Първоначално изпратено от BullsonBSE
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКласика
Един шит дето е може би на първите места по размер на кредитите си към банки - бидейки това сериозен риск за фалит (справка Фонд Имоти).
Коментар
-
Форти, вземи пиши в някоя акция преди да е направила 100% а? Къде беше когато СФИ беше 2 лв. ами сега като е 5 лв. а?
Така излиза, че си платен трол и всички го разбраха вече. Същото важи и за Пандата и за Осло най-вечеплатените писащи в СФИ и Спийди (когато вече са се набалоничили яко и почват със сладките приказки - щяла ли да дойда Била или не)
Абе аланколло,, това тук се търгува на 2 пъти реалната си стойнист смятат ми всяка стотинка приход, ами рисковете, ами дълговете що не ги смятататеBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКласика
Един шит дето е може би на първите места по размер на кредитите си към банки - бидейки това сериозен риск за фалит (справка Фонд Имоти). Мажо прави 2-3 увеличения на капитала - съответно и дивидент за рибоците, акцията скача 70% и ето Форти, Осло и Пандата разказват приказки от хиляда и една нощ, защо СФИ било като депозит сигурно и защо трябвало да скача за да се равнява като депозит по доходност - най-голяма измама, същото като сравняваха Атерта с депозит
И какво излиза, Форти уж се кълнеше в шита Трейдинг, но понеже вече от 2 г. трейдинга все на 5 лв. стои, се прехвърли в СФИА Осло, видейки че Спийди вече избушва, видяхме и ЕУБГ с бизнеса в Румъния как избушва, се прехвърлил и той в СФИ и чакал още 50%
Не разбрахте ли, че балъци на БФБ вече няма, някой да купува СФИ над 2 лв.освен пенсионните
но и те ще осетят, че на тези нива в СФИ няма хляб
Коментар
-
Класика
Един шит дето е може би на първите места по размер на кредитите си към банки - бидейки това сериозен риск за фалит (справка Фонд Имоти). Мажо прави 2-3 увеличения на капитала - съответно и дивидент за рибоците, акцията скача 70% и ето Форти, Осло и Пандата разказват приказки от хиляда и една нощ, защо СФИ било като депозит сигурно и защо трябвало да скача за да се равнява като депозит по доходност - най-голяма измама, същото като сравняваха Атерта с депозит
И какво излиза, Форти уж се кълнеше в шита Трейдинг, но понеже вече от 2 г. трейдинга все на 5 лв. стои, се прехвърли в СФИА Осло, видейки че Спийди вече избушва, видяхме и ЕУБГ с бизнеса в Румъния как избушва, се прехвърлил и той в СФИ и чакал още 50%
Не разбрахте ли, че балъци на БФБ вече няма, някой да купува СФИ над 2 лв.освен пенсионните
но и те ще осетят, че на тези нива в СФИ няма хляб
Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеБила отваря в Сан Стефано Плаза на никакви метри от Билата под Ялта
Между Плиска и Софарма БЦ има 4 пъти повече разстояние, спрямо между Сан Стефано Плаза и Ялта
Била наистина иска да е навсякъде
помня че средната им поръчка е 6 лв. ?!?!?
моята средна там е 5-6 пъти по-висока, но явно народа отива там за питка, филе и домата и закусва
сутрин като съм ходил е пълно с такива
но мен ме мързи да ходя до Метро или Кауфланд за уикли или монтли шопинг и бидвам в Била почти всичко и след това в близък пешеходен Лидъл
та така, Била в СБЦ и хората ще правят сметки по 6 лв. и всички ще са щастливи (а дано ама надали)
Кажете дружина да бъде
А допълнителната вътрешна улица с услуги трябва да е във форма на дъга, и да има два изхода / входа на текущата вътрешна улица
в СФИ са умни, ще го измислят
Лека
добре е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениедам, за 2016 планират поне 15 нови, а днес вече закръглиха общия брой на 100:
http://www.regal.bg/novini/targovci/...n_v_bulgariia/
Между Плиска и Софарма БЦ има 4 пъти повече разстояние, спрямо между Сан Стефано Плаза и Ялта
Била наистина иска да е навсякъде
помня че средната им поръчка е 6 лв. ?!?!?
моята средна там е 5-6 пъти по-висока, но явно народа отива там за питка, филе и домата и закусва
сутрин като съм ходил е пълно с такива
но мен ме мързи да ходя до Метро или Кауфланд за уикли или монтли шопинг и бидвам в Била почти всичко и след това в близък пешеходен Лидъл
та така, Била в СБЦ и хората ще правят сметки по 6 лв. и всички ще са щастливи (а дано ама надали)
Кажете дружина да бъде
А допълнителната вътрешна улица с услуги трябва да е във форма на дъга, и да има два изхода / входа на текущата вътрешна улица
в СФИ са умни, ще го измислят
Лека
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеАбе супер са си!!! Дадох АДСИЦ-а само като пример за диверсификация, а не като предложение за инвестиция. Аз влязох в друг такъв, с див. доходност около 5,4 %.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеда бе супер са тея, по-малко от пет милиона годишна печалба при над 400 милиона капитализация
http://content.equisolve.net/nationa...ts_2015_21.pdf“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеИзключенията, надали ще ме накарат да си преосмисля разбиранията за диверсификация на приходите при REIT. Аз лично предпочитам АДСИЦ, като тези в анализа по-долу:
http://seekingalpha.com/article/3921...ring-cylinders
Не е препоръка, аз лично наблюдавам някои от позициите с години и влизам в тях при изгодни условия.
http://content.equisolve.net/nationa...ts_2015_21.pdfdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениемне, преди няколко месеца гледах някакъв reit в малайзия, който имаше само 1 сграда, ама в центъра на столицата
http://seekingalpha.com/article/3921...ring-cylinders
Не е препоръка, аз лично наблюдавам някои от позициите с години и влизам в тях при изгодни условия.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеИмам само един въпрос тук: вас не ви ли притеснява факта, че тук липсва диверсификация? Имам предвид факта, че всичко зависи само и единствено от приходите на една сграда. Само питам, без да се заяждам.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеИмам само един въпрос тук: вас не ви ли притеснява факта, че тук липсва диверсификация? Имам предвид факта, че всичко зависи само и единствено от приходите на една сграда. Само питам, без да се заяждам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениедам, за 2016 планират поне 15 нови, а днес вече закръглиха общия брой на 100:
http://www.regal.bg/novini/targovci/...n_v_bulgariia/“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеспоред мен новия наемател ще е Била
тази на Плиска е далече
а Била обяви отнаряне на много нови магазини
плюс това те не държат да имат паркинг и често са в пешеходни зони
но площта май е голяма за средния или малкия формат на Била
може освен магазин да има нова уличка с услуги - банки застраховки, тото, и др з
http://www.regal.bg/novini/targovci/...n_v_bulgariia/destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар