Ето незнайно защо Г-жа Пеева ми е симпатична - завършили сме една и съща гимназия, само че когато тя я завършва, аз тогава влизам...но както и да е...не е по темата.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от AbritusКакто казвал преди време Монбат е образец на публична компания и съм убеден че пазара тепърва ще го оценява. Подобни компании за съжаление в България са малко. Първо искам да поздравя г-ца/г-жа Даниела Пеева с интересната, но и много отговорна длъжнаст ДВИ. Не искам да досаждам с въпроси, но и аз имам един: знае ли се кога и къде ще се проведе общото събрание на дружеството. Аз за съжаление никога не съм стъпвал в Монтана и ще се радвам ако е там, за да имам повод да го посетя.
Ще ви информирам и вас разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Даниела ПееваПървоначално изпратено от PonchoКакви ще са параметрите на увеличението на капитал на БАТ Холдинг?
Ето пак -
«Монбат» АД чрез покупката «БАТ Холдинг» АД, гр. Добрич ще придобие непряк контрол върху «Старт» ООД, гр. Добрич. Стойността на договора е 4 133 000 лева. Съгласно неодитирания баланс на «Старт» АД приходите от продажби на дружеството през 2006 г. възлизат на 6 650 000 лева. Общо приходите за 2006 г. са 6 663 000 лева, а разходие за периода 5 740 000. Годишната счетоводна печалба възлиза на 923 000 лева.
На 05.02.2007 г. в гр. Добрич е свикано Общо събрание на акционерите на «БАТ Холдинг» АД, гр. Добрич. На общото събрание ще бъдат подложени на гласуване следните решения: Промяна в състава на Съвета на директорите; Промяна в капитала – увеличаване на капитала на дружеството на 400 000 лева чрез издаване на нови 350 000 лева при условията на чл. 195, във връзка с чл. 194, ал. 4 от ТЗ, които да бъдат записани и платени от «Монбат» АД; и Приемане на нов устав.
Продажбите и прогнозите за тях - също сме ги оповестили в инвестиционната програма.
Коментар
-
Наистина ме засипахте с въпроси. Трябва ми време за някои от отговорите, но не се съмнявайте важните въпроси съм ги отделила и ще взема и мнението на г-н Бобоков и ще ви бъде отговорено.
Имам една молба - нека дискусията не прераства в махленски приказки и да бъде консктруктивна. Както ви казах има и много друга работа за вършене от дВИ - то на една компания.
Надявам се оценявате жеста ни - да дискотираме във форума.
Отнасям се с уважение към всеки инвеститор - настоящ или потенциален и му отдавам нужното внимание. Бих желала да получа същото отношение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Даниела ПееваПървоначално изпратено от InvestorrrПървоначално изпратено от mojoПървоначално изпратено от Даниела ПееваПървоначално изпратено от Investorrr: ) Започва да ми прилича, че г-жа Пеева изпълнява едновременно както ДВИ на Монбат, така и Директор за връзка със спекулантите по позицията Монбат, в което няма нищо лошо и е в рамките на шегата разбира се...
Това не го разбрах - "хахаха Г-жа Пеева със сигурност е най-красивата ДВИ...повярвайте ми.."
Коментар
-
Както казвал преди време Монбат е образец на публична компания и съм убеден че пазара тепърва ще го оценява. Подобни компании за съжаление в България са малко. Първо искам да поздравя г-ца/г-жа Даниела Пеева с интересната, но и много отговорна длъжнаст ДВИ. Не искам да досаждам с въпроси, но и аз имам един: знае ли се кога и къде ще се проведе общото събрание на дружеството. Аз за съжаление никога не съм стъпвал в Монтана и ще се радвам ако е там, за да имам повод да го посетя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrПървоначално изпратено от mojoПървоначално изпратено от Даниела ПееваПървоначално изпратено от Investorrr: ) Започва да ми прилича, че г-жа Пеева изпълнява едновременно както ДВИ на Монбат, така и Директор за връзка със спекулантите по позицията Монбат, в което няма нищо лошо и е в рамките на шегата разбира се...
Това не го разбрах - "хахаха Г-жа Пеева със сигурност е най-красивата ДВИ...повярвайте ми.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от devilsг-жо Пеева, благодаря за отговора. Не съм от недоволните инвеститори тук, винаги съм бил един от най-яростните защитници на Монбат във форума, мнението ми за компанията е широко известно и дори крайно положително. Просто зададох въпрос, на който получих задоволителен отговор. Последното пълно интервю, което чета в инвестора с г-н Бобоков е от 19.01.07г., е има и последващи, но не пълни извадки, но както и да е. Във всяко едно мнение може да се извлече положителното, все пак всички не можем да четем вестник Пари.
С цялото ми уважение към Вас !
Още веднъж, желая Ви успех, не се съмнявам ,че Монбат ще продълни да ни радва, както нас инвеститорите, така и потенциалните такива !
Коментар
-
Първоначално изпратено от mojoПървоначално изпратено от Даниела ПееваПървоначално изпратено от Investorrr: ) Започва да ми прилича, че г-жа Пеева изпълнява едновременно както ДВИ на Монбат, така и Директор за връзка със спекулантите по позицията Монбат, в което няма нищо лошо и е в рамките на шегата разбира се...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГОТОВ ДА ЗАГУБИКакви са плановите Ви за новопридобития завод в Добрич, смятате ли да местите производствената линия в Монтана, смятате ли да променяте продуктовата гама на старт, как ще се отрази тази покупка на продажбите на Монбат?
Предварително Ви благодаря за отговора!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PonchoКакви ще са параметрите на увеличението на капитал на БАТ Холдинг?
Ето пак -
«Монбат» АД чрез покупката «БАТ Холдинг» АД, гр. Добрич ще придобие непряк контрол върху «Старт» ООД, гр. Добрич. Стойността на договора е 4 133 000 лева. Съгласно неодитирания баланс на «Старт» АД приходите от продажби на дружеството през 2006 г. възлизат на 6 650 000 лева. Общо приходите за 2006 г. са 6 663 000 лева, а разходие за периода 5 740 000. Годишната счетоводна печалба възлиза на 923 000 лева.
На 05.02.2007 г. в гр. Добрич е свикано Общо събрание на акционерите на «БАТ Холдинг» АД, гр. Добрич. На общото събрание ще бъдат подложени на гласуване следните решения: Промяна в състава на Съвета на директорите; Промяна в капитала – увеличаване на капитала на дружеството на 400 000 лева чрез издаване на нови 350 000 лева при условията на чл. 195, във връзка с чл. 194, ал. 4 от ТЗ, които да бъдат записани и платени от «Монбат» АД; и Приемане на нов устав.
Продажбите и прогнозите за тях - също сме ги оповестили в инвестиционната програма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Даниела ПееваПървоначално изпратено от Investorrr: ) Започва да ми прилича, че г-жа Пеева изпълнява едновременно както ДВИ на Монбат, така и Директор за връзка със спекулантите по позицията Монбат, в което няма нищо лошо и е в рамките на шегата разбира се...
Коментар
Коментар