If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чекай, чекай малко, то изхода ти ДНЕС е на 21% на минус ако излезеш. Ами ако се скофтят нещата, ще излизаш на 10 лева което си е 82% спад и то може да стане буквално за ден.
А за нагоре - е днес като цената е 15%, пак можеш да излезеш само на 20% отдолу Баси ръстовете прави тази позиция дето при як растеж трябва да излизаш на як минус
Тук възможното негативно развитие е отчет под очакванията- в такъв случай стрелям изключително бързо и субективното ми усещане е, че ще съумея да излезна на цени над 30 лв., та 50 % съм ги сложил в случай, че интуицията ме лъже Иначе за 10те лв. си прав и точно това ми ограничава залога до 50 акции, тук играта е повече за емоции и чесане на егото
Не е така, това е прекрасна компания, стига да не вкарваш повече от 2-3 000 лв. в нея Негативен сценарий- изход до няколко месеца на -50 %, позитивен- изход на + 300-400 %, реалистичен- всичко между тях
Чекай, чекай малко, то изхода ти ДНЕС е на 21% на минус ако излезеш. Ами ако се скофтят нещата, ще излизаш на 10 лева което си е 82% спад и то може да стане буквално за ден.
А за нагоре - е днес като цената е 15%, пак можеш да излезеш само на 20% отдолу Баси ръстовете прави тази позиция дето при як растеж трябва да излизаш на як минус
Не е така, това е прекрасна компания, стига да не вкарваш повече от 2-3 000 лв. в нея Негативен сценарий- изход до няколко месеца на -50 %, позитивен- изход на + 300-400 %, реалистичен- всичко между тях
то "неликвидна" е силно подценяване на действителната ситуация. Спред 30 лева и средно месечен оборот от под 3 бона. Вкара човек пари колкото за за супер дърт опел и не може да излезе с години.
Не мога да разбера хора които колекционират такива екзотики. Това е обречено да бъде вечната хартия в портфейла на някой ако нещата се издънят.
ТО ЗАТОВА Е И НАДЪХВАНЕТО И ПОВДИГАНЕТО НА ТЕМАТА;- картофа трябва да имаш последовател за да го прехвърлиш , иначе си е твой поне до следващите 150% ръст на останалият състав
Нали беше неликвидна и с комунистически менаджмент ?
то "неликвидна" е силно подценяване на действителната ситуация. Спред 30 лева и средно месечен оборот от под 3 бона. Вкара човек пари колкото за за супер дърт опел и не може да излезе с години.
Не мога да разбера хора които колекционират такива екзотики. Това е обречено да бъде вечната хартия в портфейла на някой ако нещата се издънят.
Торанага мерси за добрите наблюдения и коментари. Твоята стратегия за малки подценени предприятия, предимно експортно ориентирани, чиито менаджмент е консервативен работи доста добре. Би ли ме насочил към друго предприятие, което смяташ за перспективно? Мерси предварително.
Коментар