Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Измамен, измамен (дивидента) колко да измамен, след като постъпи по сметките Капиталовата доходност за последните няколко години и тя е доста "измамна", около 70-80% На голяма въдица сме хванати наистина Къде- къде е да даваме "компетентно" мнение по форумите, и да цъкаме демо по платформите Айде със здраве, догодина пак да пишеш колко е лоша акцията...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнениеОтново увеличение на капитала, за да могат да изплатят измамния дивидент (защото и печалбата е такава). Е, много балъци се ловят на въдицата на Чичо, други дори успяват да правят добри печалби за сметка на балъците, все пак пазар е - измамени и печелещи винаги вървят ръка за ръка.
Коментар
-
Отново увеличение на капитала, за да могат да изплатят измамния дивидент (защото и печалбата е такава). Е, много балъци се ловят на въдицата на Чичо, други дори успяват да правят добри печалби за сметка на балъците, все пак пазар е - измамени и печелещи винаги вървят ръка за ръка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
От доста време веч Българските акции нямат база за поскъпване, е: с малки изключения. Като продажби, печалби, дивидентчета, циклят на място, някои дори потъват надолулу... докъде нагоре - цена? Самият факт, че от крайно могъщи външни компании - в същият или сходен отрасъл, печеля повече, често и при 30% данък дивидент, вече говори достатъчно.
Изключения са евтините Жабоци, Трейдингът, дето могъщо се разраства, Атерката има потенциал... други не виждам. Имотаджийското към моментът достигна пределът си, дори ще започне да крее с дигането на капиталът - освен ако не се правят нови инвестиции - например нова могъща кула.
От сплитовете на Любовното и на Хесовицата и аз намазах навремето.
няма да ползвам по-остри думи
- 1 like
Коментар
-
Колкото и да им се струва на някои хора че потенциал за растеж тука е изчерпан аз бих се съгласил с поста на колегата Според мен ще видим доста сериозен ръст на цената в близките няколко седмици затова й си направих добър пакет
разбира се не е препоръка"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Това си е дълга история , от времето на сплитове ХЕСовски и вливания Севтополски( показано).
Трудно е не само за разбиране, а и за отиграване на движенията и с приказки, и драскане не става (това за импето).
В предишен пост към него, бях му пуснал поне четири периода, той пак се отказваше от Софимоти и от някои хидравлики, та му паказвам как се преследва акция/цена с цел в хоризонта. Ти няма как да разбереш,- това си е урок в период!
За да не съм извън темата , мога да споделя, че моята е свършена и очаквам следващото увеличение с интерес!
Изключения са евтините Жабоци, Трейдингът, дето могъщо се разраства, Атерката има потенциал... други не виждам. Имотаджийското към моментът достигна пределът си, дори ще започне да крее с дигането на капиталът - освен ако не се правят нови инвестиции - например нова могъща кула.
От сплитовете на Любовното и на Хесовицата и аз намазах навремето.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
Това си е дълга история , от времето на сплитове ХЕСовски и вливания Севтополски( показано).
Трудно е не само за разбиране, а и за отиграване на движенията и с приказки, и драскане не става (това за импето).
В предишен пост към него, бях му пуснал поне четири периода, той пак се отказваше от Софимоти и от някои хидравлики, та му паказвам как се преследва акция/цена с цел в хоризонта. Ти няма как да разбереш,- това си е урок в период!
За да не съм извън темата , мога да споделя, че моята е свършена и очаквам следващото увеличение с интерес!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Поне кажи какво искаш да кажеш с поста, че не само императора на те разбира...
Коментар
-
я НЕ винават !
Ти правиш по 7-8 сделки в годината, а аз над 800, за милю и полвина
пиши по малко и търгувай на сгодно!
И не се отказвай от акцията,- може и да си от записващите
Хора, Интов трябва да го пазим като зеницата на очото си, щото без него БФБ ще я закрият.... без никаква ирония го казвам.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
я НЕ винават !
И не се отказвай от акцията,- може и да си от записващите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБе нарисувай едни нормални колелца, пак нищо не зацепвам
я НЕ винават !
И не се отказвай от акцията,- може и да си от записващитеLast edited by inta53; 09.05.2018, 22:39.
- 1 like
Коментар
Коментар