Първоначално изпратено от XY
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидропневмотехника АД (HPT / HIDPN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеКак да няма предлагане? Гледйте нагоре до 100 се предлгат цели 2% от компанията. Даже и повече...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеНякой знае ли защо днес покачването тук е само 24,69 % ? Господи, прости на мичоците, които продават на смешно ниски цени, защото те не знаят какво правят. Не е препоръка за нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеДа не стане като със Свилоза?
басе-маркета е номер едно на избушеняцитеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеБоже, Боже.. и ти ли си вечния спекулант като императора с 11 картони ... Мани, не е за разправяне какъв цирк Буш е бфб
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеУспях още малко да си взема днес . Като гледам какво търсене се е заформило към 30 кинта... и се увеличаваНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеНо пък продажбите му растат, а също и печалбата.
Да се надяваме този ръст да се запази до края на 2014 г.
Тогава вече не ми се смята...Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеКофтито на това дружество е, че е комунистическо такова. Това не говори много добре за неговата ефективност в пазарна и конкурентна обстановка. ИЗвестен брой от хората, които са работили в него по времето на комунизма са там и днес. Нищо не казвам за компетентността им, просто манталитетът им е друг...
Да се надяваме този ръст да се запази до края на 2014 г.
Тогава вече не ми се смята...
Коментар
-
Кофтито на това дружество е, че е комунистическо такова. Това не говори много добре за неговата ефективност в пазарна и конкурентна обстановка. ИЗвестен брой от хората, които са работили в него по времето на комунизма са там и днес. Нищо не казвам за компетентността им, просто манталитетът им е друг...Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЕто ти едно с оборот 5 милиона и пак толкова печюалба и капитализация: http://www.investor.bg/novini-i-anal...odieto,177420/
О, да, Ломското ме изненадата с този си отчет. При все, че и третото тримесечие им е доста силно. Но, прави ми впечатление, че до 50 лв. при Хидропневмотехника всичко се поема.
Коментар
Коментар