Първоначално изпратено от hamorphis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеКаролци както всяка година , нито са чули нито заредили правата по увеличението на капитала!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
Защо, при мен ги има?!!
Ако си стартирал сега, вече ги има, но до преди 15мин. дори и сделките не се отразяваха!
Вкарани са вече!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеКаролци както всяка година , нито са чули нито заредили правата по увеличението на капитала!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
Тежки думи. Това мисля, че вече е дискутирано. Разводняването на капитала ще продължи, докато има заем за изплащане (временно) и задължение за разпределяне на печалбата (перманентно). Сега не ми се рови до кога беше. След това доходът си става чист и схемата (по твои думи) спира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Лъсна вече за всеки, схемата, както я наричаше м-р Геко.
Първоначално цените растяха и броя акции растеше. Така няколко години... После за няколко години цените спряха, само броя акции растяха. Перпетомобилето свърши горивото и логично дойдохме в точката, от която двете неща би тр. да започнат да намаляват. Тъй като чичето не се усеща, продължава да генерира нови акции. Е да но вече може да стане за сметка на цената. Добре би било да спре разводняването на картоните, защото видимо е изчерпал потенциала, капитализацията може да се прави изкуствено до едно време, след това играчите ззапочват да придават тежест и на рвзултатите,Не е препоръка
Дивидента от 40 акции е 40 * 0.28 = 11.20 лв при цена на нова акция от 5.60
Демек ако реинвестираш половината дивидент дела ти няма да се разводни.
Другата половина може да я изпиеш. Аз лично мисля да реинвестирам целия дивидент, половината на 5.60 другата половина по пазарни цени.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Лъсна вече за всеки, схемата, както я наричаше м-р Геко.
Първоначално цените растяха и броя акции растеше. Така няколко години... После за няколко години цените спряха, само броя акции растяха. Перпетомобилето свърши горивото и логично дойдохме в точката, от която двете неща би тр. да започнат да намаляват. Тъй като чичето не се усеща, продължава да генерира нови акции. Е да но вече може да стане за сметка на цената. Добре би било да спре разводняването на картоните, защото видимо е изчерпал потенциала, капитализацията може да се прави изкуствено до едно време, след това играчите ззапочват да придават тежест и на рвзултатите,Не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Мда... на по-ниска цена е - 5,60 лв., спрямо увеличението от миналата година, което беше на 6,50 лв.
Но така са завъртяни числата, че да си приличатколко му е... има-няма 90 стотинки по-ниско.
Last edited by precakanoto; 19.06.2020, 11:17.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнениеУвеличение на капитала. x3news
Но така са завъртяни числата, че да си приличатколко му е... има-няма 90 стотинки по-ниско.
- 1 like
Коментар
Коментар