IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето незнайно защо Г-жа Пеева ми е симпатична - завършили сме една и съща гимназия, само че когато тя я завършва, аз тогава влизам...но както и да е...не е по темата.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
      Както казвал преди време Монбат е образец на публична компания и съм убеден че пазара тепърва ще го оценява. Подобни компании за съжаление в България са малко. Първо искам да поздравя г-ца/г-жа Даниела Пеева с интересната, но и много отговорна длъжнаст ДВИ. Не искам да досаждам с въпроси, но и аз имам един: знае ли се кога и къде ще се проведе общото събрание на дружеството. Аз за съжаление никога не съм стъпвал в Монтана и ще се радвам ако е там, за да имам повод да го посетя.
      Общото събрание на публичните компании се провеждат по седалището им. В случая за Монбат това е гр. София. През следващата седмица ще се проведе заседание на УС, на което ще бъде обсъден въпросът за ОСА. След приемане на решението всички ще бъдат уведомени по установения в закона ред - КФН, БФБ, страницата на компанията, медиите.
      Ще ви информирам и вас разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Даниела Пеева
        Първоначално изпратено от Poncho
        Какви ще са параметрите на увеличението на капитал на БАТ Холдинг?
        Нали ги оповестихме.
        Ето пак -
        «Монбат» АД чрез покупката «БАТ Холдинг» АД, гр. Добрич ще придобие непряк контрол върху «Старт» ООД, гр. Добрич. Стойността на договора е 4 133 000 лева. Съгласно неодитирания баланс на «Старт» АД приходите от продажби на дружеството през 2006 г. възлизат на 6 650 000 лева. Общо приходите за 2006 г. са 6 663 000 лева, а разходие за периода 5 740 000. Годишната счетоводна печалба възлиза на 923 000 лева.
        На 05.02.2007 г. в гр. Добрич е свикано Общо събрание на акционерите на «БАТ Холдинг» АД, гр. Добрич. На общото събрание ще бъдат подложени на гласуване следните решения: Промяна в състава на Съвета на директорите; Промяна в капитала – увеличаване на капитала на дружеството на 400 000 лева чрез издаване на нови 350 000 лева при условията на чл. 195, във връзка с чл. 194, ал. 4 от ТЗ, които да бъдат записани и платени от «Монбат» АД; и Приемане на нов устав.

Продажбите и прогнозите за тях - също сме ги оповестили в инвестиционната програма.
        Интересуваше ме по-конкретно емисионната стойност - горното всички го знаем! Така или иначе си намерих отговора - 350 000 обикновени поименни акции с право на глас, всяка с номинална стойност 1 лв., при условие че цялата емисия от 350 000 акции съгласно чл. 195 ТЗ се закупи по техния номинал от нов инвеститор - "Монбат" - АД. Имате грешка и в датата на ОС.

Коментар

• http://www.monbat.com/monbat.php?mb_...&page=investor
          ето я сладураната!
          * think positive * think simple * think big *
          * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Наистина ме засипахте с въпроси. Трябва ми време за някои от отговорите, но не се съмнявайте важните въпроси съм ги отделила и ще взема и мнението на г-н Бобоков и ще ви бъде отговорено.
            Имам една молба - нека дискусията не прераства в махленски приказки и да бъде консктруктивна. Както ви казах има и много друга работа за вършене от дВИ - то на една компания.
            Надявам се оценявате жеста ни - да дискотираме във форума.
            Отнасям се с уважение към всеки инвеститор - настоящ или потенциален и му отдавам нужното внимание. Бих желала да получа същото отношение.

Коментар

Първоначално изпратено от Investorrr
              Първоначално изпратено от mojo
              Първоначално изпратено от Даниела Пеева
              : ) Започва да ми прилича, че г-жа Пеева изпълнява едновременно както ДВИ на Монбат, така и Директор за връзка със спекулантите по позицията Монбат, в което няма нищо лошо и е в рамките на шегата разбира се...
              Браво, бе човече - спекулантите не са ли инвеститори. Аз съм във форума заради всички инвеститори - независимо, дали са спекуланти или не. Ако не ме искате - да си хода.
              пусни си снимката и ще ти кажа дали те искаме
              хахаха Г-жа Пеева със сигурност е най-красивата ДВИ...повярвайте ми...
              За информация, снимката ми е сложена в сайта на компанията - от никого не се крия. В началната страница на секцията връзки с инвеститорите.
              Това не го разбрах - "хахаха Г-жа Пеева със сигурност е най-красивата ДВИ...повярвайте ми.."
              Няма подтекст. Просто изказах мнение извън темата на дискусия.

