IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Случайно нещо интересно на ОСА?

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

В момента не, но съм купувал и на по-високи цени от 3лв., но не много бройки. Доколкото помня, последното увеличение на капитала беше записано основно от Софарма и мажоритарите. Така че не виждам проблем. Които иска да записва, които иска да не записва. Все пак ако всички бяха оптимисти като мен спрямо акцията, едва ли щях да мога да купувам на цени от 3лв.
      ясно, източваш дружеството само ............... накрая да видим кой ще плати "кафето при чичо" и не само него, де...

питай чичо ти дали това е проблем
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Тези пари от неразпределената печалба дали са в дружеството? Мисля че преди известно време имаше спор, и някой каза че имало разлика, това било някакъв счетоводен термин, и реално парите не са налични по сметка. Не съм специалист и не се наемам да кажа. Моля някой ако е по-запознат да сподели. Колко кеш има дружеството и колко дълг?
        Кредита според последният отчет е 16 467 000, общо задължения/без тези за дивиденти/ 21 546 000, кеш към 31. 12. 2017 г. 111 К, кеш към 31. 03. 2018 г. 364 К. Не съм специалист, не съм и милиционер и нямам.Вие си решавате.

Коментар

• Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнение
          [ATTACH=CONFIG]n3335412[/ATTACH]
          Тези пари от неразпределената печалба дали са в дружеството? Мисля че преди известно време имаше спор, и някой каза че имало разлика, това било някакъв счетоводен термин, и реално парите не са налични по сметка. Не съм специалист и не се наемам да кажа. Моля някой ако е по-запознат да сподели. Колко кеш има дружеството и колко дълг?

Коментар

• Click image for larger version

Name:	6S6.jpg
Views:	1
Size:	33.1 КБ
ID:	3335412

Коментар

В момента не, но съм купувал и на по-високи цени от 3лв., но не много бройки. Доколкото помня, последното увеличение на капитала беше записано основно от Софарма и мажоритарите. Така че не виждам проблем. Които иска да записва, които иска да не записва. Все пак ако всички бяха оптимисти като мен спрямо акцията, едва ли щях да мога да купувам на цени от 3лв.
              Купил си на добри цени затова поздравления..но сега говорим какви са преспективите от моментната цена ( тя от година и половина е такава) и би ли купувал в момента..за да твърдиш че дружеството е супер?

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

а, участваш ли в увеличението на капитала? ............ или по-простичко да те питам:

внасяш ли си вноската лятото за да си получиш дивидента по коледа

Коментар

Добре тогава. В последните 4-5 години, компанията е изплатила около 1лв. дивидент на акция. При средна цена 3-3,20лв на която съм купувал, как точно ме е "излъгал" Чичо? Верно, вече цената се вдигна, и не купувам, но това прави ли инвестицията грешна? Така че, нека е лоша компанията в твоите очи, всеки си има право на мнение. Аз съм доволен.
                  а, участваш ли в увеличението на капитала? ............ или по-простичко да те питам:

внасяш ли си вноската лятото за да си получиш дивидента по коледа

Коментар

Добре тогава. В последните 4-5 години, компанията е изплатила около 1лв. дивидент на акция. При средна цена 3-3,20лв на която съм купувал, как точно ме е "излъгал" Чичо? Верно, вече цената се вдигна, и не купувам, но това прави ли инвестицията грешна? Така че, нека е лоша компанията в твоите очи, всеки си има право на мнение. Аз съм доволен.
                    И аз съм доволен от - а съм акционер в още откак нямаше кули - а годишното сборище си го направихме тримата с г-н Донев и г-н Борисов - в старата сградичка на Илиенци. Но вече си мисля - дали да не отлея още малко от това дружество и да пренасоча средствата към слузести компании напримерно.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

не си прав .... да знаеш...

това перпетуум мобиле ще иляди ............ даже няма да иляди, ами ще работи безотказно поне докато пазарната капитализация не стане 1 000 000 000 лв. (1 млрд.лв. - за тези които не познават числата )

а после пазарната като подмине милиарда "чичо им" ще извади друг фокус от ръкава...

не е препоръка за каквото и да е
                      Напиши го направо: 1 МБ - за по-лесно

Няма, бе. Като върнат кредитът, вече няма да. Все се надявам да боднат още една могъща кула - на мястото на грозният строеж южно от - че ного ме дразни колчем погледна към него.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение

mancev, със сигурност съм преди теб на БФБ (2003), така че не цъкам демо. А Чичо го познавам още от бившето ГДР и добре му познавам мурафетите.

Коментар

Измамен, измамен (дивидента) колко да измамен, след като постъпи по сметките Капиталовата доходност за последните няколко години и тя е доста "измамна", около 70-80% На голяма въдица сме хванати наистина Къде- къде е да даваме "компетентно" мнение по форумите, и да цъкаме демо по платформите Айде със здраве, догодина пак да пишеш колко е лоша акцията...
                          mancev, със сигурност съм преди теб на БФБ (2003), така че не цъкам демо. А Чичо го познавам още от бившето ГДР и добре му познавам мурафетите.

Коментар

• Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
                            Отново увеличение на капитала, за да могат да изплатят измамния дивидент (защото и печалбата е такава). Е, много балъци се ловят на въдицата на Чичо, други дори успяват да правят добри печалби за сметка на балъците, все пак пазар е - измамени и печелещи винаги вървят ръка за ръка.
                            не си прав .... да знаеш...

това перпетуум мобиле ще иляди ............ даже няма да иляди, ами ще работи безотказно поне докато пазарната капитализация не стане 1 000 000 000 лв. (1 млрд.лв. - за тези които не познават числата )

а после пазарната като подмине милиарда "чичо им" ще извади друг фокус от ръкава...

не е препоръка за каквото и да е

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                              И това няма да е и последното, ще има поне още две, но засега както съм заявил, съм пас и авансово съм я докарал до базовият лагер. От тук мога да обслужвам както качващите се , така и щастливо слизащите
                              Заема не изтича ли догодина?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Беше време преди години, когато поствах как се бе търгувала акцията в първите месеци на листването, сега периодично излизат оценки на вещи лица по актива отдаван под наем, така че не трябва да има изненадани от 4% доход/капиталова оценка, а и акцията в групата е ползвам за лост по големите движения на останалите,- супер е!
                                Че е стабилна спор за това няма

Коментар

Working...
                                X