IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уеб Медия Груп (45W / WWW)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Neli
    tuk pazara sus zakusnenie shte oceni, kolko e podcenena tazi pozicia.
    no vse pak se razvivat mnogo dobre neshtata tuk!

ne e preporuka, no tova e fakt!
    vse pak imat nai seriozniat site v BG za finansi!
    Нели, душичко харесва ми позицията ти! Значи дружество с печалба колкото един нов автомобил над средния клас ти се струва подценено?! Моля те да ми обясниш как ги смяташ тия коефициенти, че аз не разбирам много.
    --

Коментар

• Първоначално изпратено от Earthquake
      To Адсенса не е панацея. Зависи, къде точно го поставяш и как е оформен за да имаш максимален CTR. Самото поставяне на рекламките не гарантира кликането върху тях
      Ако ви се чете, ето нещо интересно за Google Adsense в България:

http://kaloyan.info/blog/194/google-adsense/

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBoss
        Всеки инвеститор ако иска да помогне, нека кликва 5 пъти в месеца върху тези рекламки... ама не повече от 7 пъти в месеца еййййй
        Е с такива препоръки WWW май ще изяде БАНА

Може да си направят и график, примерно:

Аз ще кликам на всеки 3 дни в толко часа.
        Аз пък на 4 дни в толкова часа.

Поня проучете малко на кои линкове да кликате че да им е по-голяма цената на клик.

П.С. Затова ставаше въпрос в темата за IBG, че интернет компаниите в България са още зелени и има много дръвцета да хапват.
        Мдам неим кликаите по рекламите да не изядът бана без да са разбрали и да няма увеличение...

не е съвет за купуване / продаване
        Business as Usual

Коментар

• News.bg - сред 500-те от Business Superbrands
          news.bg

Качествени продукти и услуги, отлична репутация, висококвалифициран персонал - това са първите три от поредицата фактори, по които бяха избрани 500-те български и световни марки и компании у нас за Business Superbrands.
          Това е проект на световната организация Superbrands, която осъществява едноименната промоционална програма в повече от 60 страни и отличава най-силните брандове в рамките на националния пазар.

Методиката на подбор и оценяване на брандовете е универсална за всички страни, реализиращи програмата Superbrands.

Селективният процес се осъществява на два етапа: чрез конфиденциално гласуване на членовете на независимото експертно жури - Борда на Business Superbrands Bulgaria, и чрез представително гласуване в интернет на широк кръг от бизнес професионалисти.

Членовете на Борда не получават материално възнаграждение, те не гласуват за марка, с която са свързани, или за брандове на свои конкуренти.

Лидер сред българските брандове е „Капитал", а за наше голямо удовлетворение сред 500-те е и News.bg - най-старият от сайтовете на Уеб Медия Груп.

това мисля, че е добра новина. След Инвестора - все пак и news.bg се вреди в класацията.
          източник : http://news.ibox.bg/news/id_920760131

не препоръка :P
          Не е препоръка!

Коментар

• tuk pazara sus zakusnenie shte oceni, kolko e podcenena tazi pozicia.
            no vse pak se razvivat mnogo dobre neshtata tuk!

ne e preporuka, no tova e fakt!
            vse pak imat nai seriozniat site v BG za finansi!

Коментар

• Здравейте, като цяло съм нов във форума, но мога да споделя малко инфо за web и google от личен опит Това че google разрешиха ад-сенс на Бг сайтове ще има много положителен ефект като цяло в/у печлбите от реклама. На такива посещавани сайтове като тези на WMG генерираните печалби от google ще са добри, не случайно доста големи сайтове сложиха веднага ад-сенс след пускането му за Бг. Ефекта от това ще е положителен и ще се види в следващия отчет

Коментар

• Който иска да види новия расов кон на интернет медиите да клика тук, на Bulgarian Real Estate News.

ПОследният писък в информационните технологии! Съвсем скоро ще съм готов за IPO :-D
                ----------------------------------------------------
                [url=http://designinteriorideimebeli.blogspot.

