IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елхим искра (ELHM / ELHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какви са тези изпълнения днес тук. Изсипвания и обирания. Някой има ли идея. Този пакет за ЦКБ какво според вас е - Химимпорт купува или е за Пенсионните дружества ЦКБ Сила, Съгласие, Лукойл.
    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• ... !!!
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• ... !!!
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• молете се да забавят отчета, че ми се струва че ще е доста зле на фона на очакванията в тази цена[/quote]

:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
            като се има предвид, че е около 4 пъти по-малко от монбата, една пазарна капитализация отговаряща на това дава цени около 10 лв.
            хе,хе, ти пък намери база за сравнение
            само дето едното ръста в цената на оловото го гърчи, а другото го прави все по-конкурентно Въпрос на далновидна инвестиционна политика

молете се да забавят отчета, че ми се струва че ще е доста зле на фона на очакванията в тази цена

Коментар

• Класическа манипулация от Капманите тук наблюдаваме напоследък.Правят каквото си искат и разиграват разни доморасли анализатори се превъзбуждат.Успяха да завършат тримесечието на цената която си пожелаха.Евала.Който обаче не продаде в петък, е изпуснал удобен момент да се възползва от игрите на големите.

Коментар

• като се има предвид, че е около 4 пъти по-малко от монбата, една пазарна капитализация отговаряща на това дава цени около 10 лв.
                айде още другата седмица и хайрлия да е а на капман да им кажем едно голямо благодаря че вчера сипаха мита за професионализма на фондовете скоро ще бъде развенчан - особенно за някои изпълнения в хима

Коментар

• а сега какво станаааа....

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e
                    Определено добро движение като си представям как и се бях набрала на тая акция и без малко да продам....добре че предния ден отмених поръчката ... така ще мога да продам утре например
                    Не бързай според мен .Я гледай що купувачи се наредиха .

Коментар

• Определено добро движение като си представям как и се бях набрала на тая акция и без малко да продам....добре че предния ден отмених поръчката ... така ще мога да продам утре например
                      Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                        ... и що така
                        изведнаж..
                        да не би някой да е открехнал похлупака на тенджерата...

Коментар

• наистина .. какво повече му трябва на човек за един прекрасен уикенд ..
                          позицията определено знае как да върне реверанс, след вчерашните изсипвания ..

Коментар

• ... и що така
                            изведнаж..

Коментар

• а аз си правех илюзията, че от 5.7 ще слезнат на 5.5 и бях отворил чувала, но зайчето избягааа нищо, другия път
                              Колеги, не се разочаровайте, не е последната възможност на БФБ

Коментар

• честито приятно изкарване

Коментар

Working...
                                X