Заядливецо, не се заяждай. Намали кафето, сутрин почни да правиш гимнастика.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от БатяДаниела, да очаквам ли отговор на въпроса:
Първоначално изпратено от БатяС оглед на огромната промяна в цената на оловото спрямо началото на годината мисля, че представените от мениджмънта в Инвестиционната програма и Регистрационен документ прогнози относно размера на приходите от продажби и печалба за 2007, 2008 и 2009 г. са неактуални. УС вече ни запозна с решението си за корекция на очакваните резултати за т.г.
Кога можем да очакваме актуализирана прогноза за приходи и печалби на дружеството за 2008 и 2009 г.?
п.п. Въпроса ми е в контекста на икономическия ефект който ще донесат на дружеството инвестициите му в рециклиращи мощности в Сърбия и Румъния при новите цени на оловото (удвоени спрямо началото на годината)
Ръководството на Монбат счита за целесъобразно да направи корекция в прогнозите за 2008 и 2009 г. в края на годината - края на ноември или началото на декември, за да може в тях да бъдат заложени максимално близки цени на основните суровини - предимно оловото. Прогнозите ще бъдат направи въз основа на обстоен анализ като целта е те да бъдат максимално точни.
Поздрави и успех
Коментар
-
Даниела, да очаквам ли отговор на въпроса:
Първоначално изпратено от БатяС оглед на огромната промяна в цената на оловото спрямо началото на годината мисля, че представените от мениджмънта в Инвестиционната програма и Регистрационен документ прогнози относно размера на приходите от продажби и печалба за 2007, 2008 и 2009 г. са неактуални. УС вече ни запозна с решението си за корекция на очакваните резултати за т.г.
Кога можем да очакваме актуализирана прогноза за приходи и печалби на дружеството за 2008 и 2009 г.?
п.п. Въпроса ми е в контекста на икономическия ефект който ще донесат на дружеството инвестициите му в рециклиращи мощности в Сърбия и Румъния при новите цени на оловото (удвоени спрямо началото на годината)
Коментар
-
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=362803
За онези, които не знаят как българска компания може да прави международен бизнес
или които се съмняват във възможността на мениджмънта на Монбат да стане компания от Европейски мащаб
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВОЙВОДАТАДоста се умълчаха всички,явна не могат все още да пресметнат печалбите! Да влезеш на около 9-ката и разликата до момента...трудно се смята тази вълшебност.
Коментар
Коментар