IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Цоп - какво цоп?
    ами цоп - ще ми разказваш какво е станало на третото оса, ама на лични във ФБ
    реших и през настоящата седмица клъвнах малко!
    като съм отпуск все ме сърбят ръцете

Коментар

• Момчета и аз от известно време съм на борда след преглед на отчетите за 2012 и 2013 съм обеден че тук е добре да се вкара некой лев Имаме добра заетост от познати фирми и само може по малко да се подобрява.

Коментар

• Цоп - какво цоп?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Цоп!

Коментар

Аз мисля, че мажоритарите толкова се кефят на кулите, че ги искат колкото може повече за себе си. Основно те участват в увеличенията и делът им расте - значи - вярват в тази компания.
            Импе, мойте уважения но не приемам отговора ти!
            Но като гледам че след 2-3 години БРЕФ още не могат да си съберат рентите, то май когато всички са ти в една сграда(под носа) май е по-лесно.
            Last edited by tony1975; 01.06.2013, 20:07.

Коментар

• Към 31.03 са отдадени под наем около 70% от активите. Оттук нататък се надяваме приходите да се покачват, а заемите да вървят надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Каква е идеята тук с това непрестанно увеличение на капитала?
                все пак 47млн заеми имат...
                Тони, в отчетите "пише" защо...

Към 31 март 2003:
                - текущи пасиви - 16 307 000 лв.
                - текущи активи - 3 736 000 лв.
                т.е - за да се финансират оперативно (разходите за тримесечие са по 1 300 000 почти), трябва или да продадат имоти (нетекущи активи) или да взвемат заем - банков или капиталова инжекция! Но при 47 000 000 зеами, очевидно банките не дават повече, или поне не при добри условия... Затова се прибягва до капиталова инжекция...
                Пък и добре дошло е като възможност на оги и компания да "осветлят' едни парички от дюшека... това като БГ "добра практика"

Не е препоръка за инвестиционни решения. Притежавам малко акции на компанията!

успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  Каква е идеята тук с това непрестанно увеличение на капитала?
                  Аз мисля, че мажоритарите толкова се кефят на кулите, че ги искат колкото може повече за себе си. Основно те участват в увеличенията и делът им расте - значи - вярват в тази компания.

Коментар

• Каква е идеята тук с това непрестанно увеличение на капитала?

Коментар

• сега гледах снощната серия на Етажна собственост - хубава реклама, ама
                      какъв е тоя асансьор в 30-та минута ?
                      май кула Б още е в ремонт???

Коментар

• Ще видим това.

Коментар

Увеличението на броят - не чак толкова ного голямо. Аз мисля - доходност поне около 8%.
                          Колко кинти ще налеете в увеличението на капитала, Импи ?
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Тази акция не влиза в полезрението ми според моите критерии ,твърде много дългове и обвързаност и т.н.
                            Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Че колко - "длъги години"? Дълговете намаляват небавно, печалбите ще растат - дивидентът - тоже. Догодина ще е по-малък от сега, но пак 9-10% доходност (спрямо настоящите цени) ще има - мисля аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
                              Може и толкова да е дивидентната доходност, но според мен ще е по-ниска - около 5-6%. Все пак трябва да се отчете и увеличаването на броя акции. Пак казвам, според мен не е оправдано да се чака някакъв голям ръст по тази позиция.
                              Увеличението на броят - не чак толкова ного голямо. Аз мисля - доходност поне около 8%.

Коментар

• Може и толкова да е дивидентната доходност, но според мен ще е по-ниска - около 5-6%. Все пак трябва да се отчете и увеличаването на броя акции. Пак казвам, според мен не е оправдано да се чака някакъв голям ръст по тази позиция.

Коментар

Working...
                                X