Тук какъв дивидент да очакваме? Колкото миналата година или...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеСамо аз ли не си виждам правата впрофила си на Карол?
Това ако е така ,- Как се класифицира?
Софарма имоти АДСИЦ (6S65 / 6S65)
пропуск или ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pln Разгледай мнение
Понял, не е за мен офертата Благодарско
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
За няколко бройки ок, ама ако си някое пенсионно и искаш да пазариш за няколко милиона? Пробвай на БФБ и цената ще стане 13 лева сигурно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pln Разгледай мнениеКаква е идеята да си ползвам правата за закупуване на акции на 6.50, като в момента се предлагат по 6.45?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Tи си по точните сметки, та да питам ази - и на какво ниво P/FFO ще ти излезнат тия новите ?
Пак съм не разбран;- аз спрях да участвам в увеличението на капитала 17г. , но спекулански го правя и намаляването! Копам бе брат, окопавам се в артията и ми е x2,45558= за бр/с 0,255лв. дЕвидност (разбирай вкарана жива пара за гараж и половина-капиталова за хапартаменткажи речи), но се озъртам да не изпусна некой келипир авансово!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеКарол не са ги заредили, а вече се търгуват новите права;-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
Кое е новото, което очакваш? Нови цени(по-високи) или нови проекти тук?
Проект естествено, а и надстрояване с нови 8етажа на двете!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
За добър- добър е, но колко да е добър, като заложената програма от чичо Ви е пред края си;- "Да се разплати заема- първо.....за" -за продължението от 2016г ще замълча, защото и аз все още не виждам развитие!
Но никой не може си сложи пепел на езика и да изрече, че проекта на чичо Ви - не беше успешен. Лично тръгнах на два пъти от 2,27 до 3,20 с ентусиазъм стигащ до 7/8000лв. и чак от 3,40 му дадох волуммакс до цена на гарсониера (стар стандарт) та до двустаен, и сега кротувам!
В очакване на новото съм де,- да видим!
Коментар
Коментар