Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Ако не се лъжа догодина заема свършва. Ако спрат разводняването, смятам че акцията има потенциал за растеж. Не голям, но растеж...
Абе: защо казвате на г-н Донев: "чичо" - той да не ви е някакъв нигър?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
На теб явно не може да ти се помогне по никакъв начин!
Инпийчманд си заслужил отдавна!
От 13та-14га година започнах да ти подсказвам, че ще е една сигурна дългосрочна инвестиция, която си заслужаваше изпреварващо увеличение на капитала, а сега да сбираш приличен доход.
С други думи,- с пари за софийска боксонера - прилична годишна даскалска пенЦияsFim ххх00x3,158=8,2% !
пп. Ти начесване нямаш бе !
Когато ти си ми подсказвал, аз отдавна бях акционер в. Аз съм дори един от съвсем най-първите. Могъщи дългосрочни инвестиции има безчет. Виж че тук сгодата се топи... естествено следствие от разводняването на капитала.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Дивидентец - 0.25859 след очесване. Разводняването на капиталът влияние си оказва. Потенциал - почти изчерпан. Засега новото строителство е само теоретическа вероятност. Въобще: мисля с право понамалих малко пакетченцето си туканка.
На теб явно не може да ти се помогне по никакъв начин!
Инпийчманд си заслужил отдавна!
От 13та-14га година започнах да ти подсказвам, че ще е една сигурна дългосрочна инвестиция, която си заслужаваше изпреварващо увеличение на капитала, а сега да сбираш приличен доход.
С други думи,- с пари за софийска боксонера - прилична годишна даскалска пенЦияsFim ххх00x3,158=8,2% !
пп. Ти начесване нямаш бе !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Дивидентец - 0.25859 след очесване. Разводняването на капиталът влияние си оказва. Потенциал - почти изчерпан. Засега новото строителство е само теоретическа вероятност. Въобще: мисля с право понамалих малко пакетченцето си туканка.
Коментар
-
Дивидентец - 0.25859 след очесване. Разводняването на капиталът влияние си оказва. Потенциал - почти изчерпан. Засега новото строителство е само теоретическа вероятност. Въобще: мисля с право понамалих малко пакетченцето си туканка.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
В момента не, но съм купувал и на по-високи цени от 3лв., но не много бройки. Доколкото помня, последното увеличение на капитала беше записано основно от Софарма и мажоритарите. Така че не виждам проблем. Които иска да записва, които иска да не записва. Все пак ако всички бяха оптимисти като мен спрямо акцията, едва ли щях да мога да купувам на цени от 3лв.
питай чичо ти дали това е проблемfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Тези пари от неразпределената печалба дали са в дружеството? Мисля че преди известно време имаше спор, и някой каза че имало разлика, това било някакъв счетоводен термин, и реално парите не са налични по сметка. Не съм специалист и не се наемам да кажа. Моля някой ако е по-запознат да сподели. Колко кеш има дружеството и колко дълг?
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3335412[/ATTACH]
Коментар
-
В момента не, но съм купувал и на по-високи цени от 3лв., но не много бройки. Доколкото помня, последното увеличение на капитала беше записано основно от Софарма и мажоритарите. Така че не виждам проблем. Които иска да записва, които иска да не записва. Все пак ако всички бяха оптимисти като мен спрямо акцията, едва ли щях да мога да купувам на цени от 3лв.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
а, участваш ли в увеличението на капитала? ............ или по-простичко да те питам:
внасяш ли си вноската лятото за да си получиш дивидента по коледа
Коментар
Коментар