If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Голф III, 1.9 TD .. много съм доволен от возилото, ама искам да го сменям .. годинките си казват своето ..
а какво се крие под понятието "железния кон", че ми стана интересно ..
Чак пък супер изненада, не бих казал. Според мен това се очакваше, въпроса беше кога.
Между другото карам с акумулатор на Монбата и въобще не съм доволен. Първия който взех протече и ми омаза цялата кола, та трябваше да тичам да го сменям. Засега тоз държи, ма иде зима.
Казано честно, супер изненада. Сега вместо акумулатор, може да си купя направо нова кола ... - това в рамките на шегата, разбира се, железния кон не го сменям за нищо.
Интересна позиция се заформи тук, гледам влизат и нови играчи, 50 000 акции са минали само за днес ! Супер !
Хубаво е да мечтае човек. Да поживеем, ще видим. Доволен съм и от сегашното положение, тук съм отдавна и не за кратко. А за самия акумулатор - почвам четвърта зима с акумулатор на Елхим, след тази зима ще взема нов и пак Елхим Искра.
Хубаво е да мечтае човек. Да поживеем, ще видим. Доволен съм и от сегашното положение, тук съм отдавна и не за кратко. А за самия акумулатор - почвам четвърта зима с акумулатор на Елхим, след тази зима ще взема нов и пак Елхим Искра.
Не знам що не я харесват тази акция онези пишещите в Монбата , ама им дишаме във врата Скоро ще сме на 50-60 % от тяхната цена ама тук раздадоха яко безплатни акции.Хе-хе.
Не знам що не я харесват тази акция онези пишещите в Монбата , ама им дишаме във врата Скоро ще сме на 50-60 % от тяхната цена ама тук раздадоха яко безплатни акции.Хе-хе.
Коментар