IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елхим искра (ELHM / ELHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Моя акумулатор е сух? и още свети зелено, но изобщо не може да завърти.
    Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ако имаш зарядно, прасни го на зарядното на слаб ток за дълго време и наблюдавай врят ли клетките. Ако някоя не ври - кофти.
      Иначе с новия закон за фаровете си е.ало майката. На къси разстояния в града с включени много консуматори. . .
      Сега ще се види в кое да инвестираме. Аз бих си купил акции на Бош :-)
      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Лелеее, излизам преди малко пред блока и гледам подредени кола- акумулатор до нея, кола-акумулатор до нея и така 10 коли
        Половината шофьори ако ги мързи да зареждат, ще си купят нови акумулатори
        Еее, малко преувеличих де , само 2 коли бяха със свалени акумулатори, но честен кръст едната е мойта . Немски ми е акумулатора и дебела жица съм сложил, но пак му се е е*ала мамата
        Мене не ме мързи, та ще пробвам първо да го заредя.

Коментар

• CENHL 6te zakarat li kolata na 30te leva- HA-Ha-HA

Коментар

• Може би рекорда принадлежи на Баща ми-11години с Елхим на Ладата му. Разбира се редовно е доливал електролит и го е зареждал

Коментар

• Аз откакто се помня все пазарджишки акумулатори слагам, а и покрай мен всичко живо е с такива. Ако свърши преди петата година, притежателят му или е от женски пол, или се казва Марко Тотев!
              П.С. По време на двете години гаранция, истинските представители на Елхим осигуряват безплатна профилактика и проверка на акумулатора на всеки три месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от Арго
                Ейй не се бях сетил, че хората оборот правят, не си играят. Мани..
                Видя ли къде е ключа от палатката - всеки потребител на Искра трябва не по един а по два акумулатора да си купува

Коментар

• моята ИСКРА ме остави това лято в Дупница, НО едно голямо НО акумулатора го купих на 30.12.2000 г. - още пазя гаранцията
                  Арго, явно е въпрос на късмет

П.С. Сега се сетих - тогава купих първия, който падна след 10 дни, така че 2 излезе мнооооого читав
                  Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Ейй не се бях сетил, че хората оборот правят, не си играят. Мани..

Коментар

• Ее, Арго, че 2 години за български акумулатор си е супер

Тези, които не са ги пробвали ще си купят, а после след 2 години, че няма да си купят пак мен не ме бърка

Коментар

• Bobi не знам за опелите ама тия пазарджишките "акумулатори" карат 2 год. и после са ..... АУТ..... 2 пъти са ми го правили този номер и неща ни да ги видя, ни да ги чуя. На всичкото отгоре през този период съм ги поддържал. (Няма нищо общо с акцията разбира се) А може би е лош късмет но .... 3ти път от тях не взимам. Има ли и други препатили, Инсайдере, ти с техен акумулатор ли си приятел?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                          абе вие колко дърти опели карате ? ))
                          Боби, не става въпрос за мен, а за масовия българин

Коментар

• абе вие колко дърти опели карате ? ))

Коментар

• S tezi podobrjava6ti se pokazateli, naistina cenata moje da stane 30leva do meseci

Коментар

• Виц:

" Карам си аз вчера мойто Опелче на фарове, както повелява закона . На обед пробвам да запаля, но неще. Викам пътна помощ и с нейна помощ стигам до най-близкия сервис. Майсторчето веднага вика:
                                - Ооохооо, ново акумулаторче.
                                Какво да се прави, викам пак пътната помощ и на първия магазин за акумулатори се изръсвам 70 кинта.
                                - Еее, пак евтино минах- викам си аз, ами ако повредата беше сериозна?
                                И карам си аз пак следобед на фарове, както повелява закона . Да ама вечерта се опитвам да запаля, не ще. Брех, мамка му, викам пак пътната помощ да ме кара в магазина да рекламирам акумулатора, а шофьора ми вика:
                                -Ееее, ти абонат стана, отстъпка ще ти направя
                                Влизам в магазина ядосан и с груб тон казвам на продавача:
                                - Абе какви са тия акумулатори бе, ще го връщам.
                                Продавача ми отговаря:
                                - Ти каква кола караш?
                                - Опел, казвам аз.
                                - Трябваше да ми кажеш това на обед бе батка Опелите имат много тънки кабели и акумулатора не се зарежда добре. На ти сега един дебел кабел за 2 кинта и си върви по-живо, по-здраво "

Та мисълта ми е, че много шофьори и майстори не знаят за тази слабост на Опелите и вместо кабел ще си купят акумулатор скоро заради това каране целодневно на фарове

Коментар

Working...
                                X