Коментар

• Явно свърши времето за безплатно возене по тренда на Инвестор.бг, както преди време съвсем обективно Биовет предстана да се вози на гърба на Софарма и сега е към 8 пъти по-евтин при еднакви приходи, докато приходите на Инвестор.бг и WWW се различават в пъти в момента и тенденцията е за още по-голямо раздалечаване в полза на Инвестор.бг

Мнението не е препоръка за покупка и продажба на ценни книжа.
                  Притежавам акции от интернет рекламни компании.

Коментар

• Всяко нещо си има лоши страни. Ето на каква реклама попаднах в news.bg

Коментар

• da be de.ba.... samo weba da ni ne na.ba!
                      ina4e sa mnogo dobra firma. haresvam i polzvam uslugite im.

kakto i tezi na IBG! spokoino moderatore... durjim te zdravo! neeema da se puashish, nal tui!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                        Първоначално изпратено от kefala
                        Въпреки всичко,не разбирам защо сриват тука.Според мен ,акцията не е толкова лоша!!!
                        1. Всеки катил може да си сложи адсенс на любителския сайт или блог. Не разбирам как един сериозен инвеститор може да претендира че поставянето на адсенс на сайта му е някакво събитие за инвеститорите?!
                        2. Всеки който разбира, ще се чуди какъв е аджеба тоя тестови период?...
                        3. Всеки инвеститор ако иска да помогне, нека кликва 5 пъти в месеца върху тези рекламки... ама не повече от 7 пъти в месеца еййййй...

УРА УРА УРА!!!
                        От утре сме нагоре facts се включи с мнение, а обикновенно където пише акцията излита
                        Той направо ни препоръча да купуваме.
                        Ей най-накрая светлина в тунела за уеба

Не е препоръка а чистосърдечна радост

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                          Първоначално изпратено от kefala
                          Въпреки всичко,не разбирам защо сриват тука.Според мен ,акцията не е толкова лоша!!!
                          1. Всеки катил може да си сложи адсенс на любителския сайт или блог. Не разбирам как един сериозен инвеститор може да претендира че поставянето на адсенс на сайта му е някакво събитие за инвеститорите?!
                          3. Всеки инвеститор ако иска да помогне, нека кликва 5 пъти в месеца върху тези рекламки... ама не повече от 7 пъти в месеца еййййй...
                          Хааахахаха, това е наистина ще мощен kick И после всички се чудят що така падало доверието в тази форма на реклама. Това братя и сестри се зове Click Fraud и точно Гугъл не са най-добрите в справянето с него

Въпрос на време е БГ рекламодателите да им писне и да започнат да изключват показването на рекламите си в партньорската мрежа на търсачката. Аз напр. като пускам рекламки задавам да излизат САМО в резултатите от търсенето. Вярно, че кликовете са по-малко, но поне не плащам за fraud.

Иначе Facts, пример за любителски блог, който беше одобрен за излъчване на реклами преди още да е индексиран е Bulgarian Real Estate News. Направих го ей така, за майтап, защото мълвата се оказа вярна - да си направиш блог в Blogger е най-бързият начин да те включат в партньорската програма на Гугъл.

Лошото е, че забравих да разтръбя че съм бил одобрен
                          ----------------------------------------------------
                          [url=http://designinteriorideimebeli.blogspot.

Коментар

• Всеки инвеститор ако иска да помогне, нека кликва 5 пъти в месеца върху тези рекламки... ама не повече от 7 пъти в месеца еййййй
                            Е с такива препоръки WWW май ще изяде БАНА

Може да си направят и график, примерно:

Аз ще кликам на всеки 3 дни в толко часа.
                            Аз пък на 4 дни в толкова часа.

Поня проучете малко на кои линкове да кликате че да им е по-голяма цената на клик.

П.С. Затова ставаше въпрос в темата за IBG, че интернет компаниите в България са още зелени и има много дръвцета да хапват.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala

Коментар

• Въпреки всичко,не разбирам защо сриват тука.Според мен ,акцията не е толкова лоша!!!

Коментар

Working...
                                X