Първоначално изпратено от termit
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за енергетика и енергийни икономии АДСИЦ (FEEI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеЗасега това е-от ясно по ясно:
http://www.infostock.bg/infostock/co.../details/53016
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеМисля, че скоро ще се разбере. Ако до март не стартират процедурата по увеличение, която отнема около 2 месеца, до 30 юни ще гласуват дивидент от около 50 ст. и емисионната от 1,8 лв. ще стане твърде висока. Затова скоро ще се разбере какво ще стане с увеличението, а оттам и с цената по позицията.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеТук има 2 сценария и двата са win-win, според мен.
1. Увеличението е неуспешно и СУПЕР, кихат по 50 ст дивидент на акция, което си е 30% дивидентна доходност
2. Увеличението е успешно (примерно двойно, тройно, четворно увеличение на капитала), тогава
2.1 продава се около 1,8 лв. по време на търговията с права
2.2 продава се около 1,8 лв. след края на увеличението (купувачите ще си подпират позицийката, справка Елана Агрокредит)
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции и не възнамерявам да променям офертите си по позицията в следващите поне 3 дни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеТук има 2 сценария и двата са win-win, според мен.
Коментар
-
Тук има 2 сценария и двата са win-win, според мен.
1. Увеличението е неуспешно и СУПЕР, кихат по 50 ст дивидент на акция, което си е 30% дивидентна доходност
2. Увеличението е успешно (примерно двойно, тройно, четворно увеличение на капитала), тогава
2.1 продава се около 1,8 лв. по време на търговията с права
2.2 продава се около 1,8 лв. след края на увеличението (купувачите ще си подпират позицийката, справка Елана Агрокредит)
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции и не възнамерявам да променям офертите си по позицията в следващите поне 3 дни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИнтересно какво мисли Осло по въпроса
Явно някой знае повече и също така може да има някой с остра ликвидна нужда.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеТук нали уж беше факт увеличение на капитала на 1.8?!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от nicknja Разгледай мнениеБлагодаря. Видях че е променен за 19.11 и си помислих че ще действат като с дивидентта на енемона
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеДивидента трябваше да бъде платен от 11.11 до 11.12.13г..След това бе коригирана първоначалната дата на 19.11.Платиха го на същия ден/19.11.13г/,при положение ,че можеха да изчакат до крайния срок,както правят някои компании.Last edited by nicknja; 27.11.2013, 18:10.
Коментар
Коментар