IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз от снощи се чудя и не мога да си обясня каква е логиката на продаващите Монбат в момента. Ако някой здравомислещ е продал скоро, ще ми е интересно да каже какви са му аргументите. На мен не ми се връзва да се продава.

Коментар

• и тук съм акционер, но не искам такъв бурен растеж.нещо не ми се връзва.................

Коментар

• Ей избягаха тез продавачи еййййййй ))))

Коментар

• Братята явно ще да са открили "философския камък" и информацията е изтекла. Деца внимавайте с алхимиците, тях открай време ги преследва "светата инквизиция"

Коментар

• Az nad 20 trudo q vijdam.

Коментар

• Първоначално изпратено от surlekov
              Dali 6e razdavat akomulatori kato divident , da znam dali da si kopuvam nov ili da 4akam , 4e ne6to se ebe moq.
              много оригинално,наистина!

Коментар

• Dali 6e razdavat akomulatori kato divident , da znam dali da si kopuvam nov ili da 4akam , 4e ne6to se ebe moq.
                Koito se 4e6e otzad , nokti ne grize!

Коментар

• Niakoi predi vreme beshe kazal :

Ah tezi monbatki...kolko sa mi sladki....kato edrogurdesti mulatki.

Na niakoi da sa mu sladki kato neshto drugo, bih pomolil za podrobno opisanie na izpitanite emocii!

Коментар

• тук бая гювечи ще бъдат изядени

Коментар

• Chestit probiv na 15 lv i ot men! Next target 20 lv. !
                      Jivot i zdrave chakam otchetite za 6m za da im se nasladja s pulna sila

Коментар

• Колеги, някой да е срещал скоро Facts i vhk? Ако ги видите предайте им много поздрави от мен :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе
                          А иначе за да стане балон като Софарма цената му трябва да е около 33 лв./акция!
                          Та не разбрах, този таргет ли ще гоним
                          Абе като си помисля гърците какво бяха направили на тяхната борса преди години, а сега май модата им е да го правят на нашата....

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                            Е няма такъв никнейм просто
                            Ами нормално. Жена му е направила гювеч на човека преди да отиде при тъщата и той го е изял още днес. )))

Коментар

• Е няма такъв никнейм просто

Коментар

• как е на английски: жена ми с децата отиде при тъщата за две седмици?
                                Отг: Yes, yes, yes, yes.

Как е на английски: Монбат е супер дружество?
                                Отг: UP, UP, UP, UP, UP, UP, UP!

Коментар

Working...
                                X