Първоначално изпратено от the money-maker
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидропневмотехника АД (HPT / HIDPN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Коментар
-
Компанията е циклична и рискова инвестиция, но запази ли се темпа на печалба и през 3 и 4 тримесечия, тези цени ще са двойни и тройни... Ина потенциал за добра печалба тук, но не се ли запази темпа, пием по една студена вода и чакаме по-добри времена. Всеки сам си решава все пак.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Коментар
-
25 хил лева оборот за последната година, от които 23 хил са през последните 3 месеца и 14 хил през последния месец, рязко растяща цена и яко хвалене на компанията. Сещам се за една определена графика
Самата фирма оперира при добри маржини, особено след проекта им по програма конкурентноспособност, но някакси имам предусещането, че ако вземе да мине 100 лева, или търговията ще замръзне до нивата преди няколко месеца, или цената ще се сринеdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМоже ли да те помоля да се заемеш Енергоремонт холдинга , че нещо замря и той , от 3-4 месеца - мъртвец или кома , но не е будна
Можеш ли да смяташ до толкова? Дори и Бъфет прави грешки, а аз не мисля, че с ЕРХ съм сгрешил (времето ще покаже)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеПрав си по абсолютно всички точки- срещу това стои П/Е форуърд под 3, като е възможно да е доста повече, ако се объркат отчетите, но и да е и под 2, ако има позитивни изненади и определено количество ирационални спекуланти тичащи подир всичко, което излезе на мода.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеРазлика в подхода- ти гледаш историческите обеми, аз аджъствам текущото търсене и предлагане през евентуално променената ситуация на база опита ми в подобни ситуации.
Т.е. това дето се вижда последните 2-3 месеца е най-доброто като ликвидност което има шанс да се получи без мажоритаря да почне да продава.
А когато най-доброто е 30 лева спред и възможност за излизане само на 20% под пазара - ами не изглежда никак добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеТук възможното негативно развитие е отчет под очакванията- в такъв случай стрелям изключително бързо и субективното ми усещане е, че ще съумея да излезна на цени над 30 лв., та 50 % съм ги сложил в случай, че интуицията ме лъже Иначе за 10те лв. си прав и точно това ми ограничава залога до 50 акции, тук играта е повече за емоции и чесане на егото
Аз ако не мога да разпродам всичко в рамките на ден и то на среден ден не влизам.А то тук това е 1 акция Не им вярвам на никои от мажоритарите чак толкова че да им оставям кинти които не мога да измъкна на момента.
Коментар
Коментар