mai stana koito ial ial i t.n.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от abcПървоначално изпратено от zarcoПървоначално изпратено от vlado64От Монтана съм и мога да Ви кажа със сигурност ,че завода работи на 4 /четири / смени.
І - от 07:00 до 19:00
ІІ - от 19:00 до 07:00..., но това е една друга тема , за една друга планета...
Колко неща не знаем един за друг...
Успехи!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от zarcoПървоначално изпратено от vlado64От Монтана съм и мога да Ви кажа със сигурност ,че завода работи на 4 /четири / смени.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vlado64От Монтана съм и мога да Ви кажа със сигурност ,че завода работи на 4 /четири / смени."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от съни(тя)Само позитивни,Зарко))
А твоите за Монбат?
Но не казваш нищо за цифровото изражение на тази позитивност, защото моето позитивно отношение е много отвлечено понятие, когато става дума за стойностно изражение на търсен (дефицитен) продукт на пазара (говоря за онова, което ти търсиш, но си резервирана към този аспект на въпроса - колко силно е желанието ти да го имаш в цифров вид...)..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
� -
skoro mi se naloji da hodia da kupuvam akumulator i ot razkazite na prodava4ite se hvanah za glavata kakvi koli4estva se prodavat ..aivno zaradi zapalenite farove e stanalo strashno ...interesnen ot4et ni 4akaToo many people are thinking of security instead of opportunity. They seem to be more afraid of life
Коментар
� -
Първоначално изпратено от XYПървоначално изпратено от ХосеМного по-интересна е прогнозата за тазгодишната им печалба - над 14 млн. лв. Това вече ако се сбъдне ще има сериозно движение тук.
Ехеее , къде го прочете това???? При такава печалба цената ще е поне на дабъл!!!
Изтегли го от страницата на БФБ и отдели 1 час да го прегледаш, струва си. Прогнозата им за 2007 г. е 14 096 хил. лв. нетна печалба, и то при 12% данък печалба. За 2008-ма предвиждат 17 млн. , а за 2009 г. 22,3 млн. чиста печалба.
Коментар
� -
Монбат
Монбат от утре , поне според мен, бавно и плавно ще тръгне нагоре.Аз лично последно купих на 8,90, и сега естетствено се надявам на ръст.
Но ми се струва,че и данните, и предварителното инфо и насторението на участниците е за "нагоре". Всеки си иска парчето от тортата и като че ли тя е налице.
Притежавам акции на дружеството.Настоящото е мое лично мнение и предположение, и по никакъв начин не представлява съвет/препоръка за покупко.-продажба на акции от дружеството.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от съни(тя)Peter(Petar), при тези милиони акции, как разбра, че е изтекъл момента на изсипващите?
само за ориентир, питам"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
�
Коментар