IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ДИВИДЕНТ от Софарма Имоти

Здравейте,
    Бихте ли моля споделили, има ли колвги, които не са получили дивидента и с кой инвестиционен посредник работят?

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
      няма начин да стане
      Накой да иска да си купи или да си бях купил на днешни цени. Не разбрах Панда?

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
        ако днес всички се бяха втурнали да си купуват акции с дивидента аз утре как щях да го направя? Просто питам де? Смисъл отговора с 20ст нагоре ми е ясен Успех все пак
        няма начин да стане
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
          Дамм, в Бенча нещо се мотат. Не ги харесвам тея работи
          Казаха утре щели да се появят. Ама уж искаме да сме лидери пък някакви дребни неща ни спират. Ами ако днес всички се бяха втурнали да си купуват акции с дивидента аз утре как щях да го направя? Просто питам де? Смисъл отговора с 20ст нагоре ми е ясен Успех все пак

Коментар

• Дамм, в Бенча нещо се мотат. Не ги харесвам тея работи

Коментар

• каролци също сме заредени

яд ме е, че си продадох акциите преди увеличението, иначе можеше още да запиша на 4.7... нищо, обеца на ухото за по-натам човек се учи дорде е жив

Коментар

Или в Бенча има нещо или в ЦД защото парите ги няма още по сметките.
                В Еланата са вече налични.

Коментар

• Или в Бенча има нещо или в ЦД защото парите ги няма още по сметките.

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...mln-lv-226447/

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      При нас дивидентецът пъкна.
                      кои сте Вие - нас?
                      колко пъкна - абсолютна сума?

Коментар

• При нас дивидентецът пъкна.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                          Виждам че колегите са отговорили обстойно, аз бях на сделка в Поморие, а те не са схванали закачката ти! Та предлагам от СТАРИТЕ , а липсата си ми е осезателна и се надам да се запълни до края на месеца,- маневри !!!
                          хе хе... не съм пускал "закачка"....

Наистина питах информативно - не съм влизал в платформата няколко дни и реших просто да попитам дали се търгуват... струва ми се че се отвори малко неочакан гап м/у купува и продава и се чудех да не са изкарани на пазара нови акции...

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                            При това положение, започнала ли е вече търговията с новите книжа ?
                            (ако не - кога почва)

Виждам че колегите са отговорили обстойно, аз бях на сделка в Поморие, а те не са схванали закачката ти! Та предлагам от СТАРИТЕ , а липсата си ми е осезателна и се надам да се запълни до края на месеца,- маневри !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                              При това положение, започнала ли е вече търговията с новите книжа ?
                              (ако не - кога почва)
                              Топката е в полето на КФН - около седмица след вписване в нейния регистър новите акции ще са в платформите ви.
                              Миналата година хронологията е приблизително:
                              края на август- вписани в ТР
                              началото на септември - платен дивидент
                              средата на октомври - в регистър на кфн
                              22 окт. - на разположение за търгуване
                              С новия състав на КФН сроковете може да са други.

Коментар

Това е началото на Ноември миналата година, така че вероятно по него време ще е пак.
                                неее, това имах предвид че са в топ 10 на продава (дясно)

миналата година не записах увеличението, само по-миналата
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X