If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой знае ли защо днес покачването тук е само 24,69 % ? Господи, прости на мичоците, които продават на смешно ниски цени, защото те не знаят какво правят. Не е препоръка за нищо.
Някой знае ли защо днес покачването тук е само 24,69 % ? Господи, прости на мичоците, които продават на смешно ниски цени, защото те не знаят какво правят. Не е препоръка за нищо.
е ти па се изказа... къде е свилоза, къде е тва недоразумение, та то даже не е и за борса бре ... виж им разликата в активите - стотици пъти, това тука е мъртъв кеш откъдето и да го погледнеш ... ама парите са си ваши де, умъртвявайте си ги с кеф, .. щом ви доставя удоволствие ...
басе-маркета е номер едно на избушеняците
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Кофтито на това дружество е, че е комунистическо такова. Това не говори много добре за неговата ефективност в пазарна и конкурентна обстановка. ИЗвестен брой от хората, които са работили в него по времето на комунизма са там и днес. Нищо не казвам за компетентността им, просто манталитетът им е друг...
Но пък продажбите му растат, а също и печалбата.
Да се надяваме този ръст да се запази до края на 2014 г.
Тогава вече не ми се смята...
Кофтито на това дружество е, че е комунистическо такова. Това не говори много добре за неговата ефективност в пазарна и конкурентна обстановка. ИЗвестен брой от хората, които са работили в него по времето на комунизма са там и днес. Нищо не казвам за компетентността им, просто манталитетът им е друг...
О, да, Ломското ме изненадата с този си отчет. При все, че и третото тримесечие им е доста силно. Но, прави ми впечатление, че до 50 лв. при Хидропневмотехника всичко се поема.
Коментар