IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елхим искра (ELHM / ELHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jedi Knight
    Излезе отчета и очакваме тласъка:

Печалбата се увеличава с 86% спрямо полугодието и 61% спрямо същият период на миналата година.
    супер отчет!
    тука сме на 30

p.s. авторът нищо не препоръчва

Коментар

• Като се замисля може и да си прав. Топливо и те го правят така. Преди години нямаха никаква печалба, но след като мажоритара се усети и тръгна в правия път, звеха все по-свесни резултати да изкарват

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе
        но пак си остава мизерна

не че имам акции, просто ми е неприятно като я крият така
        Хосе, не се притеснявай ;-) Щом са тръгнали по правия път ще го извървят. Нали се сещаш обаче, че не може изведнъж и хоп 500% увеличение на печалбата На мен и 60% ръст годишно ми стига
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• но пак си остава мизерна

не че имам акции, просто ми е неприятно като я крият така

Коментар

• Излезе отчета и очакваме тласъка:

Печалбата се увеличава с 86% спрямо полугодието и 61% спрямо същият период на миналата година.

Коментар

• Sledva6tija tlasuk 6te e sled izlizaneto na ot4eta

Коментар

• От кой месец влиза в сила каране на фарове денонощно ?
                Елхим ще се са пряк печеливш от ситуацията !

Коментар

• UUUP

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti
                    lele male
                    Tuka sme 30+
                    Ще се сетите вие ;-)
                    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Sbudva se prognozata mi 4e CENHL njama da si ostavjat magareto v kalta. Za6to ne 30 i....

Коментар

• Като гледам как по позицията всички купуват като луди явно ще излезе добър отчет. Просто аналогията с Елпром Зем е очевидна.

Коментар

• lele male
                          Tuka sme 30+

Коментар

• Ei, mnogo burzo ka4va- utre 6te udari 20taka

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009
                              Kakto e trugnalo , kogato izleze ot4eta moje da stane i 22-25leva
                              Аз преди 2 седмици като ви разправях вие си стояхте мирно и тихо Е гледай сега как се е засилил Елхима и май скоро няма да се спре ;-)

Коментар

• Kakto e trugnalo , kogato izleze ot4eta moje da stane i 22-25leva

Коментар

Working...
                                X