Каква дискусия само - шматката и amatiora
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уеб Медия Груп (45W / WWW)
Collapse
X
-
BOSH , Banka DSK , BMW, EVROFOOTBALL , golden pages , EVROKOM , ON klinik , British AIR - news.bg
HP DSK , SKYEUROPE -v moneyto
v topsport.bg - NIKE , NIVEA , M-tel , BOSH , ZAGORKA , EUROFOOTBALL, EVROKOM, BET at home , VIVATEL
А също- Адмирал форекс, може да има и още...
мисля, 1е ни чакат приятни емоции близките месеци
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6matkaПървоначално изпратено от nevermindПървоначално изпратено от KIKOТака е друже,
но тук не знам каква доходност трябва да реализирам, за да компенсирам отчасти пропуснатата полза за 7-8 месеца
struva mi se, 4e kogato si se pricelil v tazi pozicia ponadcenil si perioda na rastej na WWW.
ima vreme... ako ne burzash mnogo!
az pone vqrvam i sum gi zamrazil s ve4e 120% pe4alba za oshte 2-3 puti po tolkova!!!
kakto kakzvat horata s nad 300 posta ne e preporaka ! imam akcii
BOSH , Banka DSK , BMW, EVROFOOTBALL , golden pages , EVROKOM , ON klinik , British AIR - news.bg
HP DSK , SKYEUROPE -v moneyto
v topsport.bg - NIKE , NIVEA , M-tel , BOSH , ZAGORKA , EUROFOOTBALL, EVROKOM, BET at home , VIVATEL
Коментар
-
Първоначално изпратено от nevermindПървоначално изпратено от KIKOТака е друже,
но тук не знам каква доходност трябва да реализирам, за да компенсирам отчасти пропуснатата полза за 7-8 месеца
struva mi se, 4e kogato si se pricelil v tazi pozicia ponadcenil si perioda na rastej na WWW.
az pone vqrvam i sum gi zamrazil s ve4e 120% pe4alba za oshte 2-3 puti po tolkova!!!
kakto kakzvat horata s nad 300 posta ne e preporaka ! imam akcii
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от KIKOТака е друже,
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от KIKOПървоначално изпратено от darck_lightTaka e, dobra e akciata ama iavno mnogo turpenie triabva. Dnes mi pravi vpechatlenie che IP - tata zapozvat da tursiat - Wind of change
Аз не мога да изляза от тази хубава акция вече втори месец. Че има фундамент - ИМА, че компанията е с много големи възможности за развитие - Така е. Ама толкова заспала история на БФБ почти няма!!!
eeei KIKO, ti mnogo burzo si smenqsh nastroeniata - tu ixaaa, tu oleleeee!
spoko bre!
ima neshto mnogo vqrno v slednoto:
GEDULD BRINGT ROSEN!
drugoto puk e: NO PAIN - NO GAIN ili NO RISK - NO FUN
Коментар
-
Първоначално изпратено от darck_lightTaka e, dobra e akciata ama iavno mnogo turpenie triabva. Dnes mi pravi vpechatlenie che IP - tata zapozvat da tursiat - Wind of change
Аз не мога да изляза от тази хубава акция вече втори месец. Че има фундамент - ИМА, че компанията е с много големи възможности за развитие - Така е. Ама толкова заспала история на БФБ почти няма!!!
Коментар
-
Оставил съм си тука едно нюню от 250 акции, ей така за спорта, може евентуално децата да извлекат неква полза... той пакета и преди това ми беше малък ма го шитнах на 2.80, че трееха пари тогава за другите промоции, та всичко, дето можеше да се продава на разумни цено, го продадох и не съжалявам.
Тази акция винаги много ми е харесвала, но тя е за най-най-търпеливите. Добре работят хората, пък току виж като цената стане по 2500 лв на акция примерно след 20ина години...
Коментар
-
Първоначално изпратено от amatioratТой и инвесторът беше с малка капитализация, ама сега и ИП си го купуват. И на мен не всичко ми харесва в уеб медия груп, но има и много качествени неща, това че с малко хора успяват да свършат, според ме, доста работа, и имат посещаемост - имам предвид главно нюза и топспорт, които са, струва ми се, лидери в своите области...
Това струва пари, ако не сега, то рано или късно.
http://bgcounter.com/?sts,day,,,,dnes
http://bgcounter.com/?sts,day,,,,newsbg
Топспост обаче си държи яки позиции...
Коментар
Коментар