Случайно нещо интересно на ОСА?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
В момента не, но съм купувал и на по-високи цени от 3лв., но не много бройки. Доколкото помня, последното увеличение на капитала беше записано основно от Софарма и мажоритарите. Така че не виждам проблем. Които иска да записва, които иска да не записва. Все пак ако всички бяха оптимисти като мен спрямо акцията, едва ли щях да мога да купувам на цени от 3лв.
питай чичо ти дали това е проблемfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Тези пари от неразпределената печалба дали са в дружеството? Мисля че преди известно време имаше спор, и някой каза че имало разлика, това било някакъв счетоводен термин, и реално парите не са налични по сметка. Не съм специалист и не се наемам да кажа. Моля някой ако е по-запознат да сподели. Колко кеш има дружеството и колко дълг?
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3335412[/ATTACH]
Коментар
-
В момента не, но съм купувал и на по-високи цени от 3лв., но не много бройки. Доколкото помня, последното увеличение на капитала беше записано основно от Софарма и мажоритарите. Така че не виждам проблем. Които иска да записва, които иска да не записва. Все пак ако всички бяха оптимисти като мен спрямо акцията, едва ли щях да мога да купувам на цени от 3лв.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
а, участваш ли в увеличението на капитала? ............ или по-простичко да те питам:
внасяш ли си вноската лятото за да си получиш дивидента по коледа
Коментар
-
Добре тогава. В последните 4-5 години, компанията е изплатила около 1лв. дивидент на акция. При средна цена 3-3,20лв на която съм купувал, как точно ме е "излъгал" Чичо? Верно, вече цената се вдигна, и не купувам, но това прави ли инвестицията грешна? Така че, нека е лоша компанията в твоите очи, всеки си има право на мнение. Аз съм доволен.
внасяш ли си вноската лятото за да си получиш дивидента по коледаfuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добре тогава. В последните 4-5 години, компанията е изплатила около 1лв. дивидент на акция. При средна цена 3-3,20лв на която съм купувал, как точно ме е "излъгал" Чичо? Верно, вече цената се вдигна, и не купувам, но това прави ли инвестицията грешна? Така че, нека е лоша компанията в твоите очи, всеки си има право на мнение. Аз съм доволен.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
не си прав .... да знаеш...
това перпетуум мобиле ще иляди ............ даже няма да иляди, ами ще работи безотказно поне докато пазарната капитализация не стане 1 000 000 000 лв. (1 млрд.лв. - за тези които не познават числата )
а после пазарната като подмине милиарда "чичо им" ще извади друг фокус от ръкава...
не е препоръка за каквото и да е
Няма, бе. Като върнат кредитът, вече няма да. Все се надявам да боднат още една могъща кула - на мястото на грозният строеж южно от - че ного ме дразни колчем погледна към него.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
mancev, със сигурност съм преди теб на БФБ (2003), така че не цъкам демо. А Чичо го познавам още от бившето ГДР и добре му познавам мурафетите.
- 1 like
Коментар
-
Измамен, измамен (дивидента) колко да измамен, след като постъпи по сметките Капиталовата доходност за последните няколко години и тя е доста "измамна", около 70-80% На голяма въдица сме хванати наистина Къде- къде е да даваме "компетентно" мнение по форумите, и да цъкаме демо по платформите Айде със здраве, догодина пак да пишеш колко е лоша акцията...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнениеОтново увеличение на капитала, за да могат да изплатят измамния дивидент (защото и печалбата е такава). Е, много балъци се ловят на въдицата на Чичо, други дори успяват да правят добри печалби за сметка на балъците, все пак пазар е - измамени и печелещи винаги вървят ръка за ръка.
това перпетуум мобиле ще иляди ............ даже няма да иляди, ами ще работи безотказно поне докато пазарната капитализация не стане 1 000 000 000 лв. (1 млрд.лв. - за тези които не познават числата )
а после пазарната като подмине милиарда "чичо им" ще извади друг фокус от ръкава...
не е препоръка за каквото и да еfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеИ това няма да е и последното, ще има поне още две, но засега както съм заявил, съм пас и авансово съм я докарал до базовият лагер. От тук мога да обслужвам както качващите се , така и щастливо слизащите
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Беше време преди години, когато поствах как се бе търгувала акцията в първите месеци на листването, сега периодично излизат оценки на вещи лица по актива отдаван под наем, така че не трябва да има изненадани от 4% доход/капиталова оценка, а и акцията в групата е ползвам за лост по големите движения на останалите,- супер е!
- 1 like
Коментар
Коментар