Първоначално изпратено от Даниела Пеева
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Оран Гутан
-
Първоначално изпратено от La CostaНямате грижи! Ще се представим подобаващо с виното и хапването. Аз лично обещавам да не се храня поне 24 часа преди това, че да отхвърлиме работа, я
А бъдещи акционери може ли да доведем за подкрепа, че и те много се интересуват от подобни Общи събрания?
P. S. Имам 7650 акции и вече достатъчно добре съм се почерпил от Монбат, за да чакам почерпки на общи събрания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от La CostaПървоначално изпратено от Даниела ПееваИ виното и тоалетната са безплатни. И хапване ще има. Ще се радвам да има повече акционери.
А бъдещи акционери може ли да доведем за подкрепа, че и те много се интересуват от подобни Общи събрания?
Коментар
-
Оран Гутан
Ще взема и аз да си купя една акция в такъв случай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Даниела ПееваИ виното и тоалетната са безплатни. И хапване ще има. Ще се радвам да има повече акционери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Даниела ПееваПървоначално изпратено от superludГоспожо Пеева след като няма да има дивидент, вино ще има ли на ОСА? Бях чел някъде за чаша вино след събранието. А иначе в кръга на шегата тоалетната платена ли ще е по време на ОСА? Чичко Бъфет е дал единственият си дивидент от 10 цента след като разбрал че тоалетната в залата се плащаШегичка, майтап да става, малко за разведряване на обстановката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от superludГоспожо Пеева след като няма да има дивидент, вино ще има ли на ОСА? Бях чел някъде за чаша вино след събранието. А иначе в кръга на шегата тоалетната платена ли ще е по време на ОСА? Чичко Бъфет е дал единственият си дивидент от 10 цента след като разбрал че тоалетната в залата се плаща
Коментар
-
Госпожо Пеева след като няма да има дивидент, вино ще има ли на ОСА? Бях чел някъде за чаша вино след събранието. А иначе в кръга на шегата тоалетната платена ли ще е по време на ОСА? Чичко Бъфет е дал единственият си дивидент от 10 цента след като разбрал че тоалетната в залата се плащаВинаги пазарувам евтино http://bureto.com
Коментар
Коментар