Ами ние покрай този надут MONBAT, позабравихме ЕЛХИМ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елхим искра (ELHM / ELHIM)
Collapse
X
-
Не зная дали сте гледали канала, но аз захапах част от един български филм с Георти Парцалев и станах свидетел на следния диалог:
- Акумулатора съм го сменил миналата година, значи две години няма да имаш проблеми.
- Миналата, ама ако е било в началото . . .Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
По принцип производителите твърдят, че при добрия акумулатор, вероятнок.стта той да се повреди е по-голяма през лятото, защото поради високите температури саморазряда е по-висок. Обаче противно на това и аз съм останал с впечатлението, че през зимата създават повече проблеми.Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
За Киф и всички, които не искат да забравят светлините си включени.
Купете си за 1-2лв. едно зумерче (пищялка) за 12волта, идете при авто-електричар и му поръчайте да го свърже между габаритите и бутона на шофьорската врата (този дето включва осветлението в купето). Така, ако сте забравили светлините, в момента, в който отворите вратата за да слизате, ще чуете "спасителния" звук на зумера.
Така де, като не разбирам много от акции, нека помогна с каквото мога)
Коментар
-
Определено продажбите на акумулатори ще скочат здраво поради задължението да се кара с включени фарове - ето един пресен пример: сега излизах с колата, свърших си работата, прибрах се и след 1/2 час се сетих, че съм си забравил сигурно включени фаровете - беше точно така, ДОБРЕ ЧЕ СЕ СЕТИХ ;-)Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
Коментар