Първоначално изпратено от марин
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Загубата, Падре, е след провизията на дивидента.
Мисля, че дивидентът, след като е заделен и осчетоводен като разход
в баланса, няма как да не бъде изплатен, нищо, че за това трябва да се
намерят още 2-3 милки.
По-скоро тук ме смущава ниската счетоводна стойност на акцийката
и това, че приходът, който носи дивидента е еднократен.Last edited by марин; 02.04.2013, 12:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение0.387 стинки дивидентец минимум очертават се ли? Правилно ли виждат моите очи?
Причината вероятно е, че разходите ви за данъци са скочили с 5 млн. Умната.
Следователно какви дивиденти, какви 5 лв ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеНе... Споко..Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение0.387 стинки дивидентец минимум очертават се ли? Правилно ли виждат моите очи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение0.387 стинки дивидентец минимум очертават се ли? Правилно ли виждат моите очи?Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеЗащо не коментирате тук отчета?
Нямам, за съжаление.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Здравейте тигри,
Бате Тони бе малко командировка в Сф и естествено посети кулите - та да докладвам!
1. Абе те кулите много близо до ПОК Доверие - дет се вика чичо Оги и Кака Дани могат да се договарят през прозореца!!!
2. Първия етаж си е пълен, а на втория най-големия оборот е при фитнеса и при храните - има и един два свободни магазина!
3. В кула Б има живот!!! Влизаха и излизаха хора, но нямаше инфо табела, коя фирма се е настанила там!
4. Охраната е сменена - от стари дядовци на каки!!!
Успех!!!
п.с. и да имам не е ваша работа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедобре де как другите като БРЕФ и АКТИВ казват хората сключихме договор за толкова до еди коя си година!!!
В сайта на тоя АДСИЦ(уж от най-прозрачната група на СФАРМ) а дори с Пикадили няма инфо до кога е договора и за колко, камоли какво става в кула Б!!!Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМале-мале - и да не се обадиш, че си пъкнал в София !!!
Да - още е празничко - голямо мутрозапушване при офисплощите има. Но в моментът текат преговори в напреднал стадии с доста големи потенциални небългарски наематели.
Търговските площи - заети на 88% - да - хора немного - но какво да се прави - криза. Аз най-обичам да бича пред щандът за скъпоценни камъни и да се облизвам - ама същите имат сертификати и баси цифроманията - иначе имат много секси танзанитченца.
За секторът за плюскане - ми ти си пъкнал в някакво никакво време - ни за обяд, ни за вечеря - я отиди по обедно време - 10 заведения, ама няма да си намериш де да къцкаш и ще трябва да папаш прав. То в кой да е ресторан да отидеш в 5 следобед, празен ще го намериш - иначе секторът е мокър сън за всеки ламтурник и стомахоугодник - всякаква кухня.
Аз мисля - полека-лека ще се напълни - това - най-сексапилната офиссграда и е на хубаво място - Изток си е елитно. Плюс ще е туй дето фъндъкова го измисли за разните шарени зони - още повече отлив от офисаджийството в центърът и изместване към подобни баш офиссгради. Аз пробвах да преговарям с нашите шефове - преди - да отидем и ний там, ама нъцки - проимахме си наша цяла сграда.
Ама вярно - що се не обади, бе - туфлек? Щях да се радвам да запозная с тебе наживо.
ама виж за два часа колко анализ съм ти направил - в Сайта на АДСИЦ-а нема толкова инфо за настоящата ситуация!
Коментар
-
Мале-мале - и да не се обадиш, че си пъкнал в София !!!
Да - още е празничко - голямо мутрозапушване при офисплощите има. Но в моментът текат преговори в напреднал стадии с доста големи потенциални небългарски наематели.
Търговските площи - заети на 88% - да - хора немного - но какво да се прави - криза. Аз най-обичам да бича пред щандът за скъпоценни камъни и да се облизвам - ама същите имат сертификати и баси цифроманията - иначе имат много секси танзанитченца.
За секторът за плюскане - ми ти си пъкнал в някакво никакво време - ни за обяд, ни за вечеря - я отиди по обедно време - 10 заведения, ама няма да си намериш де да къцкаш и ще трябва да папаш прав. То в кой да е ресторан да отидеш в 5 следобед, празен ще го намериш - иначе секторът е мокър сън за всеки ламтурник и стомахоугодник - всякаква кухня.
Аз мисля - полека-лека ще се напълни - това - най-сексапилната офиссграда и е на хубаво място - Изток си е елитно. Плюс ще е туй дето фъндъкова го измисли за разните шарени зони - още повече отлив от офисаджийството в центърът и изместване към подобни баш офиссгради. Аз пробвах да преговарям с нашите шефове - преди - да отидем и ний там, ама нъцки - проимахме си наша цяла сграда.
Ама вярно - що се не обади, бе - туфлек? Щях да се радвам да запозная с тебе наживо.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар