IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елхим искра (ELHM / ELHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Storm
    И да падне, какво от това ? Ще влезнат нови играчи по позицията. Както се убедих, дори и да падне цената, кагото дружеството е добро, си заслужава да чакаш. Така че успех на всички, които са тук !
    Аз чакам следващата падинка за да се включа.

Коментар

• И да падне, какво от това ? Ще влезнат нови играчи по позицията. Както се убедих, дори и да падне цената, кагото дружеството е добро, си заслужава да чакаш. Така че успех на всички, които са тук !

Коментар

• Първоначално изпратено от scportal
        По-добре успокоена отколкото падаща....
        .. това за падаща даже не съм го помислял ..

Коментар

• По-добре успокоена отколкото падаща....

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
            1anti, не знам кон боб яде ли, но знам че всеки автомобил иска и заслужава хубав акумулатор.

Банда, как сме днес ?
            .. както винаги устремени към нови върхове .. ха
            това за акумулатора съгласен, ама май се поуспокои позицията вече .. или кратка почивка за следващо препускане .. какво ще кажете момчета ..

Коментар

• 1anti, не знам кон боб яде ли, но знам че всеки автомобил иска и заслужава хубав акумулатор.

Банда, как сме днес ?

Коментар

• 6.5, 7.5, 8,5,- 9.5, 10.40 после ще видим кон боб яде ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Smith
                  железния кон не го сменям за нищо.

какво караш, колега?
                  Хубав автомобил, небиещ на очи, с сърце турбо инжекцион и 150 коня под капака. И с акумулатор на Елхима, разбира се !

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                    Първоначално изпратено от Grog
                    Е.....каво се получи?Още ли смятат някой,че това е балон?Може и така да се нарече,но не се пука и тепърва ще се издува.В близките 2-3 години....
                    Абе поизбалончихме я цената вече .Това преди сплита отговаря към 100 лв
                    Мисля,че е реално.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grog
                      Е.....каво се получи?Още ли смятат някой,че това е балон?Може и така да се нарече,но не се пука и тепърва ще се издува.В близките 2-3 години....
                      Абе поизбалончихме я цената вече .Това преди сплита отговаря към 100 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Smith
                        помислих си че караш мотор, а то кво се оказа.... че си бил съС танка....
                        не излизам с Станка .. че няма къде да го паркирам .. хаха

Коментар

• помислих си че караш мотор, а то кво се оказа.... че си бил съС танка....
                          не е препоръка!!!

Коментар

• Е.....каво се получи?Още ли смятат някой,че това е балон?Може и така да се нарече,но не се пука и тепърва ще се издува.В близките 2-3 години....

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                              Първоначално изпратено от chernech
                              Първоначално изпратено от Smith
                              какво караш, колега?
                              Голф III, 1.9 TD .. много съм доволен от возилото, ама искам да го сменям .. годинките си казват своето ..
                              а какво се крие под понятието "железния кон", че ми стана интересно ..
                              Ха-ха.Това ли е железен кон ?Моето е железен кон- Жигули 1976г със спойлери и много наточена.И с куче което си клати главата на задния прозорец.
                              малиии, ти разби .. тя твойта ми се води кака бе .. хахаха
                              ама и гофретата не отстъпва по желязо, вервай ми ..
                              нищо сега вече след скока на ELHIMa ще можеш да смениш с каквото пожелаеш ..

Коментар

• Първоначално изпратено от chernech
                                Първоначално изпратено от Smith
                                какво караш, колега?
                                Голф III, 1.9 TD .. много съм доволен от возилото, ама искам да го сменям .. годинките си казват своето ..
                                а какво се крие под понятието "железния кон", че ми стана интересно ..
                                Ха-ха.Това ли е железен кон ?Моето е железен кон- Жигули 1976г със спойлери и много наточена.И с куче което си клати главата на задния прозорец.

Коментар

Working...
                                X