Моя акумулатор е сух? и още свети зелено, но изобщо не може да завърти.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елхим искра (ELHM / ELHIM)
Collapse
X
-
Ако имаш зарядно, прасни го на зарядното на слаб ток за дълго време и наблюдавай врят ли клетките. Ако някоя не ври - кофти.
Иначе с новия закон за фаровете си е.ало майката. На къси разстояния в града с включени много консуматори. . .
Сега ще се види в кое да инвестираме. Аз бих си купил акции на Бош :-)Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Лелеее, излизам преди малко пред блока и гледам подредени кола- акумулатор до нея, кола-акумулатор до нея и така 10 коли
Половината шофьори ако ги мързи да зареждат, ще си купят нови акумулатори
Еее, малко преувеличих де , само 2 коли бяха със свалени акумулатори, но честен кръст едната е мойта . Немски ми е акумулатора и дебела жица съм сложил, но пак му се е е*ала мамата
Мене не ме мързи, та ще пробвам първо да го заредя.Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Аз откакто се помня все пазарджишки акумулатори слагам, а и покрай мен всичко живо е с такива. Ако свърши преди петата година, притежателят му или е от женски пол, или се казва Марко Тотев!
П.С. По време на двете години гаранция, истинските представители на Елхим осигуряват безплатна профилактика и проверка на акумулатора на всеки три месеца.
Коментар
-
моята ИСКРА ме остави това лято в Дупница, НО едно голямо НО акумулатора го купих на 30.12.2000 г. - още пазя гаранцията
Арго, явно е въпрос на късмет
П.С. Сега се сетих - тогава купих първия, който падна след 10 дни, така че 2 излезе мнооооого читавВсеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Bobi не знам за опелите ама тия пазарджишките "акумулатори" карат 2 год. и после са ..... АУТ..... 2 пъти са ми го правили този номер и неща ни да ги видя, ни да ги чуя. На всичкото отгоре през този период съм ги поддържал. (Няма нищо общо с акцията разбира се) А може би е лош късмет но .... 3ти път от тях не взимам. Има ли и други препатили, Инсайдере, ти с техен акумулатор ли си приятел?
Коментар
-
Bobi75
абе вие колко дърти опели карате ? ))
Коментар
-
Виц:
" Карам си аз вчера мойто Опелче на фарове, както повелява закона . На обед пробвам да запаля, но неще. Викам пътна помощ и с нейна помощ стигам до най-близкия сервис. Майсторчето веднага вика:
- Ооохооо, ново акумулаторче.
Какво да се прави, викам пак пътната помощ и на първия магазин за акумулатори се изръсвам 70 кинта.
- Еее, пак евтино минах- викам си аз, ами ако повредата беше сериозна?
И карам си аз пак следобед на фарове, както повелява закона . Да ама вечерта се опитвам да запаля, не ще. Брех, мамка му, викам пак пътната помощ да ме кара в магазина да рекламирам акумулатора, а шофьора ми вика:
-Ееее, ти абонат стана, отстъпка ще ти направя
Влизам в магазина ядосан и с груб тон казвам на продавача:
- Абе какви са тия акумулатори бе, ще го връщам.
Продавача ми отговаря:
- Ти каква кола караш?
- Опел, казвам аз.
- Трябваше да ми кажеш това на обед бе батка Опелите имат много тънки кабели и акумулатора не се зарежда добре. На ти сега един дебел кабел за 2 кинта и си върви по-живо, по-здраво "
Та мисълта ми е, че много шофьори и майстори не знаят за тази слабост на Опелите и вместо кабел ще си купят акумулатор скоро заради това каране целодневно на фаровеТова е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар