IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уеб Медия Груп (45W / WWW)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Каква дискусия само - шматката и amatiora
    --

Коментар

• Сега единственото е:
      Да не се пипа бутона SELL, другото ще си отиде на място

Коментар

• BOSH , Banka DSK , BMW, EVROFOOTBALL , golden pages , EVROKOM , ON klinik , British AIR - news.bg

HP DSK , SKYEUROPE -v moneyto

v topsport.bg - NIKE , NIVEA , M-tel , BOSH , ZAGORKA , EUROFOOTBALL, EVROKOM, BET at home , VIVATEL

А също- Адмирал форекс, може да има и още...
        мисля, 1е ни чакат приятни емоции близките месеци

Коментар

• Първоначално изпратено от 6matka
          Първоначално изпратено от nevermind
          Първоначално изпратено от KIKO
          Така е друже,
          но тук не знам каква доходност трябва да реализирам, за да компенсирам отчасти пропуснатата полза за 7-8 месеца
          dano ne si vleznal s mnogo ili ako si, to da vqrvame, 4e shte se opravdae!

struva mi se, 4e kogato si se pricelil v tazi pozicia ponadcenil si perioda na rastej na WWW.
          ima vreme... ako ne burzash mnogo!
          az pone vqrvam i sum gi zamrazil s ve4e 120% pe4alba za oshte 2-3 puti po tolkova!!!
          ami perioda mai e q3 ,kato se ima predvid broq na novite reklami

kakto kakzvat horata s nad 300 posta ne e preporaka ! imam akcii

BOSH , Banka DSK , BMW, EVROFOOTBALL , golden pages , EVROKOM , ON klinik , British AIR - news.bg

HP DSK , SKYEUROPE -v moneyto

v topsport.bg - NIKE , NIVEA , M-tel , BOSH , ZAGORKA , EUROFOOTBALL, EVROKOM, BET at home , VIVATEL

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
            Първоначално изпратено от KIKO
            Така е друже,
            но тук не знам каква доходност трябва да реализирам, за да компенсирам отчасти пропуснатата полза за 7-8 месеца

struva mi se, 4e kogato si se pricelil v tazi pozicia ponadcenil si perioda na rastej na WWW.
            az pone vqrvam i sum gi zamrazil s ve4e 120% pe4alba za oshte 2-3 puti po tolkova!!!
            ami perioda mai e q3 ,kato se ima predvid broq na novite reklami

kakto kakzvat horata s nad 300 posta ne e preporaka ! imam akcii

Коментар

• Първоначално изпратено от KIKO
              Така е друже,

Коментар

• Така е друже,

Коментар

• Първоначално изпратено от KIKO
                  Първоначално изпратено от darck_light
                  Taka e, dobra e akciata ama iavno mnogo turpenie triabva. Dnes mi pravi vpechatlenie che IP - tata zapozvat da tursiat - Wind of change
                  Направо се изтрепаха да я търсят.

Аз не мога да изляза от тази хубава акция вече втори месец. Че има фундамент - ИМА, че компанията е с много големи възможности за развитие - Така е. Ама толкова заспала история на БФБ почти няма!!!

eeei KIKO, ti mnogo burzo si smenqsh nastroeniata - tu ixaaa, tu oleleeee!
                  spoko bre!

ima neshto mnogo vqrno v slednoto:

GEDULD BRINGT ROSEN!

drugoto puk e: NO PAIN - NO GAIN ili NO RISK - NO FUN

Коментар

• Pruchka ama kachestvena - Bondinio

Коментар

• Da, tochno po fundamenta mi stana interesna tazi akciata - tova trimesechie ochakvam ne6to po seriozno da se sluchi. A za turpenieto e iasno - trudno e, no za smetka na tova e produljitelno. Spoko be hora - ako nemashe neri niamashe da e interesno

Коментар

• каквато компанията такава и акцията - пръчка

Коментар

• Първоначално изпратено от darck_light
                          Taka e, dobra e akciata ama iavno mnogo turpenie triabva. Dnes mi pravi vpechatlenie che IP - tata zapozvat da tursiat - Wind of change
                          Направо се изтрепаха да я търсят.

Аз не мога да изляза от тази хубава акция вече втори месец. Че има фундамент - ИМА, че компанията е с много големи възможности за развитие - Така е. Ама толкова заспала история на БФБ почти няма!!!

Коментар

• Taka e, dobra e akciata ama iavno mnogo turpenie triabva. Dnes mi pravi vpechatlenie che IP - tata zapozvat da tursiat - Wind of change

Коментар

• Оставил съм си тука едно нюню от 250 акции, ей така за спорта, може евентуално децата да извлекат неква полза... той пакета и преди това ми беше малък ма го шитнах на 2.80, че трееха пари тогава за другите промоции, та всичко, дето можеше да се продава на разумни цено, го продадох и не съжалявам.

Тази акция винаги много ми е харесвала, но тя е за най-най-търпеливите. Добре работят хората, пък току виж като цената стане по 2500 лв на акция примерно след 20ина години...

Коментар

• Първоначално изпратено от amatiorat
                                Той и инвесторът беше с малка капитализация, ама сега и ИП си го купуват. И на мен не всичко ми харесва в уеб медия груп, но има и много качествени неща, това че с малко хора успяват да свършат, според ме, доста работа, и имат посещаемост - имам предвид главно нюза и топспорт, които са, струва ми се, лидери в своите области...
                                Това струва пари, ако не сега, то рано или късно.
                                Днес.бг има средно 30-40% по висока посещаемост спрямо Нюз.бг:

http://bgcounter.com/?sts,day,,,,dnes

http://bgcounter.com/?sts,day,,,,newsbg

Топспост обаче си държи яки позиции...

Коментар

Working...
                                X