IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елхим искра (ELHM / ELHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами ние покрай този надут MONBAT, позабравихме ЕЛХИМ...

Коментар

• Кой натовари така мощно ? 40 лв май не ни мърдат тук.

Коментар

• Ако се сбъднат предположенията на Елана за цената на Монбат, цената тук отива над 50лв. на акция. И то доста бързо ;-)

Това не е съвет или предложение за покупко-продажба на ЦК.
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
          Като изключиш CHIM, IHLBL, EMKA навсякъде има промоции ;-)
          Нормално е- добрите нагоре, лошите надолу.

Коментар

• Като изключиш CHIM, IHLBL, EMKA навсякъде има промоции ;-)
            Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Днес тук има промоция.

Коментар

• Sega6nite niva sa niski za rusta ot poslednija ot4et

Коментар

• Първоначално изпратено от pitankata
                  Я бъде я не.Успех
                  има тука един льольо, който сваля котировките по позицията, но ще тръгне

Коментар

• Я бъде я не.Успех

Коментар

• 6te bude silen sezon za ELHIM- uspeh na vsi4ki

Коментар

• Не зная дали сте гледали канала, но аз захапах част от един български филм с Георти Парцалев и станах свидетел на следния диалог:
                        - Акумулатора съм го сменил миналата година, значи две години няма да имаш проблеми.
                        - Миналата, ама ако е било в началото . . .
                        Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• По принцип производителите твърдят, че при добрия акумулатор, вероятнок.стта той да се повреди е по-голяма през лятото, защото поради високите температури саморазряда е по-висок. Обаче противно на това и аз съм останал с впечатлението, че през зимата създават повече проблеми.
                          Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Opredeleno prez zimata se kupuvat pove4e akumolatori, za6toto starite izduhvat taka 4e uspeh s ELHIM

Коментар

• За Киф и всички, които не искат да забравят светлините си включени.
                              Купете си за 1-2лв. едно зумерче (пищялка) за 12волта, идете при авто-електричар и му поръчайте да го свърже между габаритите и бутона на шофьорската врата (този дето включва осветлението в купето). Така, ако сте забравили светлините, в момента, в който отворите вратата за да слизате, ще чуете "спасителния" звук на зумера.
                              Така де, като не разбирам много от акции, нека помогна с каквото мога)

Коментар

• Определено продажбите на акумулатори ще скочат здраво поради задължението да се кара с включени фарове - ето един пресен пример: сега излизах с колата, свърших си работата, прибрах се и след 1/2 час се сетих, че съм си забравил сигурно включени фаровете - беше точно така, ДОБРЕ ЧЕ СЕ СЕТИХ ;-)
                                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Working...
                                X