If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
: ) Започва да ми прилича, че г-жа Пеева изпълнява едновременно както ДВИ на Монбат, така и Директор за връзка със спекулантите по позицията Монбат, в което няма нищо лошо и е в рамките на шегата разбира се...
Браво, бе човече - спекулантите не са ли инвеститори. Аз съм във форума заради всички инвеститори - независимо, дали са спекуланти или не. Ако не ме искате - да си хода.
г-жо Пеева, благодаря за отговора. Не съм от недоволните инвеститори тук, винаги съм бил един от най-яростните защитници на Монбат във форума, мнението ми за компанията е широко известно и дори крайно положително. Просто зададох въпрос, на който получих задоволителен отговор. Последното пълно интервю, което чета в инвестора с г-н Бобоков е от 19.01.07г., е има и последващи, но не пълни извадки, но както и да е. Във всяко едно мнение може да се извлече положителното, все пак всички не можем да четем вестник Пари.
С цялото ми уважение към Вас !
Още веднъж, желая Ви успех, не се съмнявам ,че Монбат ще продълни да ни радва, както нас инвеститорите, така и потенциалните такива !
: ) Започва да ми прилича, че г-жа Пеева изпълнява едновременно както ДВИ на Монбат, така и Директор за връзка със спекулантите по позицията Монбат, в което няма нищо лошо и е в рамките на шегата разбира се...
Браво, бе човече - спекулантите не са ли инвеститори. Аз съм във форума заради всички инвеститори - независимо, дали са спекуланти или не. Ако не ме искате - да си хода.
Какви са плановите Ви за новопридобития завод в Добрич, смятате ли да местите производствената линия в Монтана, смятате ли да променяте продуктовата гама на старт, как ще се отрази тази покупка на продажбите на Монбат?
Предварително Ви благодаря за отговора!
Много ми се иска да продължа да ви отговарям, но ще трябва да свърша малко друга работа.
Мисля, че е разумно да ви отделям до 2 часа дневно, защото се увличам и другата работа не върви.
После ще кажете, че актуализацията на проспекта не ви харесва, медийните изяви са малко, програмата за корпоративно, общото събрание и т.н. Има доста работа по годишния отчет и неговите приложения, а вие ще искате да го видите навреме. Нали?
А какво стана със закупуването на сръбския производител на акумулатори?
В момента вече нямам акции на Монбат. От времето, когато бяха над 9.70
Няма за сега закупен сръбски производител на акумулатори, иначе щяхте да знаете.
Както може би сте видели от консолидирания отчет има дъщерно дружество в Сърбия, но то не е производител на акумулатори. Инвестициите в него са свързани с изпълнението на инвестиционната програма - създаване на предприятие за прераротка на стари акумулатори. Това е инвестиция на зелено.
Като споменахте за отчети.... Бихме ли могли да очакваме, че действително ще бъдат постигнати заложените в проспекта финансови резултати за 2007 г.? Може би дори ще бъдат преизпълнени?
Как се изпълнява до момента инвестиционната програма на дружеството?
Имам достатъчно акции Монбат.
Извинявам се, че не съм видяла въпроса.
Мисля, че заложените в проспекта параметри относно финансовите резултати ще бъдат изпълнени. Това се доказа и от предварителния неодитиран отчет за 2006 г.
Инвестиционната програма се изпълнява - сроковете са заложени в нея. Незнам дали сте се запознал/а с нея, в този вариант, в който я представихме на медиите, на КФН и БФБ. Тя е качена и на страницата на компанията.
Своевременно ще получите резултатите за 1-вото тримесечие от БФБ в законоустановения срок. Мисля, че за сега не сме разочаровали никой.
Като споменахте за отчети.... Бихме ли могли да очакваме, че действително ще бъдат постигнати заложените в проспекта финансови резултати за 2007 г.? Може би дори ще бъдат преизпълнени?
Как се изпълнява до момента инвестиционната програма на дружеството?
Коментар