IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• според мен на Бобоков, ама хич, ама хич не му се пръскат излишни пари за обратни изкупувания, но според мен има договорка с ДФ - те му купиха на Ипото скъпо и прескъпо акции и после крепяха цена, а сега той да им върне някаква макар и малка част под форма на смешни обрани изкупувания...това е логиката за мен....друга логика не виждам......лично мнение...пак казвам, цени над 1 лв. - за мен са тотално недоразумение

Коментар

• Тука вече мирише на ФАЛИТ - при това доста шумен и скандален се очертава да бъде.

Коментар

• Поне си писал че не е препоръка
        А инак щом стартира 6 та процедура значи някой има смисъл нали се сещаш бастуне .....

Коментар

• какво е мнението ви - да продължават ли с изкупуването на собствени акции или не ? - модератора ако иска нека и анкета да сложи , а не само да трие
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
            темата я откривам на .................... 6 /шеста/ станица във форума !!!!!!!!!!!!!!

апокалиптиците си казах думата - над 20 дни никой не е писал тук, а междувременно какви ли не глупсоти се изписаха и какви ли не нови теми се направиха

Монбат стартира шеста процедура по обратно изкупуване

какво е мнението ви - да продължават ли с изкупуването на собствени акции или не ? - модератора ако иска нека и анкета да сложи , а не само да трие
            Просто на никой нормален, не му харесва това дърво на 170 млн. лв. капитализация...това е много, много висока цена........тук цени над 1 лв. са балон за мен......не е препоръка

Коментар

• темата я откривам на .................... 6 /шеста/ страница във форума !!!!!!!!!!!!!! - почти 300 по-важни теми има за инвеститорите !!!!!!!!!!

апокалиптиците си казаха думата - над 20 дни никой не е писал тук, а междувременно какви ли не глупсоти се изписаха и какви ли не нови теми се направиха

Монбат стартира шеста процедура по обратно изкупуване

какво е мнението ви - да продължават ли с изкупуването на собствени акции или не ? - модератора ако иска нека и анкета да сложи , а не само да трие
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Хехе ivo111 не си играй да му отговаряш на e$trade забавен е с неговите елементарни разсъждения да му ги чета, не го учи остави го да се оправя сам както си знае.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111
                  Ей тоя e$trade спирка няма.

Не си и прави труда поне да провери и данните за обратното изкупване.

До Май 2009г. според данни от Инвестора -Монбат АД е изкупил обратно близо 803 хил. акции за близо 5 млн. лева или средна цена около 6,22лв. на акция.

Така, че може и още едно обратно да направят,ако има още желаещи да продават и Бобокови преценят , че цената ги устройва......знае ли се.....
                  а колко взеха от пазара?

Коментар

• Ей тоя e$trade спирка няма.

Не си и прави труда поне да провери и данните за обратното изкупване.

До Май 2009г. според данни от Инвестора -Монбат АД е изкупил обратно близо 803 хил. акции за близо 5 млн. лева или средна цена около 6,22лв. на акция.

Така, че може и още едно обратно да направят,ако има още желаещи да продават и Бобокови преценят , че цената ги устройва......знае ли се.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111
                      Първоначално изпратено от SEBULBA
                      Първоначално изпратено от e$trade
                      Само днес прочетох няколко новини за очаквани фалити на автомобилни компании - пак ви казвам, пиша, понеже ама наистина много ми е интередно откъде идва тоя оптимизъм по тази позиция. Честно по голям балон на БФб от Монбат както и Пътят не виждам......а точно там е най-голям оптимизма - дано да ви светват нужните лампички...
                      Те затова Бобокови правят обратни изкупувания едно след друго. Те ги правят да ни спасят и да поемат бъдещите ни огромни загуби всичко като се срути, а пък аз будалата си мислех, че изкупуват щото си мислят, че акциите са подценени... ...колко наивен съм бил...
                      Сега ще тръгнат да ти обесняват колко са зле Бобокови и как ще се прецакат.....
                      Продадхоа ли ви за 20 млн. лв. ако не се лъжа през 2006?? колко им влязоха тогава....колко са платили за тези обратни изкупувания - дали не се разбрали за тях предварително с ДФ, а??? получаваш 20, после изкупуваш обратно за 2 да кажем - няма значение бройката на акции, понеже тук висчко е шит без дивидентна доходност....ако смятам грешно някой да ме поправи...

Коментар

• Това как ще го коментират сривлювците:

"Поръчките за дълготрайни стоки в САЩ скачат през април с повече от очакваното, след като ръстът в търсенето на автомобили и скокът в разходите за отбрана надделяват над спада в поръчките на бизнес оборудване, информира Bloomberg. Това е сигнал, че инвестициите ще бъдат една от последните сфери на икономиката, които ще се възстановят. .......Поръчките за транспортно оборудване нарастват с 5.4%, като ръстът се оглавява от автопроизводителите."

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
                          Първоначално изпратено от e$trade
                          Само днес прочетох няколко новини за очаквани фалити на автомобилни компании - пак ви казвам, пиша, понеже ама наистина много ми е интередно откъде идва тоя оптимизъм по тази позиция. Честно по голям балон на БФб от Монбат както и Пътят не виждам......а точно там е най-голям оптимизма - дано да ви светват нужните лампички...
                          Те затова Бобокови правят обратни изкупувания едно след друго. Те ги правят да ни спасят и да поемат бъдещите ни огромни загуби всичко като се срути, а пък аз будалата си мислех, че изкупуват щото си мислят, че акциите са подценени... ...колко наивен съм бил...
                          Сега ще тръгнат да ти обесняват колко са зле Бобокови и как ще се прецакат.....

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade

Коментар

• [quote="e$trade"]
                              Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                              Първоначално изпратено от ivopashov
                              Тази компания е Българския Титаник,Енрон или GM.Тук надежда всяка забравете.......амин.
                              +100000

te towa e istinata kojto balycite 6te po4nat da osyznawat, no na 0.50 lw. spored men
                              Ти пък на 0,50лв. дай поне на левче!

Коментар

• [quote="Петър Караиванов"]
                                Първоначално изпратено от ivopashov
                                Тази компания е Българския Титаник,Енрон или GM.Тук надежда всяка забравете.......амин.
                                +100000

te towa e istinata kojto balycite 6te po4nat da osyznawat, no na 0.50 lw. spored men

Коментар

Working...
                                X