IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за енергетика и енергийни икономии АДСИЦ (FEEI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
    Retro в крайна сметка дойде ли????
    Да!И на колега при друг инвестиционен посредник,също!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
      Моя дивидент май дойде.. Не съм 100% сигурен,ама гледам ,че кеша ми е в малко повече...:
      Retro в крайна сметка дойде ли????

Коментар

• Моя дивидент май дойде.. Не съм 100% сигурен,ама гледам ,че кеша ми е в малко повече...:
        Last edited by retro_69; 19.11.2013, 12:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
          Ето това е истината
          http://www.investor.bg/files/bulleti...ef85343915.pdf
          Искам да кажем на тоз ДЕЯНЧО боса че много мразим да ме ментят с датите и много мразим да си чакам дивидента обещан за определена дата ! Туй отлагане ща ма накара да си продам сичкуту акции тук !

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

Къде е това съобщение...

Ето го официалното..
            https://docs.google.com/viewer?a=v&p...ZDhmY2UxN2U0ZA
            Ето това е истината
            http://www.investor.bg/files/bulleti...ef85343915.pdf

Коментар

Само аз ли чета?
              Има съобщение, че дивидента ще се изплаща на 19 ноември
              Къде е това съобщение...

Ето го официалното..
              https://docs.google.com/viewer?a=v&p...ZDhmY2UxN2U0ZA

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                Само една четвъртита нула се мъдри и ни вест ни кост от посредника Дано денят Х е утре след обяд дай боже

Само аз ли чета?
                Има съобщение, че дивидента ще се изплаща на 19 ноември

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                  Някакво раздвижване по сметките?????
                  Само една четвъртита нула се мъдри и ни вест ни кост от посредника Дано денят Х е утре след обяд дай боже

Коментар

Фонд за енергетика и енергийни икономии - ФЕЕИ АДСИЦ-София (6EE) ще разпредели дивидент за 2012г. Дивидентът е с брутна стойност от 0.2432 лева на акция.

В определената от Съвета на директорите процедура, дивидентът ще се изплаща от 11 ноември 2012г. Определената крайна дата е 11 декември 2013г. Изплащането ще се извърши чрез системата на Централен депозитар АД и Обединена българска банка АД.

мъни.бг
                    Някакво раздвижване по сметките?????

Коментар

Фонд за енергетика и енергийни икономии - ФЕЕИ АДСИЦ-София (6EE) ще разпредели дивидент за 2012г. Дивидентът е с брутна стойност от 0.2432 лева на акция.

В определената от Съвета на директорите процедура, дивидентът ще се изплаща от 11 ноември 2012г. Определената крайна дата е 11 декември 2013г. Изплащането ще се извърши чрез системата на Централен депозитар АД и Обединена българска банка АД.

мъни.бг
                      Значи си чакаме понеделника най рано

Не е препоръка за ПК на ЦК .... имам !

Коментар

• Фонд за енергетика и енергийни икономии - ФЕЕИ АДСИЦ-София (6EE) ще разпредели дивидент за 2012г. Дивидентът е с брутна стойност от 0.2432 лева на акция.

мъни.бг

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                          Само да уточня ,че това е печалбата им от началото на годината до края на 3-то тримесечие
                          Благодаря за уточнението!!!!Изразил съм се изключително неточно и подвеждащо,на всичкото отгоре...

Коментар

• Само да уточня ,че това е печалбата им от началото на годината до края на 3-то тримесечие

Коментар

• Някой да си е получил дивидента....

А,иначе,печалбата за третото тримесечие не е зле-1 336 000лв.

Но,важното е и,колко нови акции ще се запишат, и от там,на колко акции ще се разхвърли печалбата...
                              С една дума,има си и въпросителни,не е като да няма...

Коментар

-1
                                Енемона се доказа като един от най-коректните мажовци
                                емисионната е 1,8 лв.

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
                                Хахаха, шегуваш ли се?

Коментар

Working...
                                X