IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елхим искра (ELHM / ELHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Smith
    какво караш, колега?
    Голф III, 1.9 TD .. много съм доволен от возилото, ама искам да го сменям .. годинките си казват своето ..
    а какво се крие под понятието "железния кон", че ми стана интересно ..

Коментар

• железния кон не го сменям за нищо.

какво караш, колега?
      не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
        chernech, отиваш и си купуваш Елхим Искра. Това е правилния избор.

Успех и не се колебай !
        хаха .. съгласен Storm .. на акумулатор не случих, ама на акция разбих .. това е по-важното ..

Коментар

• chernech, отиваш и си купуваш Елхим Искра. Това е правилния избор.

Успех и не се колебай !

Коментар

Казано честно, супер изненада.
            Чак пък супер изненада, не бих казал. Според мен това се очакваше, въпроса беше кога.
            Между другото карам с акумулатор на Монбата и въобще не съм доволен. Първия който взех протече и ми омаза цялата кола, та трябваше да тичам да го сменям. Засега тоз държи, ма иде зима.

Коментар

• Казано честно, супер изненада. Сега вместо акумулатор, може да си купя направо нова кола ... - това в рамките на шегата, разбира се, железния кон не го сменям за нищо.

Интересна позиция се заформи тук, гледам влизат и нови играчи, 50 000 акции са минали само за днес ! Супер !

Коментар

Хубаво е да мечтае човек. Да поживеем, ще видим. Доволен съм и от сегашното положение, тук съм отдавна и не за кратко. А за самия акумулатор - почвам четвърта зима с акумулатор на Елхим, след тази зима ще взема нов и пак Елхим Искра.
                А днес си по-доволен.

Коментар

• Хубаво е да мечтае човек. Да поживеем, ще видим. Доволен съм и от сегашното положение, тук съм отдавна и не за кратко. А за самия акумулатор - почвам четвърта зима с акумулатор на Елхим, след тази зима ще взема нов и пак Елхим Искра.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                    Не знам що не я харесват тази акция онези пишещите в Монбата , ама им дишаме във врата Скоро ще сме на 50-60 % от тяхната цена ама тук раздадоха яко безплатни акции.Хе-хе.
                    Да се чете 40-50 %

Коментар

• Не знам що не я харесват тази акция онези пишещите в Монбата , ама им дишаме във врата Скоро ще сме на 50-60 % от тяхната цена ама тук раздадоха яко безплатни акции.Хе-хе.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                        ...т.е. за фондовете на ЦКБ, така ли Graham?
                        Това не знам.Знам само че ЦКБ или техни клиенти се нагрухтяха здраво.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• ...т.е. за фондовете на ЦКБ, така ли Graham?

Коментар

• ЦКБ
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Не знам кой е взел, че не се вижда в кобоса, но вече не сме сами, влезнаха много нови инвеститори на тези нива.

Коментар

• тъкмо щях да отбележа че някой придоби 6% ама кой ли ?
                                Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Working...
                                X