IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 0.282966/акц ???

Коментар

• Някой я налази здраво...

Коментар

• Да, видях, прави сте. Провизирали са 0,282 лв./акция дивидент за "Софармас имоти", а не 0,30, очаквани от мен. Все пак съм доволен, дивидентът ще бъде увеличен с 5,5 % спрямо този за миналата година.

Коментар

• Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнение
          Чистата печалба на акция съобразно индивидуалния отчет на дружеството е 0,34 лв./акция. Ако одиторите не намерят някакъв скелет в гардероба може да се очаква 0,30 лв. на акция брутен дивидент. Дружеството е първенец в портфейла ми. Не е препоръка за търговия.
          доколкото четох отчета вътре има и обезценки и дивидента ще отиде по-долу от писаното от вас
          вече са провизирали сума за дивидент, така че може да се ориентирате по нея

Коментар

• Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнение
            Чистата печалба на акция съобразно индивидуалния отчет на дружеството е 0,34 лв./акция. Ако одиторите не намерят някакъв скелет в гардероба може да се очаква 0,30 лв. на акция брутен дивидент. Дружеството е първенец в портфейла ми. Не е препоръка за търговия.
            Това е доста повече, спрямо миналата година. И при мен дълго време ми беше първенец в портфейла, но сега е на почетното второ място Остава си първенец на БФБ. Дано излезеш прав за дивидента...

Коментар

• Чистата печалба на акция съобразно индивидуалния отчет на дружеството е 0,34 лв./акция. Ако одиторите не намерят някакъв скелет в гардероба може да се очаква 0,30 лв. на акция брутен дивидент. Дружеството е първенец в портфейла ми. Не е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                Тук какъв дивидент да очакваме? Колкото миналата година или...
                Ако си участвал в увеличението и си си записал новите акции ще е колкото миналата година (би трябвало), ако не си записал малко по-малко ще е.

Коментар

• Тук какъв дивидент да очакваме? Колкото миналата година или...

Коментар

• https://www.bse-sofia.bg/bg/issuer-profile/6S6/
                    21.юни

Коментар

• Върнете се м. Юни на датата на Общото събрание на акционерите (ОСА). Ако сте купили тогава до 12-ия ден вкл. от ОСА, сега ще получите дивидент. Ако сте купили на 13-ия и по-късен ден, СЕГА ДИВИДЕНТ НЯМА.

Коментар

• Без дивидент ли е вече акцията?

Коментар

• Last edited by Andy`Z; 16.09.2019, 13:51.

Коментар

• При мен (Елана) правата са си в профила.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                              Само аз ли не си виждам правата впрофила си на Карол?
                              Това ако е така ,- Как се класифицира?
                              Софарма имоти АДСИЦ (6S65 / 6S65)

пропуск или ...
                              Проверих и аз не виждам права.

Коментар

• Само аз ли не си виждам правата впрофила си на Карол?
                                Това ако е така ,- Как се класифицира?
                                Софарма имоти АДСИЦ (6S65 / 6S65)

пропуск или ...

Коментар

Working...
                                X