Коментар

• аз съм силно впечатлен от биографичната справка - Поздравления!
                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Както казвал преди време Монбат е образец на публична компания и съм убеден че пазара тепърва ще го оценява. Подобни компании за съжаление в България са малко. Първо искам да поздравя г-ца/г-жа Даниела Пеева с интересната, но и много отговорна длъжнаст ДВИ. Не искам да досаждам с въпроси, но и аз имам един: знае ли се кога и къде ще се проведе общото събрание на дружеството. Аз за съжаление никога не съм стъпвал в Монтана и ще се радвам ако е там, за да имам повод да го посетя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                    Първоначално изпратено от mojo
                    : ) Започва да ми прилича, че г-жа Пеева изпълнява едновременно както ДВИ на Монбат, така и Директор за връзка със спекулантите по позицията Монбат, в което няма нищо лошо и е в рамките на шегата разбира се...
                    Браво, бе човече - спекулантите не са ли инвеститори. Аз съм във форума заради всички инвеститори - независимо, дали са спекуланти или не. Ако не ме искате - да си хода.
                    За информация, снимката ми е сложена в сайта на компанията - от никого не се крия. В началната страница на секцията връзки с инвеститорите.
                    Това не го разбрах - "хахаха Г-жа Пеева със сигурност е най-красивата ДВИ...повярвайте ми.."

Коментар

• Засипахте с въпроси това момиче, на някои сигурно и Бобоков още мисли какъв да е отговорът. Дайте й малко почивка, че ще се откаже да влиза тук. Иначе поздравления и от мен за инициативата.

Коментар

• Първоначално изпратено от devils
                        г-жо Пеева, благодаря за отговора. Не съм от недоволните инвеститори тук, винаги съм бил един от най-яростните защитници на Монбат във форума, мнението ми за компанията е широко известно и дори крайно положително. Просто зададох въпрос, на който получих задоволителен отговор. Последното пълно интервю, което чета в инвестора с г-н Бобоков е от 19.01.07г., е има и последващи, но не пълни извадки, но както и да е. Във всяко едно мнение може да се извлече положителното, все пак всички не можем да четем вестник Пари.

С цялото ми уважение към Вас !
                        Още веднъж, желая Ви успех, не се съмнявам ,че Монбат ще продълни да ни радва, както нас инвеститорите, така и потенциалните такива !
                        Пишете ми на мейла и ще ви пратя линкове към интервютата щом не сте успели да ги прочетете. Последното е от няколко дни в друга медия.

Коментар

• Първоначално изпратено от mojo

Коментар

• Първоначално изпратено от ГОТОВ ДА ЗАГУБИ
                            Какви са плановите Ви за новопридобития завод в Добрич, смятате ли да местите производствената линия в Монтана, смятате ли да променяте продуктовата гама на старт, как ще се отрази тази покупка на продажбите на Монбат?
                            Предварително Ви благодаря за отговора!
                            За този отговор ще ми трябва време. Няма да успея днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
                              Какви ще са параметрите на увеличението на капитал на БАТ Холдинг?
                              Нали ги оповестихме.
                              Ето пак -
                              «Монбат» АД чрез покупката «БАТ Холдинг» АД, гр. Добрич ще придобие непряк контрол върху «Старт» ООД, гр. Добрич. Стойността на договора е 4 133 000 лева. Съгласно неодитирания баланс на «Старт» АД приходите от продажби на дружеството през 2006 г. възлизат на 6 650 000 лева. Общо приходите за 2006 г. са 6 663 000 лева, а разходие за периода 5 740 000. Годишната счетоводна печалба възлиза на 923 000 лева.
                              На 05.02.2007 г. в гр. Добрич е свикано Общо събрание на акционерите на «БАТ Холдинг» АД, гр. Добрич. На общото събрание ще бъдат подложени на гласуване следните решения: Промяна в състава на Съвета на директорите; Промяна в капитала – увеличаване на капитала на дружеството на 400 000 лева чрез издаване на нови 350 000 лева при условията на чл. 195, във връзка с чл. 194, ал. 4 от ТЗ, които да бъдат записани и платени от «Монбат» АД; и Приемане на нов устав.

Продажбите и прогнозите за тях - също сме ги оповестили в инвестиционната програма.

Коментар

Ами според мен спекулантите /за мен такива са тези, които не държат една акция повече от един месец/ не са инвеститори...те преследват други цели, които понякога и влияят зле на котировките кагато разпродават агресивно....но това не означава, че спекулантите са лоши хора....напротив, както тях, така и Вас ви искаме тук във форума....

Коментар

Working...
                                X