IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Нямам мейл от ИП. 25 лв(нали имам 100бр) ще ги дам на Импето да ги сложи на международни пазари
    Хльъх - че с 25 кинта какво да ти купя?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
      Не искаш да кажеш, че имаш само 100 бройки тук, нали ?
      Имам имам 100 тук, 100там

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Нямам мейл от ИП. 25 лв(нали имам 100бр) ще ги дам на Импето да ги сложи на международни пазари
        Не искаш да кажеш, че имаш само 100 бройки тук, нали ?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Не мисля така. Оборота е много мижав
          Прав си - чак сега погледнах оборотът... апропо това най-отгоре в дясната колонка НЕ е моя заявка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Като гледам цената, май започна сериозно реинвестиране.
            Не мисля така. Оборота е много мижав

Коментар

• Като гледам цената, май започна сериозно реинвестиране.

Коментар

• Паричките са вече в платформата ми Сега съм готов да бия мечетата

Коментар

• Я, неговата кожа: има дивидент рано-рано.

Коментар

• цоп!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                      Между другото да спомена, че дивидента е кацнал при мен. Би трябвало от тук да ми е
                      Last edited by tony1975; 03.09.2015, 10:19.

Коментар

• Между другото да спомена, че дивидента е кацнал при мен. Би трябвало от тук да ми е
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Компанията винаги се е развивала прогнозируемо и всеки, който иска да получава дидивент от нея при тези условия го е правил.
                          Можеш да си прецениш кое как е и дали ти е изгодно.
                          Това са цените към момента и няма за какво да спорим спрямо останали компании какво е положението.

Коментар

• Днес ще стана малко по-богат

Тони, сега не искам да мисля за лоши неща

Коментар

Не се правете на луди! Какво като е АДСИЦ Като има печалба е ясно, но ако няма? Не се правете на велики инвеститори и големи разбирачи!
                              ?
                              Добро утро!
                              Добре кажи твоята хипотеза - при какво развитие смяташ че няма да има печалба и дивидент. Отчета безапелационно показва обратното.Кулите са пълни с наематели, а особенно едната е с такива наематели дето трудно ще я напуснат.
                              Всяко увеличение е на равна или по-висока цена и с всяка година броя на новите акции е все по-малък, така че при запазване на тези приходи от наем(без корекция заради иннфлация) дивидент ще има като да пада да пада - до 25ст.
                              Е ако самолет(недай си боже) се забие в някоя кула, просто ще вземем паричките от застраховката и ще построим други.
                              Last edited by tony1975; 03.09.2015, 06:23.

Коментар

Не се правете на луди! Какво като е АДСИЦ Като има печалба е ясно, но ако няма? Не се правете на велики инвеститори и големи разбирачи!
                                Че то ако говорим теоретически, с всяка компания може нещо да се случи.

Имотаджийското имаше печалба и даваше дивидент, дори когато само в едната секси кула живееха останалите компании от групата, а другата беше празна и само някакви кинаджии сегиз-тогиз снимаха сценки от сериалченца там.

Сега и двете могъщи кули са пълни до дупка.

Коментар

Working...
                                X