и тука ли тръгва, то не остана къде да купуваме еФтинко!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениенякой знае ли, коко става тука ?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение- такива, дето ще носят минимум 10% от дивиденти, такива със стабилен и растящ бизнес, перспективни ракети - тоже, ще търсим и подценени - така че да може и да делкаме дивиденти - и да реинвестираме.
Днес ги удвоих, средна 13.21 $
http://www.finviz.com/quote.ashx?t=EDD
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеда решим първо как ще се вземат решенията за инвестиране
- доходоносност;
- перспективност;
- сигурност.
Е, може и 15% да са спекулативни.
Ще пазаруваме както компании с твърд дивидент (привилегировани) - такива, дето ще носят минимум 10% от дивиденти, такива със стабилен и растящ бизнес, перспективни ракети - тоже, ще търсим и подценени - така че да може и да делкаме дивиденти - и да реинвестираме.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Може ли във търсещ печалби фонд да няма Жабоци?
В недвижими имоти няма да инвестираме ли - в смисъл в домове и кантори и магазини?
Ама не - заначало няма да има толко сухо.
Аз предлагам - гарантирана дивидентна доходност 6% - ако не можем да бием бамковите депозити - ПОЗОР !!!
Измислете тема., но пръво да измислим име. Какво ще кажете за ТАКСУН АД?
Вярно - аз навремето - пръв предложих туй - но не претендирам да се казва на мене - това долу - шегичка.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИмето на фонда ще бъде неутрално, защото в него ще участват много инвеститори. Няма нужда някой да си присвоява рекламни имена на неговата личност. Ти беше първият, който се опита да го направи.
Например за име - FIRST !
Това даже ще е добре да стартира като виртуален фонд, който да инвестира примерно 100 000 виртуални лева.
Да направим профил на фонда на първо време. Аз предлагам да се инвестира в:
1.Фармацевтични акции - Софарма и Софарма трейдинг.
2.АДСИЦ - Атера и Софарма имоти.
3.Реална земя.
Давайте предложения господа офицери !!!!!!!!!!!!!!!!!! като мен от запаса
1. Име FIRST може, може и нещо около форум Инвестор ама е много рано и не ми се мисли!
2. Портфейл : СФАРМ, СФТРД, М+С, Медика, СФИ и земя може - ама нея ти ще я купуваш
3. Локация на командването в СБЦ
4. Може да е с акционерна структура всеки си купува толкова дяла колкото реши.
5. Не знам дали е хубаво още от първата година да се дава дивидент - пример дедо Бъфет
6. Таксата за управление да е минимална и да покрива разходите за издръжка - все пак всички го правим това с и за удоволствие
7.И защо пишем тук - трябва и тема да му създадем
Поздрави!
Коментар
Коментар