Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Да, акцията все още е една от на-сексапилните на БФБ, ама някак не ме кефи това ежегодно фабрикуване на нови акции. Засега съм по-скоро пас относно допълване на. Все пак си имам нелоша бройчичка, а по широкия свят май скоро ще имаме но-о-о-ого сгодни нива за покупка на ного сгодни работи.
Интров: не съм такова.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧестито да ви е. Ама що не си купи по нормален начин?
Аз никога не съм записвал акции - щото ми развалят бройката, а аз обичам кръгли числа - и после трябва да допълвам и става сложно.но нали АДСИЦИТЕ се разпродавали, няма да имам против и да не расте следващите 2-3 месеца...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧестито да ви е. Ама що не си купи по нормален начин?
Аз никога не съм записвал акции - щото ми развалят бройката, а аз обичам кръгли числа - и после трябва да допълвам и става сложно.
СЛОН - стъклар си Митьо !
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеновите акциики са в портофейла
честито и успешна търговия
Аз никога не съм записвал акции - щото ми развалят бройката, а аз обичам кръгли числа - и после трябва да допълвам и става сложно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
е като гледам вече има тенденция разходите за обслужващото дружество да са с по 50 000 лева повече на тримесечие спрямо миналата годинано пък новата лихва по заема идва много добре
общо взето май пикът в печалбата на акция е бил достигнат миналата година но да видим последното тримесечие
все пак и рискът пада с увеличението на собствения капитал за сметка на заемите
пък дано занапред има и ръст на наемите
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеЗдравейте,
Бихте ли моля споделили, има ли колвги, които не са получили дивидента и с кой инвестиционен посредник работят?
Поздрави!
По-важното - Жив и здрав, професоре, (дайте им още малко време) )))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеЗдравейте,
Бихте ли моля споделили, има ли колвги, които не са получили дивидента и с кой инвестиционен посредник работят?
Поздрави!
все още не мога да търгувам с акциите от увеличението. Някакви идеи кога ще е възможно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеНакой да иска да си купи или да си бях купил на днешни цени. Не разбрах Панда?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар