканки и ще гледам филма между 13:15 и 13:45

- Така е ! И аз ще съм на балкона , свършил съм си увеличенията за 4ри/5 год. напред. Спънал съм магарето за 527бр. , но ще изчакам - до 11,08, и се прехвърлям на "батута" от там ще стрелям !

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        Елана - поздравления!!! Е стажувал си и за мен значи - как така БЕЗ ПАРИ?!?!
                        Благодаря за Инфото - винаги е нужно на нас от прованса!
                        ами така е стажовете или са неплатени или на нещо от сорта 200-300 лева поне ми е интересно - за пари винаги мога да отида в кол център сега завърших УНСС и събирам впечатления

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          днес твой ред ли е за четки?
                          Нечетки, бе - наистина е ного яко.

Коментар

• Предлагат на търг акции* от Софарма имоти АДСИЦ за 190 хил. лв.*

http://www.investor.bg/novini-i-anal...hil-lv-199604/

Ще взема пуканки и ще гледам филма между 13:15 и 13:45

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              ех дяволско число - бързо го обърни на щастливи седмички!!!
                              И аз мисля така: но пък и шестичките са хубави, ако без да искам при гласуване ги обърна наопъки, ще всея смут в.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Между нас казано, чудя се тези акции дали въобще да ги продавам. И друг път съм казвал, че не обичам да коля кокошки които снасят златни яйца
                                е защо пък да продаваш при депозит 1,5%?

Коментар

Working...
                                X