според мен на Бобоков, ама хич, ама хич не му се пръскат излишни пари за обратни изкупувания, но според мен има договорка с ДФ - те му купиха на Ипото скъпо и прескъпо акции и после крепяха цена, а сега той да им върне някаква макар и малка част под форма на смешни обрани изкупувания...това е логиката за мен....друга логика не виждам......лично мнение...пак казвам, цени над 1 лв. - за мен са тотално недоразумение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от polkiтемата я откривам на .................... 6 /шеста/ станица във форума !!!!!!!!!!!!!!
апокалиптиците си казах думата- над 20 дни никой не е писал тук, а междувременно какви ли не глупсоти се изписаха и какви ли не нови теми се направиха
Монбат стартира шеста процедура по обратно изкупуване
какво е мнението ви - да продължават ли с изкупуването на собствени акции или не ? - модератора ако иска нека и анкета да сложи , а не само да трие
Коментар
-
темата я откривам на .................... 6 /шеста/ страница във форума !!!!!!!!!!!!!! - почти 300 по-важни теми има за инвеститорите !!!!!!!!!!
апокалиптиците си казаха думата- над 20 дни никой не е писал тук, а междувременно какви ли не глупсоти се изписаха и какви ли не нови теми се направиха
Монбат стартира шеста процедура по обратно изкупуване
какво е мнението ви - да продължават ли с изкупуването на собствени акции или не ? - модератора ако иска нека и анкета да сложи , а не само да триеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111Ей тоя e$trade спирка няма.
Не си и прави труда поне да провери и данните за обратното изкупване.
До Май 2009г. според данни от Инвестора -Монбат АД е изкупил обратно близо 803 хил. акции за близо 5 млн. лева или средна цена около 6,22лв. на акция.
Така, че може и още едно обратно да направят,ако има още желаещи да продават и Бобокови преценят , че цената ги устройва......знае ли се.....
Коментар
-
Ей тоя e$trade спирка няма.
Не си и прави труда поне да провери и данните за обратното изкупване.
До Май 2009г. според данни от Инвестора -Монбат АД е изкупил обратно близо 803 хил. акции за близо 5 млн. лева или средна цена около 6,22лв. на акция.
Така, че може и още едно обратно да направят,ако има още желаещи да продават и Бобокови преценят , че цената ги устройва......знае ли се.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111Първоначално изпратено от SEBULBAПървоначално изпратено от e$tradeСамо днес прочетох няколко новини за очаквани фалити на автомобилни компании - пак ви казвам, пиша, понеже ама наистина много ми е интередно откъде идва тоя оптимизъм по тази позиция. Честно по голям балон на БФб от Монбат както и Пътят не виждам......а точно там е най-голям оптимизма - дано да ви светват нужните лампички...
Коментар
-
Това как ще го коментират сривлювците:
"Поръчките за дълготрайни стоки в САЩ скачат през април с повече от очакваното, след като ръстът в търсенето на автомобили и скокът в разходите за отбрана надделяват над спада в поръчките на бизнес оборудване, информира Bloomberg. Това е сигнал, че инвестициите ще бъдат една от последните сфери на икономиката, които ще се възстановят. .......Поръчките за транспортно оборудване нарастват с 5.4%, като ръстът се оглавява от автопроизводителите."
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBAПървоначално изпратено от e$tradeСамо днес прочетох няколко новини за очаквани фалити на автомобилни компании - пак ви казвам, пиша, понеже ама наистина много ми е интередно откъде идва тоя оптимизъм по тази позиция. Честно по голям балон на БФб от Монбат както и Пътят не виждам......а точно там е най-голям оптимизма - дано да ви светват нужните лампички...
Коментар
-
Първоначално изпратено от e$tradeСамо днес прочетох няколко новини за очаквани фалити на автомобилни компании - пак ви казвам, пиша, понеже ама наистина много ми е интередно откъде идва тоя оптимизъм по тази позиция. Честно по голям балон на БФб от Монбат както и Пътят не виждам......а точно там е най-голям оптимизма - дано да ви светват нужните лампички...
Коментар
-
[quote="e$trade"]Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от ivopashovТази компания е Българския Титаник,Енрон или GM.Тук надежда всяка забравете.......амин.
te towa e istinata kojto balycite 6te po4nat da osyznawat, no na 0.50 lw. spored men
Коментар
Коментар