IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Заядливецо, не се заяждай. Намали кафето, сутрин почни да правиш гимнастика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
      Ще почакаме до декември.
      еее, няма да спа спокойно чак до декември

Коментар

• Напълно удовлетворяващ отговор. Благодарим!
        Ще почакаме до декември. И без това тази акция не ми е за продаване до две години

Успех и на вас!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
          Даниела, да очаквам ли отговор на въпроса:
          Първоначално изпратено от Батя
          С оглед на огромната промяна в цената на оловото спрямо началото на годината мисля, че представените от мениджмънта в Инвестиционната програма и Регистрационен документ прогнози относно размера на приходите от продажби и печалба за 2007, 2008 и 2009 г. са неактуални. УС вече ни запозна с решението си за корекция на очакваните резултати за т.г.
          Кога можем да очакваме актуализирана прогноза за приходи и печалби на дружеството за 2008 и 2009 г.?

п.п. Въпроса ми е в контекста на икономическия ефект който ще донесат на дружеството инвестициите му в рециклиращи мощности в Сърбия и Румъния при новите цени на оловото (удвоени спрямо началото на годината)
          Извинявам се за забавения отговор.
          Ръководството на Монбат счита за целесъобразно да направи корекция в прогнозите за 2008 и 2009 г. в края на годината - края на ноември или началото на декември, за да може в тях да бъдат заложени максимално близки цени на основните суровини - предимно оловото. Прогнозите ще бъдат направи въз основа на обстоен анализ като целта е те да бъдат максимално точни.

Поздрави и успех

Коментар

• Даниела, да очаквам ли отговор на въпроса:
            Първоначално изпратено от Батя
            С оглед на огромната промяна в цената на оловото спрямо началото на годината мисля, че представените от мениджмънта в Инвестиционната програма и Регистрационен документ прогнози относно размера на приходите от продажби и печалба за 2007, 2008 и 2009 г. са неактуални. УС вече ни запозна с решението си за корекция на очакваните резултати за т.г.
            Кога можем да очакваме актуализирана прогноза за приходи и печалби на дружеството за 2008 и 2009 г.?

п.п. Въпроса ми е в контекста на икономическия ефект който ще донесат на дружеството инвестициите му в рециклиращи мощности в Сърбия и Румъния при новите цени на оловото (удвоени спрямо началото на годината)

Коментар

• Първоначално изпратено от plamenppavlo
              Петък винаги ми е бил любимият ден за покупки!
              Рино, не виждам съществена причина да стане така.... но винаги има потенциална възможност да бъркам

Коментар

• Тва тука днес си е чиста злоупотреба със световната моментна пазарна конюнктура. LONG TERM плеърите си знаят работата...........

Коментар

• Първоначално изпратено от plamenppavlo
                  Петък винаги ми е бил любимият ден за покупки!
                  гледай да не ти стане и понеделник, вторник,сряда, четвъртък и петък следващата седмица другите любими дни.

Коментар

• Петък винаги ми е бил любимият ден за покупки!

Коментар

• ПРОМОЦИЯ НАРОДЕ! Вземай,не остана!!! Естествено,че не е препоръка.

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=362803

За онези, които не знаят как българска компания може да прави международен бизнес
                        или които се съмняват във възможността на мениджмънта на Монбат да стане компания от Европейски мащаб

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy
                          Така де, качеството си е качество. Монбат си го бива!
                          не е препоръка

ОООПС ОПРЯЩЕ

дай по полека бейби

балон е,обаче след 4 месеца на тия цени си дойде на кинтите горе долу
                          не е препоръка имам акции

Коментар

• Така де, качеството си е качество. Монбат си го бива!
                            не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от ВОЙВОДАТА
                              Доста се умълчаха всички,явна не могат все още да пресметнат печалбите! Да влезеш на около 9-ката и разликата до момента...трудно се смята тази вълшебност.
                              баш пък вълшебност... толкова дървета рипнаха с по 200-300% тая година, мисля че още доста ще има да смятаме

Коментар

• Доста се умълчаха всички,явна не могат все още да пресметнат печалбите! Да влезеш на около 9-ката и разликата до момента...трудно се смята тази вълшебност.

Коментар

Working...
                                X