IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5
    Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Тука вече мирише на ФАЛИТ - при това доста шумен и скандален се очертава да бъде.
    Това ще го кажеш ли в предаването си? Както и твърдението ти в темата за Оптимизма
    За момента най-застрашените от фалит компании листнати на БФБ са Монбат и Девин. И 2те дружества изпитват доста сериозни финансови затруднения,спад на продажбите и са със слаб мениджмънт...
    Стиска ли ти а?
    Нямаше да ме питаш,ако днес беше гледал предаването ми :-)
    Но можеш да гледаш повторението тази вечер от 21.00ч. Точно след 1ч...... мисля, че ще ти е интересно.

Аз не се притеснявам от никого и съм готов да те поканя теб и когото и да било да дискутираме темата.Приеми го като покана.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
      Първоначално изпратено от bledas
      Въпрос на броени месеци е портфейлните инвеститори пак да погледнат към нашата изтерзана борса...
      През следващите 4-5 години няма да има такива. Още много дълго време само ще гледат как да се отърват от дърветата дето са гризнали! Бълъците се свършиха. Останаха само дългосрочните на БФБ... дългосрочни по неволя... от лакомия и от глупост!
      Тея т.н. портфейлни, не влизаха ли на много по-високи нива - за какъв ...пак да си го набутват...........ако въобще някога пак погледнат БФБ ще е след 15-20 г.....жалко, много жалко за тези които не поглеждат календара, сега сме 2009 г. 2006-2007 минаха - някои живетя още в тези времена........

Монабт над 1 лв. е балон......само времето ще го покаже.....не е препоръка

Коментар

Въпрос на броени месеци е портфейлните инвеститори пак да погледнат към нашата изтерзана борса...
        През следващите 4-5 години няма да има такива. Още много дълго време само ще гледат как да се отърват от дърветата дето са гризнали! Бълъците се свършиха. Останаха само дългосрочните на БФБ... дългосрочни по неволя... от лакомия и от глупост!
        след 4-5 години софикс ще се е качил поне 4-5 пъти
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Това е твоето мнение... ОК!

Хайде сега тичкай да си играйкаш на форекс....

И умната, да не занулиш пак акаунта!

Коментар

• Първоначално изпратено от bledas
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
              интересно ми е след като си изгърмят и последния куршум с това 6-то обратно, щото ще направят 3% обратно икупени акции, какво ще направят? Бобоката за собствена сметка ли ще почне да купува и да се прави на финансош благодетел или ще я оставят на свободно падане?
              Хахахахаха! Грую, по принцип кефиш... вчера четох нещо от теб дето много ми хареса - за царския офицер! Ама тук си бос и гол, баце

Нали след седмица и половина е ОС-то! Какво ще се случи? Ами ще гласуват опция още 3% обратно изкупуване, за следващата година!

Бобоков много добре направи с това обратно изкупуване!!!!! 800 000 акции със средна цена 6.10 лв!!!!! Мислиш ли, че който и да било инвеститор може да купи такова количество от пазара на подобна цена???? Абсурд!!!!

Въпрос на броени месеци е портфейлните инвеститори пак да погледнат към нашата изтерзана борса... А Монбат някак си се набива на очи!

Добрите практики в лицето на Гръмърси си личат от километри!

Не притежавам акции на Монбат в момента! Но компанията ми е в периферното зрение!

Да не се счита за препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• интересно ми е след като си изгърмят и последния куршум с това 6-то обратно, щото ще направят 3% обратно икупени акции, какво ще направят? Бобоката за собствена сметка ли ще почне да купува и да се прави на финансош благодетел или ще я оставят на свободно падане?
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ми той според мене си го проси.Кво иска да покаже че може да си плямпа квото иска ли.Според мене е време да го одрусат една яка глоба дето не може си я позволи.Само да се радва че не е решил да "пропее" в тяхната тема щото тогава методите нямаше да са с кафе ....а с безследно изчезнали АНАЛизатори !

Коментар

• Петър Караиванов написа:
                    Тука вече мирише на ФАЛИТ - при това доста шумен и скандален се очертава да бъде.
                    А на мен ми мирише на КАФЕ (осигурил съм ти го аз) и на други КАФЯВИ неща (те пък са от Вас), както се пееше в 1 песничка.
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                      Това ще го кажеш ли в предаването си? Както и твърдението ти в темата за Оптимизма
                      За момента най-застрашените от фалит компании листнати на БФБ са Монбат и Девин. И 2те дружества изпитват доста сериозни финансови затруднения,спад на продажбите и са със слаб мениджмънт...
                      Стиска ли ти а?
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• ИПО-то при Монбат беше при 6,95-след сплита става на 3,475.-тука най-ниската е била 3,42. А такова фанатично подържане на цената-шесто подред-при тази финансова криза-не ми се вижада нормално-назад във форума се споменаваше че имат голямо Репо към банка.Не е препоръка.

ИПО-то при Монбат бе при 11 лв. след което имаше сплит 1 към 2 и реално цената при ИПО се получава 5.50 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                          Чакай първо да видим твоята прогноза за 2,70лв. пък после ще видим на какво мирише.

С тия писаници по-горе скоро май пак ще пиеш кафенце на едно местенце, ама тоя път не ми се вярва само с това да ти се размине.

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
                            според мен на Бобоков, ама хич, ама хич не му се пръскат излишни пари за обратни изкупувания, но според мен има договорка с ДФ - те му купиха на Ипото скъпо и прескъпо акции и после крепяха цена, а сега той да им върне някаква макар и малка част под форма на смешни обрани изкупувания...това е логиката за мен....друга логика не виждам......лично мнение...пак казвам, цени над 1 лв. - за мен са тотално недоразумение

освен, че ника ти е нов , се вижда, че и от скоро си на борсата и освен за бек-вокал да пригласяш - нямаш данни за самостоятелна кариера

ИПО-то при Монбат бе при 11 лв. след което имаше сплит 1 към 2 и реално цената при ИПО се получава 5.50 лв

В момента акцията струва 4.40 или обезценка от над 20%

Сега сравни останалите акции колко са се обезценили и пренапиши си отново поста , особенно в онази част дето съм подчертал

нямам акции и не е пропоръка за покупко-продажби на Монбат

Първоначално изпратено от jordan 23
                            Да продължават,цената на оловото сe повишава .
                            при това положение не е ли по-добре да инвестират в олово ............ щом се повишава ?
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Да продължават,цената на оловото сe повишава .

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
                                според мен на Бобоков, ама хич, ама хич не му се пръскат излишни пари за обратни изкупувания, но според мен има договорка с ДФ - те му купиха на Ипото скъпо и прескъпо акции и после крепяха цена, а сега той да им върне някаква макар и малка част под форма на смешни обрани изкупувания...това е логиката за мен....друга логика не виждам......лично мнение...пак казвам, цени над 1 лв. - за мен са тотално недоразумение
                                е, те патките още не са станали толкова ))))

Коментар

Working...
                                X