Първоначално изпратено от Neli
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уеб Медия Груп (45W / WWW)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от EarthquakeTo Адсенса не е панацея. Зависи, къде точно го поставяш и как е оформен за да имаш максимален CTR. Самото поставяне на рекламките не гарантира кликането върху тях
http://kaloyan.info/blog/194/google-adsense/
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBossВсеки инвеститор ако иска да помогне, нека кликва 5 пъти в месеца върху тези рекламки... ама не повече от 7 пъти в месеца еййййй
Може да си направят и график, примерно:
Аз ще кликам на всеки 3 дни в толко часа.
Аз пък на 4 дни в толкова часа.
Поня проучете малко на кои линкове да кликате че да им е по-голяма цената на клик.
П.С. Затова ставаше въпрос в темата за IBG, че интернет компаниите в България са още зелени и има много дръвцета да хапват.
не е съвет за купуване / продаванеBusiness as Usual
Коментар
-
News.bg - сред 500-те от Business Superbrands
news.bg
Качествени продукти и услуги, отлична репутация, висококвалифициран персонал - това са първите три от поредицата фактори, по които бяха избрани 500-те български и световни марки и компании у нас за Business Superbrands.
Това е проект на световната организация Superbrands, която осъществява едноименната промоционална програма в повече от 60 страни и отличава най-силните брандове в рамките на националния пазар.
Методиката на подбор и оценяване на брандовете е универсална за всички страни, реализиращи програмата Superbrands.
Селективният процес се осъществява на два етапа: чрез конфиденциално гласуване на членовете на независимото експертно жури - Борда на Business Superbrands Bulgaria, и чрез представително гласуване в интернет на широк кръг от бизнес професионалисти.
Членовете на Борда не получават материално възнаграждение, те не гласуват за марка, с която са свързани, или за брандове на свои конкуренти.
Лидер сред българските брандове е „Капитал", а за наше голямо удовлетворение сред 500-те е и News.bg - най-старият от сайтовете на Уеб Медия Груп.
това мисля, че е добра новина. След Инвестора - все пак и news.bg се вреди в класацията.
източник : http://news.ibox.bg/news/id_920760131
не препоръка :PНе е препоръка!
Коментар
-
Здравейте, като цяло съм нов във форума, но мога да споделя малко инфо за web и google от личен опит Това че google разрешиха ад-сенс на Бг сайтове ще има много положителен ефект като цяло в/у печлбите от реклама. На такива посещавани сайтове като тези на WMG генерираните печалби от google ще са добри, не случайно доста големи сайтове сложиха веднага ад-сенс след пускането му за Бг. Ефекта от това ще е положителен и ще се види в следващия отчет
Коментар
-
Който иска да види новия расов кон на интернет медиите да клика тук, на Bulgarian Real Estate News.
ПОследният писък в информационните технологии! Съвсем скоро ще съм готов за IPO :-D----------------------------------------------------
[url=http://designinteriorideimebeli.blogspot.
Коментар
-
Явно свърши времето за безплатно возене по тренда на Инвестор.бг, както преди време съвсем обективно Биовет предстана да се вози на гърба на Софарма и сега е към 8 пъти по-евтин при еднакви приходи, докато приходите на Инвестор.бг и WWW се различават в пъти в момента и тенденцията е за още по-голямо раздалечаване в полза на Инвестор.бг
Мнението не е препоръка за покупка и продажба на ценни книжа.
Притежавам акции от интернет рекламни компании.
Коментар
-
nevermind
da be de.ba.... samo weba da ni ne na.ba!
ina4e sa mnogo dobra firma. haresvam i polzvam uslugite im.
kakto i tezi na IBG! spokoino moderatore... durjim te zdravo! neeema da se puashish, nal tui!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от kefalaВъпреки всичко,не разбирам защо сриват тука.Според мен ,акцията не е толкова лоша!!!
2. Всеки който разбира, ще се чуди какъв е аджеба тоя тестови период?...
3. Всеки инвеститор ако иска да помогне, нека кликва 5 пъти в месеца върху тези рекламки... ама не повече от 7 пъти в месеца еййййй...
УРА УРА УРА!!!
От утре сме нагоре facts се включи с мнение, а обикновенно където пише акцията излита
Той направо ни препоръча да купуваме.
Ей най-накрая светлина в тунела за уеба
Не е препоръка а чистосърдечна радост
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от kefalaВъпреки всичко,не разбирам защо сриват тука.Според мен ,акцията не е толкова лоша!!!
3. Всеки инвеститор ако иска да помогне, нека кликва 5 пъти в месеца върху тези рекламки... ама не повече от 7 пъти в месеца еййййй...
Въпрос на време е БГ рекламодателите да им писне и да започнат да изключват показването на рекламите си в партньорската мрежа на търсачката. Аз напр. като пускам рекламки задавам да излизат САМО в резултатите от търсенето. Вярно, че кликовете са по-малко, но поне не плащам за fraud.
Иначе Facts, пример за любителски блог, който беше одобрен за излъчване на реклами преди още да е индексиран е Bulgarian Real Estate News. Направих го ей така, за майтап, защото мълвата се оказа вярна - да си направиш блог в Blogger е най-бързият начин да те включат в партньорската програма на Гугъл.
Лошото е, че забравих да разтръбя че съм бил одобрен----------------------------------------------------
[url=http://designinteriorideimebeli.blogspot.
Коментар
-
Всеки инвеститор ако иска да помогне, нека кликва 5 пъти в месеца върху тези рекламки... ама не повече от 7 пъти в месеца еййййй
Може да си направят и график, примерно:
Аз ще кликам на всеки 3 дни в толко часа.
Аз пък на 4 дни в толкова часа.
Поня проучете малко на кои линкове да кликате че да им е по-голяма цената на клик.
П.С. Затова ставаше въпрос в темата за IBG, че интернет компаниите в България са още зелени и има много дръвцета да хапват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefalaВъпреки всичко,не разбирам защо сриват тука.Според мен ,акцията не е толкова лоша!!!
Коментар
Коментар