IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
    Класика
    Един шит дето е може би на първите места по размер на кредитите си към банки - бидейки това сериозен риск за фалит (справка Фонд Имоти). Мажо прави 2-3 увеличения на капитала - съответно и дивидент за рибоците, акцията скача 70% и ето Форти, Осло и Пандата разказват приказки от хиляда и една нощ, защо СФИ било като депозит сигурно и защо трябвало да скача за да се равнява като депозит по доходност - най-голяма измама, същото като сравняваха Атерта с депозит

И какво излиза, Форти уж се кълнеше в шита Трейдинг, но понеже вече от 2 г. трейдинга все на 5 лв. стои, се прехвърли в СФИ А Осло, видейки че Спийди вече избушва, видяхме и ЕУБГ с бизнеса в Румъния как избушва, се прехвърлил и той в СФИ и чакал още 50%

Не разбрахте ли, че балъци на БФБ вече няма, някой да купува СФИ над 2 лв. освен пенсионните но и те ще осетят, че на тези нива в СФИ няма хляб
    ПРОСТО СЕ ЧУДЯ КАК ТИ ОБЪЩАТ ВНИМАНИЕ ХОРАТА

Коментар

Класика
      Един шит дето е може би на първите места по размер на кредитите си към банки - бидейки това сериозен риск за фалит (справка Фонд Имоти).
      Ти баланса гледал ли си го или само по слухове си изграждаш инвестициите? Погледни собствения капитал и кредитите в последните годишни отчети. После погледни същите неща в баланса на ракетите в които ти си инвестирал и пак си помисли за кредити и фалити.

Коментар

• Форти, вземи пиши в някоя акция преди да е направила 100% а? Къде беше когато СФИ беше 2 лв. ами сега като е 5 лв. а?
        Така излиза, че си платен трол и всички го разбраха вече. Същото важи и за Пандата и за Осло най-вече платените писащи в СФИ и Спийди (когато вече са се набалоничили яко и почват със сладките приказки - щяла ли да дойда Била или не)
        Абе аланколло,, това тук се търгува на 2 пъти реалната си стойнист смятат ми всяка стотинка приход, ами рисковете, ами дълговете що не ги смятатате
        Bulls on BSE

Коментар

Класика
          Един шит дето е може би на първите места по размер на кредитите си към банки - бидейки това сериозен риск за фалит (справка Фонд Имоти). Мажо прави 2-3 увеличения на капитала - съответно и дивидент за рибоците, акцията скача 70% и ето Форти, Осло и Пандата разказват приказки от хиляда и една нощ, защо СФИ било като депозит сигурно и защо трябвало да скача за да се равнява като депозит по доходност - най-голяма измама, същото като сравняваха Атерта с депозит

И какво излиза, Форти уж се кълнеше в шита Трейдинг, но понеже вече от 2 г. трейдинга все на 5 лв. стои, се прехвърли в СФИ А Осло, видейки че Спийди вече избушва, видяхме и ЕУБГ с бизнеса в Румъния как избушва, се прехвърлил и той в СФИ и чакал още 50%

Не разбрахте ли, че балъци на БФБ вече няма, някой да купува СФИ над 2 лв. освен пенсионните но и те ще осетят, че на тези нива в СФИ няма хляб
          какво съм прехвърлил не разбрах? да видя дали твоите писания съответстват на това, което съм направил през 2015г!!!

Коментар

• Класика

Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
              Била отваря в Сан Стефано Плаза на никакви метри от Билата под Ялта

Между Плиска и Софарма БЦ има 4 пъти повече разстояние, спрямо между Сан Стефано Плаза и Ялта

Била наистина иска да е навсякъде
              помня че средната им поръчка е 6 лв. ?!?!?
              моята средна там е 5-6 пъти по-висока, но явно народа отива там за питка, филе и домата и закусва
              сутрин като съм ходил е пълно с такива
              но мен ме мързи да ходя до Метро или Кауфланд за уикли или монтли шопинг и бидвам в Била почти всичко и след това в близък пешеходен Лидъл

