IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уеб Медия Груп (45W / WWW)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Той и инвесторът беше с малка капитализация, ама сега и ИП си го купуват. И на мен не всичко ми харесва в уеб медия груп, но има и много качествени неща, това че с малко хора успяват да свършат, според ме, доста работа, и имат посещаемост - имам предвид главно нюза и топспорт, които са, струва ми се, лидери в своите области...
    Това струва пари, ако не сега, то рано или късно.

Коментар

• Първоначално изпратено от KIKO
      Аз съм инвеститор тук от една година и все ги
      усещам нещата и все не отлепваме. Ако тези пари само в ИПО-та ги бях сложил щах да съм ги поне три пъти умножил. Дано бъде оценена компанията въпреки че вече не ми се вярва. Много малко акции са и не оредставляват интерес за ИП-та, така се получава че акциите си ги разменяме тук 20-30човека
      ne sa ti nastroeni osezatelnite organi kakto trqbva!!!

PS: a ako si i investitor na BFB ot 1g.... to... no comments!

Коментар

• Аз съм инвеститор тук от една година и все ги
        усещам нещата и все не отлепваме. Ако тези пари само в ИПО-та ги бях сложил щах да съм ги поне три пъти умножил. Дано бъде оценена компанията въпреки че вече не ми се вярва. Много малко акции са и не оредставляват интерес за ИП-та, така се получава че акциите си ги разменяме тук 20-30човека

Коментар

• Усещам раздвижване в силата

Коментар

• 30 души са с майките си дето им бършат г...

Коментар

Първоначално изпратено от dianka
              има оптимизация на работната сила или промяна в методологията за броене на служителите при IPO-то и сега

Според проспекта страница 32, трябваше да са 41 души в края на 2005 г., 50 души в края на 2006 г. и отново 50 души в края на 2007 г.
              http://download.bse-sofia.bg/prospekt/WWW/Registration%20Document%20_May'05%20-%20WWW.pdf

две години по-късно
              общо към 30.06.2007 - 24 души, общо към 30.06.2006 г. - 22 души
              вижте страница 6-та
              http://download.bse-sofia.bg/finance...7-2%5b1%5d.pdf

Това е лично впечатление.
              Не е препоръка за покупка или продажба на акции.
              Има празни обещания!!!
              а какво ще кажеш за намерението им да инвестират и развиват компанията в изграждането на нови сайтове. До ден днешен всичко, което има приличен вид са си старите сайтове, новите са трагични, особенно имотера-там ще бият конкуренцията ама друг път!!!

Все повече взе да ми омръзва тази акция, а като се сетя колко съм защитавал позицията на перспективна компания тук в темата направо ме хваща яд
              я какво изрових
              били са 30 души по време на IPO-то
              може би това са били заедно с екипа на в. Топспорт
              знае ли човек
              вижте най-долу
              http://www.investor.bg/?cat=5&id=19097

Коментар

• Първоначално изпратено от dianka
                има оптимизация на работната сила или промяна в методологията за броене на служителите при IPO-то и сега

Според проспекта страница 32, трябваше да са 41 души в края на 2005 г., 50 души в края на 2006 г. и отново 50 души в края на 2007 г.
                http://download.bse-sofia.bg/prospekt/WWW/Registration%20Document%20_May'05%20-%20WWW.pdf

две години по-късно
                вижте страница 6-та

Има празни обещания!!!
                а какво ще кажеш за намерението им да инвестират и развиват компанията в изграждането на нови сайтове. До ден днешен всичко, което има приличен вид са си старите сайтове, новите са трагични, особенно имотера-там ще бият конкуренцията ама друг път!!!

Все повече взе да ми омръзва тази акция, а като се сетя колко съм защитавал позицията на перспективна компания тук в темата направо ме хваща яд

Коментар

• има оптимизация на работната сила или промяна в методологията за броене на служителите при IPO-то и сега

две години по-късно
                  вижте страница 6-та

Коментар

Първоначално изпратено от investor1
                    Ръст от над 200% за 1 година не е никак зле си мисля аз
                    Да ако си с 1000 бр. ако имаш обаче 15 000 не можеш да ги продадеш половин година. Още повече че този ръст не беше подкрепен с много фундамент, ама това си е друга тема.
                    Както съм казвал и преди акцията е хубава и перспективна, ама е толкова мудна че докато си държа парите в нея пропускам един куп чудни печалби и възможности.
                    mi vmesto da se tuhkash... prodai polovinata i hvani tova, koeto vijdash 4e izpuskash.
                    ina4e si ostavash ve4no v lista na 4akashtite.
                    ako se beshe vklu4il v nqkoq ot raketite... shteshe da si na drugo mnenie.
                    no s tezi 15000broiki bih predpo4el dasum v IBG!

Коментар

• Първоначално изпратено от investor1
                      Ръст от над 200% за 1 година не е никак зле си мисля аз
                      Да ако си с 1000 бр. ако имаш обаче 15 000 не можеш да ги продадеш половин година. Още повече че този ръст не беше подкрепен с много фундамент, ама това си е друга тема.
                      Както съм казвал и преди акцията е хубава и перспективна, ама е толкова мудна че докато си държа парите в нея пропускам един куп чудни печалби и възможности.

Коментар

• Ръст от над 200% за 1 година не е никак зле си мисля аз

Коментар

• Първоначално изпратено от darck_light
                          Neli, prava si, poziciata si e seriozna - o6te pove4e, ne e lo6o da se napravi sravnenie s IBG za da znae kade e WWW - potenciala si go ima po tazi pozicia - s pove4e turpenie ne6tats 6te se polu4at. Ne e preporuka razbira se.
                          Не знам колко е сериозна ама се прехвърлят все едни и същи бройки и никакво мърдане. А оставам все по-разочарован от тази акция

Коментар

• Neli, prava si, poziciata si e seriozna - o6te pove4e, ne e lo6o da se napravi sravnenie s IBG za da znae kade e WWW - potenciala si go ima po tazi pozicia - s pove4e turpenie ne6tats 6te se polu4at. Ne e preporuka razbira se.

Коментар

• Първоначално изпратено от BankOfLame
                              Първоначално изпратено от Neli
                              tuk pazara sus zakusnenie shte oceni, kolko e podcenena tazi pozicia.
                              no vse pak se razvivat mnogo dobre neshtata tuk!

ne e preporuka, no tova e fakt!
                              vse pak imat nai seriozniat site v BG za finansi!
                              Нели, душичко харесва ми позицията ти! Значи дружество с печалба колкото един нов автомобил над средния клас ти се струва подценено?! Моля те да ми обясниш как ги смяташ тия коефициенти, че аз не разбирам много.
                              ne znam kakvo ti haresva... no malko me vulnuvat 4ujdite mneniq, osobeno na pisheshtite tuk. az si kazvam moeto i to e, 4e tazi pozicia e nedoocenena ot pazara!
                              no turpenieto mi shte bude vuznagradeno! da spomenavam li 4e ve4e sum na 150% pe4alba tuk?!

Коментар

• koi govori tuk?!???

Коментар

Working...
                                X