та така, Била в СБЦ и хората ще правят сметки по 6 лв. и всички ще са щастливи (а дано ама надали)
              Кажете дружина да бъде

А допълнителната вътрешна улица с услуги трябва да е във форма на дъга, и да има два изхода / входа на текущата вътрешна улица

в СФИ са умни, ще го измислят

Лека
              +1
              добре е

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                дам, за 2016 планират поне 15 нови, а днес вече закръглиха общия брой на 100:
                http://www.regal.bg/novini/targovci/...n_v_bulgariia/
                Била отваря в Сан Стефано Плаза на никакви метри от Билата под Ялта

Между Плиска и Софарма БЦ има 4 пъти повече разстояние, спрямо между Сан Стефано Плаза и Ялта

Била наистина иска да е навсякъде
                помня че средната им поръчка е 6 лв. ?!?!?
                моята средна там е 5-6 пъти по-висока, но явно народа отива там за питка, филе и домата и закусва
                сутрин като съм ходил е пълно с такива
                но мен ме мързи да ходя до Метро или Кауфланд за уикли или монтли шопинг и бидвам в Била почти всичко и след това в близък пешеходен Лидъл

та така, Била в СБЦ и хората ще правят сметки по 6 лв. и всички ще са щастливи (а дано ама надали)
                Кажете дружина да бъде

А допълнителната вътрешна улица с услуги трябва да е във форма на дъга, и да има два изхода / входа на текущата вътрешна улица

в СФИ са умни, ще го измислят

Лека

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                  Абе супер са си!!! Дадох АДСИЦ-а само като пример за диверсификация, а не като предложение за инвестиция. Аз влязох в друг такъв, с див. доходност около 5,4 %.
                  какво като диверсифиират? p/e е близо до 100, а дивидента е по-висок от печалбата
                  destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

да бе супер са тея, по-малко от пет милиона годишна печалба при над 400 милиона капитализация

http://content.equisolve.net/nationa...ts_2015_21.pdf
                    Абе супер са си!!! Дадох АДСИЦ-а само като пример за диверсификация, а не като предложение за инвестиция. Аз влязох в друг такъв, с див. доходност около 5,4 %.
                    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Изключенията, надали ще ме накарат да си преосмисля разбиранията за диверсификация на приходите при REIT. Аз лично предпочитам АДСИЦ, като тези в анализа по-долу:

http://seekingalpha.com/article/3921...ring-cylinders

Не е препоръка, аз лично наблюдавам някои от позициите с години и влизам в тях при изгодни условия.
                      да бе супер са тея, по-малко от пет милиона годишна печалба при над 400 милиона капитализация

http://content.equisolve.net/nationa...ts_2015_21.pdf
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

мне, преди няколко месеца гледах някакъв reit в малайзия, който имаше само 1 сграда, ама в центъра на столицата
                        Изключенията, надали ще ме накарат да си преосмисля разбиранията за диверсификация на приходите при REIT. Аз лично предпочитам АДСИЦ, като тези в анализа по-долу:

http://seekingalpha.com/article/3921...ring-cylinders

Не е препоръка, аз лично наблюдавам някои от позициите с години и влизам в тях при изгодни условия.

Коментар

Имам само един въпрос тук: вас не ви ли притеснява факта, че тук липсва диверсификация? Имам предвид факта, че всичко зависи само и единствено от приходите на една сграда. Само питам, без да се заяждам.
                          мне, преди няколко месеца гледах някакъв reit в малайзия, който имаше само 1 сграда, ама в центъра на столицата

Коментар

Имам само един въпрос тук: вас не ви ли притеснява факта, че тук липсва диверсификация? Имам предвид факта, че всичко зависи само и единствено от приходите на една сграда. Само питам, без да се заяждам.
                            Освен това, голяма част от наемателите са част от групата.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
                                според мен новия наемател ще е Била
                                тази на Плиска е далече
                                а Била обяви отнаряне на много нови магазини
                                плюс това те не държат да имат паркинг и често са в пешеходни зони
                                но площта май е голяма за средния или малкия формат на Била
                                може освен магазин да има нова уличка с услуги - банки застраховки, тото, и др з

Коментар

Working...
                                X